Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, v porodnici mi strašně vychutnala ta jejich “káva”. Našla jsem, že je to chicory dream, ale jsou 3druhy. Nepracujete někdo v nemocnici a neporadíte která konkrétně to je? Rodila jsem ve FNKV.
Díky moc ![]()
Bohužel ti nepomůžu, ale také mi v porodnici tak zachutnala, že teď už doma piju hodně často něco podobného. Zkoušela jsem všechny možné značky, mně osobně chutna Caro. Nevím, jestli ti na tom záleží, ale z těch tří bych já koupila jen to premium, kvůli složení, myslím, že ty ostatní jsou dost plné ztuzenych tuku.
Holky a dá se tam dat i normální kafe na oddělení, mate zkušenost? Nebo jen tyhle obilné? Ale asi to bude dům od domu, co
jsem zvykla na dvě kafe denně ![]()
@Semtex píše:
Holky a dá se tam dat i normální kafe na oddělení, mate zkušenost? Nebo jen tyhle obilné? Ale asi to bude dům od domu, cojsem zvykla na dvě kafe denně
Tak leda automatovy vyluh. ![]()
@debra.morgan píše:
Tak leda automatovy vyluh.
No, automat je v naši porodnici taky, ale až dole
dokonce i mele kafe a úplně nejhorsi to není. Ale pochybuji, ze se mi bude chtít tam chodit
možná si vezmu zásobu nějakých hotovych s sebou aspoň na ráno a odpoledne tam vyšlu manzela, ať mi přinese ![]()
Mám pocit, že tady braly holky tu variantu Easy. Ale 100% jistá si nejsem, tož zkus cinknout přímo do porodnice ne? ![]()
PS: Já su kávopička docela dost, takže to „kafe“ v porodnici pro mne bylo utrpení ![]()
Já jsem také zvykla minimálně na 2, spis 3 kávy denně. Druhy den po velmi komplikovanem porodu jsem si proste musela zajít do automatu a pak jsem to vyřešila alespoň tak, že mi muž přinesl ty rozpustné kávy 3v1. Kofein tělo dostalo, víc jsem neřešila. Ale ta nemocnicni melta byl luxusní. ![]()
Já jsem na jejich „kávě“ taky ujížděla
Potřetí jsem se na ni vyloženě těšila a ohi nás po dvou nocích pustili domů
Normální kafe jsem v těhotenství pila jen jedno denně (jinak 2-3) a v porodnici mi vůbec nechybělo.
Jé, děkuju za tenhle tip! Já se úplně rozpomněla.
A díky, protože Caro i Vitakáva šla s kvalitou tak dolů, že výluh z ponožek je proti nim lahoda. ![]()
@shadowbabe píše:
Mám pocit, že tady braly holky tu variantu Easy. Ale 100% jistá si nejsem, tož zkus cinknout přímo do porodnice ne?PS: Já su kávopička docela dost, takže to „kafe“ v porodnici pro mne bylo utrpení
Hele já myslím, ze kdyby zakladatelka zkusila všechny tři, tak taky neprohloupí, když ji jeden druh chutnal. Třeba bude jiný druh ještě lepší, člověk nikdy neví
myslím, ze kdyby tam zavolala, sestřičky rady řeknou. Konečně se taky někdo zeptá na něco jinyho, než na pipinu, řev nebo prsa
![]()
@Lorymk mi ty nemocniční napoje chutnaly vždy včetně čaje, milovala jsem i bílou kávu ve školní jídelně
no ale zase kaficko je kaficko, co si budem povídat. Vidíš, 3v1 mě vůbec nenapadlo, přitom na střední jsem to pila porad
taky možnost, a konvice tam snad někde k dispozici bude.
3v1 v porodnici ne, ale v nemocnici jsem si nechala vařit běžně.
V práci jsem na 3v1 „naučila“ všechny
.
@Semtex Jj, prave ze konvici jsem měla přímo na pokoji (nadstandard v Podolí), takže super. ![]()
Myslím, že by mě právě sestřičky poslaly někam, že maj tolik práce a já se ptám na takovou kravinu ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.