Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Capelucita píše:
Jinak se připrav i na to, že když teď neplatí půjčku, tak ani alíky platit nebude. Což na jednu stranu bude blbý, ale na druhou, alespoň budeš mít argumenty u případného soudu, že o malou nestojí.Jo, a až mu budeš říkat, ať se odstěhuje a vezme si věci ze sklepa, drž se od něj dál a buď připravená se někde schovat a volat policii. Protože pokud budeš v bytě sama, tak je možné, že tě bude chtít uhodit.
A ještě jedna věc, na jeho slzy a dojemný scény, jak tě miluje - tak na to se taky nedej utáhnout. To, že někoho milujeme, dokazujeme činy, ne slovy.
Naprosto souhlasím. Jullls teď bude potřebovat sílu, aby se vypořádala s tím co má doma a ne se tady dohadovat.
@Capelucita píše:
Holky, nemá cenu se tady rozčilovat. Nedělejte to.
@brisco píše:
Naprosto souhlasím. Jullls teď bude potřebovat sílu, aby se vypořádala s tím co má doma a ne se tady dohadovat.
@Capelucita píše:
Holky, nemá cenu se tady rozčilovat. Nedělejte to.Zakladatelko, nehádej se tady s náma, je to zbytečné. Až budeš něco skutečně potřebovat, tak se ozvi. Většina z nás ti drží palce, aby jsi se z toho dostala. Tím, že na nás budeš agresivní, tak tím sobě nepomůžeš. Většina z nás se ti snažila pomoci po dobrém a pak i trochu drsně otevřít oči. Ale jestli si chceš nechat své růžové brýle, tak je to jen tvoje rozhodnutí. Přeju ti hodně štěstí a sil. Ne v boji s náma, ale v tom, který bys měla bojovat.
nikdo se nedohaduje!!! chtěla pomoc a poradit, tak jí tady holky píšou a že je to krutá pravda, bohužel je to tak a někdo jí ty oči otevřít musel!!!
Tak holky, přijel v 13h, měl na dveřích vzkaz, klíče si nebral, ptž jsem já s malou doma, zavolal svojí matičce, ta mi volala že mi to nedaruje, ať se koukám uklidnit že moc dobře vím, že nemá kam jít.
Do posilky má permici ![]()
Jinak malá spinká a já dopejkam zapečený brambory, protože mám hlad jako vlk.
Bombarduje mě sms a volá, ať jdeme večer si o všem promluvit ![]()
@Anonymní píše:
Tak holky, přijel v 13h, měl na dveřích vzkaz, klíče si nebral, ptž jsem já s malou doma, zavolal svojí matičce, ta mi volala že mi to nedaruje, ať se koukám uklidnit že moc dobře vím, že nemá kam jít.
Do posilky má permici
Bombarduje mě sms a volá, ať jdeme večer si o všem promluvit
tak ať si domů vezme ta jeho matinka
to je dobře že si ho vykopla!!! nedobíval se ti domů? nekopal do dveří a podobně?? tak se dobře najez!!! a kašli na něj!!!
@Anonymní píše:
Do posilky má permici
Dobře jsi to vymyslela.
Jeho mati ti volala, protože má hrůzu, že by se nastěhoval k ní. Ona bojuje o svůj klid, takže…
Na sms neodpovídej, max. bych mu napsala jednu, že s ním teď mluvit nechci a ať to respektuje. Co myslíte, holky?
Na večer se domluv s nějakou kamarádkou, jestli by nemohla přijít. A kdyby mohla přespat, bylo by to super. A pak, než půješ spát, vypni si mobil a někam ho před sebou schovej. Zítra zajdi na sociálku a prober s nima, co dělat dál. Peníze, dávky, převod rodičáku apod.
To zvládneš.
V žádném případě mu nevolej. Ani večer, až budeš sama. ![]()
@Capelucita píše:
Dobře jsi to vymyslela.Jeho mati ti volala, protože má hrůzu, že by se nastěhoval k ní. Ona bojuje o svůj klid, takže…
Na sms neodpovídej, max. bych mu napsala jednu, že s ním teď mluvit nechci a ať to respektuje. Co myslíte, holky?
Na večer se domluv s nějakou kamarádkou, jestli by nemohla přijít. A kdyby mohla přespat, bylo by to super. A pak, než půješ spát, vypni si mobil a někam ho před sebou schovej. Zítra zajdi na sociálku a prober s nima, co dělat dál. Peníze, dávky, převod rodičáku apod.
To zvládneš.
V žádném případě mu nevolej. Ani večer, až budeš sama.
naprosto souhlasím!!! taky bych mu napsala, ať ti nevolá a nepíše, že už nemáte co řešit, že to celé už vyřešil on!!! jinak se vším souhlasím!!! ![]()
No, tak teď už to budeš muset dotáhnout dokonce. Aby to nebyl jen chvilkový šprajc. Pokud vyměkneš, bude to časem ještě horší. Jeho matce bych důvody klidně vysvětlila (uhodil tě, nehledá si práci atd). Připrav se, že ona bude hodně prskat, asi ho taky nechce mít na krku.
@Anonymní píše:
Do posilky má permici
Holky děkuju… vážně je mi nějak líp, od toho břemene…teď jsem snědla celý balík těch čokoládových mořských plodů
Furt to maso s bramborama peču ![]()
Pročítám si tady diskuze jak odešli jiný ženy nebo se zbavily svých zátěží…
nějak mi to dodává sílu..
Neboj, bude lip, chvili to boli, ale uznej, ze ten tvuj chlap zadny prinos do vztahu neni, dala jsi mu dost casu a on nic nedela. On bude hodnej, bude nadbihat, ale uvedom si, ze jemu jde o kejhak, nebude mit kde bydlet, nebude mit auto, nema nikoho, kdo by resil jeho prusery a jeste ho dotoval.
Konečně rozumná řeč. Na jeho matinku se vyprdni, sama ho doma nechce, psala jsi, že ho rodiče od sebe odhlásili na úřad, aby je nestáhnul ke dnu, a tobě by ho tam kvartýrovala??? ![]()
Uvidíš, až si najdeš někoho normálního, tak si budeš klepat na čelo, jak jsi to mohla s ním tak dlouho vydržet. Ještě bych co nejdříve vyměnila zámky a možná prvních pár nocí poprosila někoho, aby u mě přespal, pro případ, že by dělal problémy…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat