Káva v porodnici

805
12.10.22 22:56

Káva v porodnici

Ahoj, v porodnici mi strašně vychutnala ta jejich “káva”. Našla jsem, že je to chicory dream, ale jsou 3druhy. Nepracujete někdo v nemocnici a neporadíte která konkrétně to je? Rodila jsem ve FNKV.
Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
13.10.22 06:56

Bohužel ti nepomůžu, ale také mi v porodnici tak zachutnala, že teď už doma piju hodně často něco podobného. Zkoušela jsem všechny možné značky, mně osobně chutna Caro. Nevím, jestli ti na tom záleží, ale z těch tří bych já koupila jen to premium, kvůli složení, myslím, že ty ostatní jsou dost plné ztuzenych tuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14896
13.10.22 08:13

Holky a dá se tam dat i normální kafe na oddělení, mate zkušenost? Nebo jen tyhle obilné? Ale asi to bude dům od domu, co :lol: jsem zvykla na dvě kafe denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24986
13.10.22 08:17
@Semtex píše:
Holky a dá se tam dat i normální kafe na oddělení, mate zkušenost? Nebo jen tyhle obilné? Ale asi to bude dům od domu, co :lol: jsem zvykla na dvě kafe denně :mrgreen:

Tak leda automatovy vyluh. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14896
13.10.22 08:23
@debra.morgan píše:
Tak leda automatovy vyluh. :lol:

No, automat je v naši porodnici taky, ale až dole :lol: dokonce i mele kafe a úplně nejhorsi to není. Ale pochybuji, ze se mi bude chtít tam chodit :think: možná si vezmu zásobu nějakých hotovych s sebou aspoň na ráno a odpoledne tam vyšlu manzela, ať mi přinese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
13.10.22 08:52

Mám pocit, že tady braly holky tu variantu Easy. Ale 100% jistá si nejsem, tož zkus cinknout přímo do porodnice ne? :palec:

PS: Já su kávopička docela dost, takže to „kafe“ v porodnici pro mne bylo utrpení :lol:

• Citovat
  • Upravit
177
13.10.22 09:13

Já jsem také zvykla minimálně na 2, spis 3 kávy denně. Druhy den po velmi komplikovanem porodu jsem si proste musela zajít do automatu a pak jsem to vyřešila alespoň tak, že mi muž přinesl ty rozpustné kávy 3v1. Kofein tělo dostalo, víc jsem neřešila. Ale ta nemocnicni melta byl luxusní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3452
13.10.22 09:40

Já jsem na jejich „kávě“ taky ujížděla :D Potřetí jsem se na ni vyloženě těšila a ohi nás po dvou nocích pustili domů :mrgreen: Normální kafe jsem v těhotenství pila jen jedno denně (jinak 2-3) a v porodnici mi vůbec nechybělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
13.10.22 09:57

Jé, děkuju za tenhle tip! Já se úplně rozpomněla.
A díky, protože Caro i Vitakáva šla s kvalitou tak dolů, že výluh z ponožek je proti nim lahoda. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14896
13.10.22 10:53
@shadowbabe píše:
Mám pocit, že tady braly holky tu variantu Easy. Ale 100% jistá si nejsem, tož zkus cinknout přímo do porodnice ne? :palec:PS: Já su kávopička docela dost, takže to „kafe“ v porodnici pro mne bylo utrpení :lol:

Hele já myslím, ze kdyby zakladatelka zkusila všechny tři, tak taky neprohloupí, když ji jeden druh chutnal. Třeba bude jiný druh ještě lepší, člověk nikdy neví :mrgreen: myslím, ze kdyby tam zavolala, sestřičky rady řeknou. Konečně se taky někdo zeptá na něco jinyho, než na pipinu, řev nebo prsa :P :P :P

@Lorymk mi ty nemocniční napoje chutnaly vždy včetně čaje, milovala jsem i bílou kávu ve školní jídelně :lol: no ale zase kaficko je kaficko, co si budem povídat. Vidíš, 3v1 mě vůbec nenapadlo, přitom na střední jsem to pila porad :lol: taky možnost, a konvice tam snad někde k dispozici bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12381
13.10.22 11:04

3v1 v porodnici ne, ale v nemocnici jsem si nechala vařit běžně.

V práci jsem na 3v1 „naučila“ všechny :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
13.10.22 11:46

@Anca12345 Ahoj-budu tam rodit za měsíc, tak se Ti zeptám :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
13.10.22 13:00

@Semtex Jj, prave ze konvici jsem měla přímo na pokoji (nadstandard v Podolí), takže super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
13.10.22 22:14

@Týnka Kikina děkuju :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
13.10.22 22:16

Myslím, že by mě právě sestřičky poslaly někam, že maj tolik práce a já se ptám na takovou kravinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková