Na kondomy nedám dopustit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Flenka
25.5.15 19:20

Na kondomy nedám dopustit

Ahoj všichni, napadlo mě udělat malý průzkum alespoň na emiminu. Zajímalo by mě, kolik se tu najde lidí, kteří důvěřují kondomům.

Velmi často čtu diskuse typu „Je kondom dostatečně spolehlivý?“ a překvapuje mne kolik lidí má pocit, že jediná „stoprocentní“ antikoncepce je hormonální. Jistě že si nemyslím, že jakákoliv antikoncepce, kromě zdrženlivosti je stoprocentně účinná :cert:, ale osobně používáme roky pouze kondom a nikdy nás nezklamal. :palec: (klepu na dřevo :lol:)

Najde se tu někdo se stejnou zkušeností? Věříte jim?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.5.15 19:23

Podle mě je kondom spolehlivý, ale nevyhovuje nám, takže nepoužíváme.

• Citovat
  • Upravit
7346
25.5.15 19:25

@Flenka Zklamal…bohužel vícekrát :mrgreen: Zatím teda bez následků…taky neberu antikoncepci, mám v sobě u tolik jiné chemie, že nepotřebuju další…
Jinak v „praxi“ nám naštěstí nevadí ani jednomu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
25.5.15 19:28

U nás taky zklamal…praskl, také v té době naštěstí bez následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
25.5.15 19:29

Taky jsem roky pouzivala jedine a kondom a nikdy nezklamal.. Zadny prasky bych v zivote nedala do pusy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.15 19:31

Nespolehlivý - sklouznutí, protržení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.15 19:31

My ho nepoužíváme, protože nám prostě „vadí“. Teda hlavně mně, kdybych na tom trvala, partner by to akceptoval. Cítím to tam po celou dobu sexu, hrozně mi te „igelit“ vadí, že tam je prostě něco „navíc“, sex mi to kazí. Kdežto bez toho, to je jiná jízda. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Flenka
25.5.15 19:33

@SIMONA1234 A stávalo se vám to jedné značky, nebo různě? Jen info ;).

• Citovat
  • Upravit
7346
25.5.15 19:34
@Flenka píše:
@SIMONA1234 A stávalo se vám to jedné značky, nebo různě, jen info ;)?
:mrgreen: Hele značky fakt nevím, kupuje chlap…velký balení. Prý je to ekonomické…kecá a já mu to jako baštím…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
25.5.15 19:35

@SIMONA1234 Jo jo, to my taky. Fakt to je finančně rozdíl!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
25.5.15 19:37

Ano věřím, nám nikdy neselhali, ale je pravda, že nějak dlouho jsme je nepoužívali…

• Citovat
  • Upravit
1354
25.5.15 19:39

My teda nepoužíváme, chlapovi se to s tím nelíbí..a já ho nesnesu..pak mě to pálí a nejsem kluzká, ani lubrikant na to nepomohl, takže nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59348
25.5.15 19:41

Mockrát jsme nepoužili, fakt párkrát mě to přijde takové cizí no :mrgreen: a když mrknu na cenu tak je to teda dost drahá sranda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
25.5.15 19:42

Nam by naprosto vyhovoval-nechceme chemii.Ale manzel je alergik a i bezlatexovy mu dela velkou vyrazku. A me zpusobuje mykozu.Ale jinak bychom na nej nedali dopustit. Takhle po porodu bude nehormonalni telisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.15 19:42

Já pro jistotu nepoužívám nic :D kondom nemusím, antinu jsem do sebe cpala 2 roky a stačilo mi :cert:. Ted si počítám plodné dny a s přítelem si prostě dáváme pozor a už 4 roky bez nehody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová