Kauza Nagyová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6362
29.5.15 13:15

Kauza Nagyová

Zdravím všechny, rozhodla jsem se založit toto téma, protože jsem neskutečně rozzuřená z dnešního výroku soudu v kauze Nagyová :cert: Je možné, aby si tu vlastně obyčejný člověk nechal špehovat někoho manželku za státní peníze, státními orgány, státními zaměstnanci a ono je to vlastně normální??? Vím, že je emimino server hlavně na jiné věci, ale toto k tomu vlastně patří. Jakým směrem tedy vychovávat děti? Máme z nich rovnou vychovat parchanty??? To ten stát vážně chce? Na to tady všichni studují, pracují a pohlížejí??? Jímá mne bezmoc, kolik toho ještě uneseme, než zjistíme, kdo to tu vlastně všechno řídí…přidejte se pokud máte na toto názor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klapeto
29.5.15 13:19

No… výrok soudu je více než k užasnutí… :?

• Citovat
  • Upravit
merde
29.5.15 13:22

Ja jsem sve deti odvezla jinam, prave proto, aby tomuhle neprihlizeli a nezili v takovem prostredi.
Vyrok soudu me neprekvapuje, to je CR :,(

• Citovat
  • Upravit
5455
29.5.15 13:27

No, pravda a láska opět zvítězila nad lží a nenávistí :cert: :zed: Jednoho premiéra vodí sprostá kantýnská, druhého premiéra vodí AgroBabiš. Politici se staví proti vůli občanů, petice a protesty nikam nesměřují. Bouchne to tu a pro některé to nedopadne dobře, budou se jednou divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
29.5.15 13:28

Taky tam neziju, ale nemuzu si pomoct a porad sleduju ceskou politiku a noviny a jsem z toho strasne nasr…a, smutna…to je proste chliv :poblion:..a pak nemaj bejt cesky lidi vecne nastvani, negativni, mnohdy agresivni-vidam to tam na kazdym kroku, jsem tam 4krat v roce…ja se jim nedivim…mam to tam starsne rada, ale zit ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022

V téhle kauze dostala spravedlivost pořádnou ránu do vazu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362

@merde někdy si říkám, že odstěhovat se je také řešení…ale najít ten správný stát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
29.5.15 13:29

@Apaji @Apaji mohla bys ten vyraz „bouchne“ nejak konkretizovat?..dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
29.5.15 13:30
@mamkasl píše:
@merde někdy si říkám, že odstěhovat se je také řešení…ale najít ten správný stát :-)

svycarsko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
29.5.15 13:32

Neskutečné, co víc k tomu říct, my obyčejní smrtelníci s tím bohužel nic nenaděláme :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
29.5.15 13:35

@lajovka je to smutne, ale ja se citim jako nedobrovolny emigrant. Mam svoji zemi rada, ale vnitrne se nedokazi smirit s tou spinou, co se tam deje a s tim, ze si to lidi nechavaji libit a je to pro me natolik zasadni, ze tam proste zit nemuzu. Mam pocit, ze i kdyz tam jsou lide, kteri chteji lepsi pomery, tak je ti ostatni nikdy nepodpori a hlavne lidi se tam porad vseho strasne boji, ozvat se atd. a takove prostredi me ubijelo

• Citovat
  • Upravit
4611
29.5.15 13:37

Taky přemýšlím, že za chvíli povedeme děti k tomu, že krást, lhát a podvádět je úplně normální :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
29.5.15 13:38

Ja obvykle byvam prekvapen, kdyz nekdo v CR zaslouzene trest dostane. Tohle me nijak z miry nevyvedlo 8)

Realita je nejaka a kdyz sundate ruzove bryle, zjistite ze spravedlnost a pravo jsou jen takovy lidma vytvoreny pojmy, coz je asi tak vsechno co se o nich da rict.

Budte radi, ze nevite i ty veci, co medii neprobehnou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
29.5.15 13:42

@AlphaOmega to mě teda uklidnilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
29.5.15 13:44

@mamkasl Já teda byla dneska vcelku překvapená, že byl dneska udělen trest ve výši 23 let za polití ženy kyselinou, i když i to se mi zdá málo, ale obávala jsem se, že to skončí nějakou podmínkou nebo směšnými pár lety.
Nagyovou snad ani nekomentuju, já ten článek četla dvakrát a nechápu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová