Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@suricata vidíš a já myslela, že se vrhla na poradenství v oblasti vztahových problémů
![]()
Spis me udivuje, ze ten verdikt jeste dokazal nekoho v dnesni dobe prekvapit…spravedlnost v nasem state neexistuje ![]()
@Špageta to je provazane, ve dne radí v noci sleduje… žádná milenka neodejde s prázdnou ![]()
@suricata píše:
@Špageta to je provazane, ve dne radí v noci sleduje… žádná milenka neodejde s prázdnou
Tak je to pravda, dře jako kůň…
![]()
@Špageta a nikdo to neocení, bych ji poslala padesátikorunu.
@mamkasl píše:
Zdravím všechny, rozhodla jsem se založit toto téma, protože jsem neskutečně rozzuřená z dnešního výroku soudu v kauze NagyováJe možné, aby si tu vlastně obyčejný člověk nechal špehovat někoho manželku za státní peníze, státními orgány, státními zaměstnanci a ono je to vlastně normální??? Vím, že je emimino server hlavně na jiné věci, ale toto k tomu vlastně patří. Jakým směrem tedy vychovávat děti? Máme z nich rovnou vychovat parchanty??? To ten stát vážně chce? Na to tady všichni studují, pracují a pohlížejí??? Jímá mne bezmoc, kolik toho ještě uneseme, než zjistíme, kdo to tu vlastně všechno řídí…přidejte se pokud máte na toto názor!
Normální není, ale jednání patrně nenaplnilo všechny znaky skutkové podstaty trestného činu a to je pro verdikt o vině rozhodující.
@Burj Chalifa píše:
Normální není, ale jednání patrně nenaplnilo všechny znaky skutkové podstaty trestného činu a to je pro verdikt o vině rozhodující.
to bude ono, obavam se, ze pokud byla obvinena ze zneuziti pravomoci a zadnou takovou pravomoc nemela, tak jaksi nemela co zneuzit…
ale hlava mi nebere, ze ji ti z rozvedky proste poslechli
![]()
@Zuziky a nešlo by ji dostat za stalking? a ti chlapi ale tu pravomoc zneužili, ne? Osvobodili je všechny.
@suricata píše:
Já nechápu, proč odešel od milované rodiny k té vulgární děvušeTen výsledek soudu mě velice rozesmutnil.
Tak to já zas chápu (nikoli schvaluji). Uměla dobře šu..t a v pravý čas své umění použít. A dnes se tato dáma živí jakou koučka - za těžký prachy radí lidem, jak manipulovat s ostatníma.
Rozsudek mě hodně zamrzel, je to výsměch obyčejným lidem…
Rozsudek v této kauze je nablití obyčejným lidem přímo do ksichtu
![]()
tohle je docela masakr a ještě osvobodit Ratha a je to ![]()
ať žije korupce
![]()
@Apaji píše:
@lajovka
Mohla. Čtu necenzurovaná média. Myslím, že začne docházet k občanským nepokojům, extrém by mohl být něco jako po 2.sv. válce, kdy se někteří vlastizrádci v Evropě houpali na lampách. Bude tím zasažena podstatná část Evropy, krachne finanční systém, a vůbec systém jak ho známe, rozpadne se EU, hodně věcí z vysoké politiky bylo demaskováno…Pod kotlem hoří a tlak se zvyšuje. To je ale na dlouhé povídání. Tvoří se buňky odporu - například proti novému brannému zákonu (který může poslat naše děti do mlýnku na maso podle diktátu USA) a válce s Ruskem, a tady už se nesepisují petice a nepořádají demonstrace (byl zaslán poslancům dopis), které k ničemu nevedou. Tady už se pořádají poradní ohně a lidí přibývá každým dnem. To je jen příklad, určitě jsou po celé Evropě spousty takových uskupení, které se radikalizují jen z toho důvodů, že politici neberou v potaz petice, nevyhlašují o důležitých věcech referenda a protlačují věci násilím proti svým občanům. A až se to nasbírá, tak to „bouchne“K tomu celoevropské sociální rozdíly, likvidace střední vrstvy, podpora jen určitých skupin populace, pokřivené dotace - tudíž v lidech roste pocit křivdy, nespravedlnosti a čím déle to bují, a čím déle se špína zametá pod koberec, tím větší bugr to bude nakonec.Nechci tu plevelit diskuzi o Nagyové, ani se pouštět na víkend do debaty o celoevropské politice. Vím, že dost lidí to tak nevidí, já si názor utvořila, a spíše už čekám jak se to vyvrbí. Určitě ale nevěřím bankám, kdy zablokovat bankomaty a omezit platby byla na Kypru otázka chvilky.
Napsala jsi to moc hezky, výstižně. Ano, o demokracii (vládě lidí) se tu vůbec nedá hovořit. Za nás vládnou jiní a naše zájmy a názory jsou jim zcela ukradené. No, jsem zvědavá, jak to dopadne. I když s ohledem na své děti mám i trochu strach ![]()
@Zuziky píše:
to bude ono, obavam se, ze pokud byla obvinena ze zneuziti pravomoci a zadnou takovou pravomoc nemela, tak jaksi nemela co zneuzit…
ale hlava mi nebere, ze ji ti z rozvedky proste poslechli![]()
Teoreticky by mohla být návodce, ovšem neznáme detaily odůvodnění, proč nebyla shledána pachatelkou. Dovolím si jít proti proudu a říci - tento rozsudek možná značí paradoxně to, že je striktně dodržována litera zákona a neodsuzuje se na společenskou objednávku. Čímž nezpochybňuji, že dotyčná se v rovině morální i na pracovišti chovala jako sv…
@Burj Chalifa tvůj názor beru, ale je mi líto, že to není lépe zpracováno médii a zůstává hořká pachuť bezmoci a nevíry ve spravedlnost.
@Zuziky píše:
ale hlava mi nebere, ze ji ti z rozvedky proste poslechli![]()
To asi nechápe nikdo, kromě lidí z úřadu vlády a MPSV. Nestandardní vztah Nagyová - Nečas byl veřejným tajemstvím už během jejich hostování na MPSV. Zpravodajci si asi mysleli, že je úkoluje předseda vlády, což jen ukazuje na neskutečný bordel, který tam panoval. Horší je, že všichni to akceptovali a drželi hubu, a kdo ji nedržel, byl odejit.
Pokud jde o zproštění, pak záleží na tom, jak byl skutek popsán v obžalobě a jaké jsou kompetence všech zúčastněných. Tvůrce trestního zákoníku asi ani ve snu nenapadlo, že by milenka předsedy vlády mohla úkolovat vojenské zpravodajství, takže to, že je ten skutek z hlediska trestního práva nepostižitelný, může být prostě chyba v zákoně
.
@martina.se píše:
tak šup s tim do sz
tak třeba u nás v jedné bance v nejvyšším patře je pán co má i na masérku velmi speciální přání
a to jsem děvče pro každou špatnost, ale
![]()