Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Didlinka33 píše:
My teda nepoužíváme, chlapovi se to s tím nelíbí..a já ho nesnesu..pak mě to pálí a nejsem kluzká, ani lubrikant na to nepomohl, takže nee
Jde i o značku…některé druhy taky nesnesu…pálí jako čert…o jiných vůůůbec nevím, že je chlap na sobě má…
Akorát nevím který to jsou
Optám se chlapa… ![]()
@Flenka nejde o duveru. Verim vsem antikoncepcim stejne. Ale sex s kondomem je pro me nepredstavitelny.jako lizat lizatko pres obal.
Velmi dobré byly durex elite ( ty fialové) jsou extra tenké a nikdy nám nepraskly
nakupoval jsem je okolo 6,3kč ks takže i cena je OK
@SIMONA1234 píše:
Jde i o značku…některé druhy taky nesnesu…pálí jako čert…o jiných vůůůbec nevím, že je chlap na sobě má…![]()
Akorát nevím který to jsou
![]()
![]()
Optám se chlapa…
doma by mi to stejně neprošlo
řekl, že si to stím vůbec neužije a nelíbí se mu to a vlastně ani mě..
A teď se stejně snažíme o mimčo a pak si nechám dát tělísko a je to ![]()
My si dáváme pozor, manžel ho včas vytáhne. Nijak se nechráníme. ![]()
Zatím to funguje ![]()
No zrovna jsme Doma debatili, kolik to asi vyjde na Mesic tem naruzivejsim parum, kteri maji treba frekvenci i denne…cenu kondomu v cz nevim, ale zajimalo by me, o Kolik je hormonalni svinstvo v tbl. levnejsi, kdyz se to treba ctvrtletne propocita, bo treba mirena je sice jednorazova palka, ale na den vyjde pomerne lacino, v rozpoctu ![]()
Už dva roky používáme kondomy
nakoupili jsme Durex a Pasante - „velké“ balení. A nestěžuju si, HA neberu a nikdy už brát nebudu.
@Anonymní píše:
Už dva roky používáme kondomy![]()
nakoupili jsme Durex a Pasante - „velké“ balení. A nestěžuju si, HA neberu a nikdy už brát nebudu.
Má slova ![]()
Příspěvek upraven 13.10.15 v 23:06
Kondomy používám dlouhá léta a naprostá spokojenost. Jen jedinkrát se mi stalo, že praskl, ale pak jsem na krabičce zjistila, že byl přes rok prošlý. Naštěstí bez následků.
@lajovka Nás vyjdou v současnosti nejoblíbenější na 6 Kč/ks. To není tak strašné.
@Flenka píše:
@lajovka Nás vyjdou v současnosti nejoblíbenější na 6 Kč/ks. To není tak strašné.
mam to brat tedy tak, ze max.200kc mesicne ![]()
@lajovka Asi tak, ale teď s malou jsme se dali na „šetření“.
Nakupovat v supermarketu jsme na mizině ![]()
Příspěvek upraven 14.02.16 v 21:21
Jednou se nám roztrhnul, takže nevěřím. Navíc je nám to nepříjemné ![]()
Mýho chlapa to škrtí a nelíbí se mu to, takže je nepoužíváme, chlap si dává pozor, 6 let bez nehody.
jinak jsme zvyklí na sex denně, někdy i vícekrát, takže to by chlap vydělával jen na gumy…