Kašičky a pudinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.8.10 11:41

Kašičky a pudinky

Chtěla bych se zaptat. V jakém věku smím dítěti dávat krupicovou kaši nebo pudinky??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
4.8.10 11:56

No, záleží, jak to uvaříš…
Krupičku s UM, ne normálním mlíkem asi můžeš od doby, co budete mít zařazený lepek, před vařením namočit (líp je pak stravitelná), uvařit ve vodě a pak zamíchat UM. Já střídala krupici, kukuřičnou polentu, pohankové vločky, ovesné vločky…
Pudink jsem zkoušela teď nedávno už z kravského mlíka a moc ho nechtěla (buchtičky s krémem).
Včera první krupice z kravského mlíka, taky jí to zrovna nejelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
4.8.10 12:05

no já a segra jsme našm prckum vařili krupici na konci 4 měsíce s UM aby nám líp spali :wink: ale jinak se to má dělat až kolem pul roka kdy se zařazuje lepek,záleží co chceš zkusit a jak si potrpíš na stravovaní já se řídím podle našich babiček " na čem vyrostli vaši rodiče na tom vy a tak mužou výrustat i děti vaše" :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.8.10 12:06

Z kravského mléka dávám obojí +- od roka, z UM jsem nikdy nevařila, ale asi by to šlo, jak píše Pipet.

Samík UM nemá rád, takže u nás má pudink i krupička úspěch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
4.8.10 12:32

Z normálního mléka určitě od roka. Možná i dřívm,ale to si nejsem jistá. Zdá se mi, že ni doktorka říkala už na prohlídce předtím, takže asi v deseti měsících, že může pudink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.8.10 12:38

Ahoj , tak kolem roku…krupicová kaše je poměrně těžko stravitelná a v pudinku je kravské mléko.
Ptala jsem se na to teď na roční prohlídce - konkrétně na použití mléka a zakysané smetany při vaření -a v tom roce je to tak akorát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí