Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Mobil mám stále u sebe, řekla jsem mu že mě tím zklamal, a nemluvím s ním sama od sebe…
dej spat malou a vyraž si ven ![]()
Pokud nebude mít pocit že tě ztrácí tak tuhle bitvu se slečnou „tanga v mailu“ projedeš. Musí se začít soustředit na tebe, na ni si ani nevzpomene a pokud se pletu tak už fakt nevím, a budu do konce života radši sama. Toho docílíš jen tím že se k němu postavíš „prdelí“ a pojedeš si svý
@Anonymní píše:
Mobil mám stále u sebe, řekla jsem mu že mě tím zklamal, a nemluvím s ním sama od sebe…
Nemluvením ale nic nevyřešíte! já bych se ho zeptala proč mu to posílala a proč si pořád píšou a tak? Jestli se rozešli jako kamarádi? Je to těžké ale zkus být trochu nad věcí…a hlavně nebreč-žádný důkaz že by ti byl nevěrný nemáš! A pokud by se na to schylovalo tak jsi to podchytila včas! no jinak s tou radou jako že být krásná souhlasím, i s tím mobilem-dělat jako že mi někdo píše a mít ho pořád u sebe. Chlapi většinou na tohle fakt skočí…hlavně klid!
Potřebuješ se odreagovat, vyrovnat s tím sama. Pokud v tom fakt nic není, vzpamatuje se! Pokud jen flirt, pochopí co by mohl ztratit…než bych odešla řekla bych mu ten bod co psala skoromamaminka o tom že tě zklamal, že sis myslela že mu stojíš s malou za víc než prdel nějaká rajdy
@skoromamuška píše:
Hele já nechci být zlá, ale pokud jsi si všimla půlnočních telefonátů a otevřela email s přílohou tak jsi něco tušila nebo slídíš čistě preventivně. Klidně můžeš tvrdit že ne ale já ti to nevěřím, dělala jsem stejný věci…Jediné co ti k tomu můžu říct je, že podle mě to teď moc hrotíš.
Já bych k tomu řekla toto (A PODOTÝKÁM ŽE PODEZŘENÍ NA NEVĚRU MÁM KONTINUELNĚ FURT)Především sis měla promyslet co uděláš, když něco najdeš-a ne tu teď bulit. A za druhé? myslíš že fotka -ač erotická opravdu nutně potvrzuje nevěru?? No podle mě by se šel podívat na živo kdyby s ní spal…na co foto-to znamená jen sváděnítudíš jsi to podchytila a teď nastal čas vyjednávat
jako nestíhám čučet, co někomu přijde normální. Kdyby mojemu poslala nějaká cuchta fotku v tangách, tak by mi to taky jedno nebylo. A pro mě partnerství je NAPROSTÁ důvěra. Známe svoje hesla, klidně jeden druhému, když dotyčný zrovna nemůže, přečteme příchozí sms. Neslídíme, ani nic neskrýváme. Nedokážu si představit, že žiju s někým, komu nemůžu stopro věřit. A proto nechápu řeči typu- proč jsi slídila? Teď to máš, kdybys neslídila, je vše jako v pořádku?
To tu nečtu poprvé. Jakože se chlap kurví nebo si píše na erotických servrech, tak za to může ženská, že slídí? Zatímco mohla žít s parohama šťastně až do smrti? proboha ženské, čtete to někdy po sobě? Myslíte to vážně? Teď nemyslím zrovna jen tebe, pod kterou reaguju, ale shrnuju tady podobné rady na podobné problémy.
@wildcherry @ametyst jsem ráda že se mnou souhlasíte
holky smutný je že těmito mými zkušenostmi jsou léta praxe v téhle oblasti. Opravdu vím že se nepletu když řeknu že vyptávání se -proč, jak, kdo, kdy -tenhle výslech nikam nevede. Kdyby to fungovalo tak se to neděje. Říkám, bez keců, hlavu nahoru, ignorace chlapa(pozor bez urážek máš snad úroveň) a vydržet se tvářit, že si to sepsal a u tebe skončil. Držím ti palce, uvidíš totiž zázraky!! ![]()
@sieta.m píše:
jako nestíhám čučet, co někomu přijde normální. Kdyby mojemu poslala nějaká cuchta fotku v tangách, tak by mi to taky jedno nebylo. A pro mě partnerství je NAPROSTÁ důvěra. Známe svoje hesla, klidně jeden druhému, když dotyčný zrovna nemůže, přečteme příchozí sms. Neslídíme, ani nic neskrýváme. Nedokážu si představit, že žiju s někým, komu nemůžu stopro věřit. A proto nechápu řeči typu- proč jsi slídila? Teď to máš, kdybys neslídila, je vše jako v pořádku?![]()
To tu nečtu poprvé. Jakože se chlap kurví nebo si píše na erotických servrech, tak za to může ženská, že slídí? Zatímco mohla žít s parohama šťastně až do smrti? proboha ženské, čtete to někdy po sobě? Myslíte to vážně? Teď nemyslím zrovna jen tebe, pod kterou reaguju, ale shrnuju tady podobné rady na podobné problémy.
naprostý souhlas
občas se nestačím divit řečím typu," kdyby si neslídila…" apod…
@skoromamuška Tak tom je sila, ale je to pravda…Myslim tu radu co jsi pisla, ale co kdyz by fakt odesel…
Z toho ybch mela strach.
@skoromamuška no každej chlap je taky jinej
,na jednoho platí to a na druhého něco jiného. Třeba je teď páneček uražený že ho nařkla(i když právem) a,,špatná,, bude ona…někteří chlapi jsou hajzlové
…mám dost už takových chlapů co si honí ego na cizích babách a bab co lezou do zelí:cert:…
ale zkusila bych to co jsem psala, nemá cenu doma sedět a přemýšlet a on si čumět na film
…
Hodně i záleží jaký vztah mezi něma byl, protože jak píše @sieta.m naprosto souhlasím, není nic špatného si vzájemně důvěřovat a mít hesla a přístup do tel.Kdo nic netají, nemá co schovávat. Pokud mu ta zenská psala jen tak a mu by to vadilo tak by to zakl. řekl, vypadá to že flirtoval rád a dobrovolně a uvěedomoval si to, jinak by to netajil.
@skoromamuška naprosto se tebou souhlasím. Nemá smysl se ponižovat. Buď začne žárlit a anonymku si předcházet nebo vyrazí za cuchtou. Jako slzama a prosbama akorát pozná, že ji má jistou a bude bokem řádit dál (pokud teda už řádí).
Příspěvek upraven 03.09.12 v 19:54
@Jaja87 píše:
@skoromamuška Tak tom je sila, ale je to pravda…Myslim tu radu co jsi pisla, ale co kdyz by fakt odesel…![]()
Z toho ybch mela strach.
tak by za to nestál přece
…žila by pouze ve lži a ne vztahu a kdo ví jak dlouho. Kvůli flirtu se přece neodchází.
@kcechovka píše:
naprostý souhlas![]()
občas se nestačím divit řečím typu," kdyby si neslídila…" apod…
Přesně a pak se diskuze, kde si ženská stěžuje na nevěru partnera zvrhne v to, že je baba pranýřována, že mu vlezla na mail či do mobilu a z toho se udělá hlavní problém v diskuzi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat