Na kondomy nedám dopustit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
25.5.15 19:42
@Didlinka33 píše:
My teda nepoužíváme, chlapovi se to s tím nelíbí..a já ho nesnesu..pak mě to pálí a nejsem kluzká, ani lubrikant na to nepomohl, takže nee

Jde i o značku…některé druhy taky nesnesu…pálí jako čert…o jiných vůůůbec nevím, že je chlap na sobě má… 8) :mrgreen: Akorát nevím který to jsou :think: :think: :mrgreen: Optám se chlapa… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
25.5.15 19:45

@Flenka nejde o duveru. Verim vsem antikoncepcim stejne. Ale sex s kondomem je pro me nepredstavitelny.jako lizat lizatko pres obal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
25.5.15 19:45

Velmi dobré byly durex elite ( ty fialové) jsou extra tenké a nikdy nám nepraskly
nakupoval jsem je okolo 6,3kč ks takže i cena je OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
25.5.15 19:49
@SIMONA1234 píše:
Jde i o značku…některé druhy taky nesnesu…pálí jako čert…o jiných vůůůbec nevím, že je chlap na sobě má… 8) :mrgreen: Akorát nevím který to jsou :think: :think: :mrgreen: Optám se chlapa… :pankac:

doma by mi to stejně neprošlo :mrgreen: řekl, že si to stím vůbec neužije a nelíbí se mu to a vlastně ani mě..
A teď se stejně snažíme o mimčo a pak si nechám dát tělísko a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.5.15 19:51

My si dáváme pozor, manžel ho včas vytáhne. Nijak se nechráníme. :mrgreen:
Zatím to funguje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.5.15 19:54

Jinak když už gumu, tak jedinĕ Durexy. Ty nepraskají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
25.5.15 19:54

No zrovna jsme Doma debatili, kolik to asi vyjde na Mesic tem naruzivejsim parum, kteri maji treba frekvenci i denne…cenu kondomu v cz nevim, ale zajimalo by me, o Kolik je hormonalni svinstvo v tbl. levnejsi, kdyz se to treba ctvrtletne propocita, bo treba mirena je sice jednorazova palka, ale na den vyjde pomerne lacino, v rozpoctu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.15 19:55

Už dva roky používáme kondomy :-D :) nakoupili jsme Durex a Pasante - „velké“ balení. A nestěžuju si, HA neberu a nikdy už brát nebudu.

• Citovat
  • Upravit
Flenka
25.5.15 19:57
@Anonymní píše:
Už dva roky používáme kondomy :-D :) nakoupili jsme Durex a Pasante - „velké“ balení. A nestěžuju si, HA neberu a nikdy už brát nebudu.

Má slova ;)

Příspěvek upraven 13.10.15 v 23:06

• Citovat
  • Upravit
3796
25.5.15 20:01

Kondomy používám dlouhá léta a naprostá spokojenost. Jen jedinkrát se mi stalo, že praskl, ale pak jsem na krabičce zjistila, že byl přes rok prošlý. Naštěstí bez následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
25.5.15 20:04

@lajovka Nás vyjdou v současnosti nejoblíbenější na 6 Kč/ks. To není tak strašné.

• Citovat
  • Upravit
1381
25.5.15 20:08
@Flenka píše:
@lajovka Nás vyjdou v současnosti nejoblíbenější na 6 Kč/ks. To není tak strašné.

mam to brat tedy tak, ze max.200kc mesicne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
25.5.15 20:11

@lajovka Asi tak, ale teď s malou jsme se dali na „šetření“. :mrgreen: Nakupovat v supermarketu jsme na mizině :zed:

Příspěvek upraven 14.02.16 v 21:21

• Citovat
  • Upravit
2144
25.5.15 20:21

Jednou se nám roztrhnul, takže nevěřím. Navíc je nám to nepříjemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
25.5.15 20:21

Mýho chlapa to škrtí a nelíbí se mu to, takže je nepoužíváme, chlap si dává pozor, 6 let bez nehody.
jinak jsme zvyklí na sex denně, někdy i vícekrát, takže to by chlap vydělával jen na gumy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová