Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny, rozhodla jsem se založit toto téma, protože jsem neskutečně rozzuřená z dnešního výroku soudu v kauze Nagyová
Je možné, aby si tu vlastně obyčejný člověk nechal špehovat někoho manželku za státní peníze, státními orgány, státními zaměstnanci a ono je to vlastně normální??? Vím, že je emimino server hlavně na jiné věci, ale toto k tomu vlastně patří. Jakým směrem tedy vychovávat děti? Máme z nich rovnou vychovat parchanty??? To ten stát vážně chce? Na to tady všichni studují, pracují a pohlížejí??? Jímá mne bezmoc, kolik toho ještě uneseme, než zjistíme, kdo to tu vlastně všechno řídí…přidejte se pokud máte na toto názor!
Ja jsem sve deti odvezla jinam, prave proto, aby tomuhle neprihlizeli a nezili v takovem prostredi.
Vyrok soudu me neprekvapuje, to je CR ![]()
No, pravda a láska opět zvítězila nad lží a nenávistí
Jednoho premiéra vodí sprostá kantýnská, druhého premiéra vodí AgroBabiš. Politici se staví proti vůli občanů, petice a protesty nikam nesměřují. Bouchne to tu a pro některé to nedopadne dobře, budou se jednou divit.
Taky tam neziju, ale nemuzu si pomoct a porad sleduju ceskou politiku a noviny a jsem z toho strasne nasr…a, smutna…to je proste chliv
..a pak nemaj bejt cesky lidi vecne nastvani, negativni, mnohdy agresivni-vidam to tam na kazdym kroku, jsem tam 4krat v roce…ja se jim nedivim…mam to tam starsne rada, ale zit ne…
@merde někdy si říkám, že odstěhovat se je také řešení…ale najít ten správný stát ![]()
@mamkasl píše:
@merde někdy si říkám, že odstěhovat se je také řešení…ale najít ten správný stát
svycarsko ![]()
Neskutečné, co víc k tomu říct, my obyčejní smrtelníci s tím bohužel nic nenaděláme ![]()
@lajovka je to smutne, ale ja se citim jako nedobrovolny emigrant. Mam svoji zemi rada, ale vnitrne se nedokazi smirit s tou spinou, co se tam deje a s tim, ze si to lidi nechavaji libit a je to pro me natolik zasadni, ze tam proste zit nemuzu. Mam pocit, ze i kdyz tam jsou lide, kteri chteji lepsi pomery, tak je ti ostatni nikdy nepodpori a hlavne lidi se tam porad vseho strasne boji, ozvat se atd. a takove prostredi me ubijelo
Taky přemýšlím, že za chvíli povedeme děti k tomu, že krást, lhát a podvádět je úplně normální
![]()
Ja obvykle byvam prekvapen, kdyz nekdo v CR zaslouzene trest dostane. Tohle me nijak z miry nevyvedlo ![]()
Realita je nejaka a kdyz sundate ruzove bryle, zjistite ze spravedlnost a pravo jsou jen takovy lidma vytvoreny pojmy, coz je asi tak vsechno co se o nich da rict.
Budte radi, ze nevite i ty veci, co medii neprobehnou ![]()
@mamkasl Já teda byla dneska vcelku překvapená, že byl dneska udělen trest ve výši 23 let za polití ženy kyselinou, i když i to se mi zdá málo, ale obávala jsem se, že to skončí nějakou podmínkou nebo směšnými pár lety.
Nagyovou snad ani nekomentuju, já ten článek četla dvakrát a nechápu
![]()