Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě je kondom spolehlivý, ale nevyhovuje nám, takže nepoužíváme.
@Flenka Zklamal…bohužel vícekrát
Zatím teda bez následků…taky neberu antikoncepci, mám v sobě u tolik jiné chemie, že nepotřebuju další…
Jinak v „praxi“ nám naštěstí nevadí ani jednomu… ![]()
U nás taky zklamal…praskl, také v té době naštěstí bez následků.
Taky jsem roky pouzivala jedine a kondom a nikdy nezklamal.. Zadny prasky bych v zivote nedala do pusy ![]()
My ho nepoužíváme, protože nám prostě „vadí“. Teda hlavně mně, kdybych na tom trvala, partner by to akceptoval. Cítím to tam po celou dobu sexu, hrozně mi te „igelit“ vadí, že tam je prostě něco „navíc“, sex mi to kazí. Kdežto bez toho, to je jiná jízda. ![]()
@Flenka píše:
@SIMONA1234 A stávalo se vám to jedné značky, nebo různě, jen info?
Ano věřím, nám nikdy neselhali, ale je pravda, že nějak dlouho jsme je nepoužívali…
My teda nepoužíváme, chlapovi se to s tím nelíbí..a já ho nesnesu..pak mě to pálí a nejsem kluzká, ani lubrikant na to nepomohl, takže nee
Mockrát jsme nepoužili, fakt párkrát mě to přijde takové cizí no
a když mrknu na cenu tak je to teda dost drahá sranda ![]()
Nam by naprosto vyhovoval-nechceme chemii.Ale manzel je alergik a i bezlatexovy mu dela velkou vyrazku. A me zpusobuje mykozu.Ale jinak bychom na nej nedali dopustit. Takhle po porodu bude nehormonalni telisko.
Já pro jistotu nepoužívám nic
kondom nemusím, antinu jsem do sebe cpala 2 roky a stačilo mi
. Ted si počítám plodné dny a s přítelem si prostě dáváme pozor a už 4 roky bez nehody.
Ahoj všichni, napadlo mě udělat malý průzkum alespoň na emiminu. Zajímalo by mě, kolik se tu najde lidí, kteří důvěřují kondomům.
Velmi často čtu diskuse typu „Je kondom dostatečně spolehlivý?“ a překvapuje mne kolik lidí má pocit, že jediná „stoprocentní“ antikoncepce je hormonální. Jistě že si nemyslím, že jakákoliv antikoncepce, kromě zdrženlivosti je stoprocentně účinná
, ale osobně používáme roky pouze kondom a nikdy nás nezklamal.
(klepu na dřevo
)
Najde se tu někdo se stejnou zkušeností? Věříte jim?