Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak tohle se mi stalo taky ale psal si se svojí bývalou se kterou byl 5 let,3 dny jsem na něj řvala a ted máme 7 týdenní holčičku. záleží na tom jesli mu budeš schopná věřit?
Nevěřím mu! Nevěřím mu ani slovo, nejvíc mi vadí že nepřišel a jako chlap neřekl - jo posr*al sem to, promiň, nebo něco… myslí si že to přejde, že to spolknu jako knedlík a vše bude ok. Já doprčic vůbec nevím jak se mám chovat..
Ale to se stalo teď ne??? chápu to správně? tak jak nepusinkuju „jako před tím“ jako před tou první sms co jsi našla? A můžu se zeptat -čistě pro úplnost. Proč když říkáš že bylo vše ok mezi Vámi i otec byl starostlivý, proč jsi něco hledala??
@skoromamuška píše:
Ale to se stalo teď ne??? chápu to správně? tak jak nepusinkuju „jako před tím“ jako před tou první sms co jsi našla? A můžu se zeptat -čistě pro úplnost. Proč když říkáš že bylo vše ok mezi Vámi i otec byl starostlivý, proč jsi něco hledala??
Nehledala! Noťase jsem si půjčila abych mohla na maily a on ho měl otevřenej a mobilem jsem volala jeho mámě. Prostě právě že jsem nic nehledala.
Sms a volání byli z 12.srpna a mail asi před hodinou. Vybuchlo to ve mě tím mailem ![]()
Hele já nechci být zlá, ale pokud jsi si všimla půlnočních telefonátů a otevřela email s přílohou tak jsi něco tušila nebo slídíš čistě preventivně. Klidně můžeš tvrdit že ne ale já ti to nevěřím, dělala jsem stejný věci…
Jediné co ti k tomu můžu říct je, že podle mě to teď moc hrotíš.
Já bych k tomu řekla toto (A PODOTÝKÁM ŽE PODEZŘENÍ NA NEVĚRU MÁM KONTINUELNĚ FURT)Především sis měla promyslet co uděláš, když něco najdeš-a ne tu teď bulit. A za druhé? myslíš že fotka -ač erotická opravdu nutně potvrzuje nevěru?? No podle mě by se šel podívat na živo kdyby s ní spal…na co foto-to znamená jen svádění
tudíš jsi to podchytila a teď nastal čas vyjednávat ![]()
Mluvte spolu,MLUVTE…hned jak malá usne…nenech to jen tak být. Zkus nedělat scény, být vyrovnaná..Třeba se s tím dá něco dělat. Pokud je ta žena 300km daleko je to dobré znamení. Podchyť to v začátku, je dobře že si na to přišla. Teď jen nějak jednat.Sama si ale i ty v hlavě urovnej, kde je chyba i u tebe.
věrnost chlapa záleží hodně na jeho charakteru, ale taky na přístupu ženy. Ta která dá chlapovi pocit že dokáže žít bez něho i když je spojují děti, manželství, majetek je pro něho víc jak žena kterou má jistou. Stejně jako hledá jinde pokud se mu žena nevěnuje. S chlapama a celkově vztahama je to hrůza
…celkem dobře vytvořený stroj ke kterému nám zapoměli dát návod ![]()
Skoromamuška má pravdu, je čas vyjednávat, k nevěře ještě podle mě nedošlo, ale kurňa, já bych mu dala sodu, nejvíc bych vypěnila, že jako ještě vztekle útočí, no to by dostal díl. Ale poradit ti nic neumím.
Nevyšiluj, třeba je to úplnem jinak. Možná se jen chtěl povídáním s bývalýma odreagovat. Třeba žádnou fotku nechtěl a ona mu ji sama jen tak poslala - z vlastní iniciativy.
Zkus mu říct, že se cítíš dle názvu diskuze… A chceš chvilku na to, abys to vydýchala. A pomohlo by třeba, kdyby se omluvil.
Pokud se chová, že se nic neděje, tak je mu asi možná i trapně. A opravdu se nic neděje.
@Anonymní píše:
Sms a volání byli z 12.srpna a mail asi před hodinou. Vybuchlo to ve mě tím mailem
je to pochopitelné, v každé by to buchlo a zasáhlo!!!Vždyť ti tím podkopl nohy, ale chlapi to mají bohužel jinak než my ženy. Vidíme za tím mnohem víc, než ten muž. Ale ber to tak, je to jen flirt díky bohu ![]()
No těško říct…chlapi jako první zapírají. Těško přijde a řekne že ho rajcovala její prdelka když zakladatelka ho na něho dlouho nevystrčila
…bohužel u chlapů sex hýbe světem ![]()
Hele tak ti povím co bych doopravdy udělala já. je to JEDINÁ věc která opravdu zabrala i na toho mého a to je prosím kapitální syčák:
KONEC DIVADLA, A od teď do odvolání se starej jen o sebe a malou. Dítě mu hned zítra práskni a jdi ven, pokud to nejde tak aspoň určitě schovávej mobil, měj ho stále u sebe a potutelně se usmívej. Zdob se, maluj a buď krásná. Komunikuj s ním jen v případě nutnosti…uvidíš sama co se stane.
Pokud ten vztah ale nechceš, tak ho seřvi a běž bulet
Akorát mě ty vaše příspěvky rozbuleli
Děkuju holky!!! Já nevím, jestli o tom chci mluvit…i když bych měla. Vím, že se cítí trapně, to na něm vidím… ![]()
Nedotýkám se ho, nedávám mu pusy, jako vždy… jsem naprosto odměřená a chladná ![]()
nějak teď nemůžu…
No, trochu tuším, jak se cítíš, s bývalým přítelem jsem zažila něco podobného, kdy mi lhal o tom, co dělá a já ho viděla s bývalkou, ale když tvrdil, že se nic neděje, tak jsem mu uvěřila a dál nepátrala, protože to fakt bylo buď věřit nebo konec, poud mu nebudeš věřit dál, nemá to moc cenu a budeš se furt jen užírat… v mém případě se to teda nakonec ukázalo jako chyba, protože jsem po rozchodu zjistila, že mě s ní podváděl, ale to je jiná
Jen jsem chtěla napsat ještě jednu věc, nevím, co v tom mejlu bylo nebo nebylo, ale každopádně holka v tangách ještě neznamená nevěru - mě kdysi posílal kamarád fotky sebe nahého, ale chtěl jen posouzení těch fotek, protože na ně chtěl balit někoho úplně jiného… takže moje rada je: dopředu si rozmysli, jestli mu budeš věřit, když ti to nějak vysvětlí nebo jestli ho budeš pořád podezírat a pak si s ním pořádně promluv a zjisti, co ti o tom řekne…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, tak asi takhle nějak se teď cítím
Nejprve - doma nám relativně vše klape, o malou (roční) se stará, pracuje, vše ok. Před týdnem jsem v jeho mobilu našla půlnoční telefonáty a smsky s jeho ex a bývalou našeho spol. kamaráda - to bylo 12.srpna a dnes v jeho emailu najdu z 16.srpna jak mu posílá „kamarádka“ fotku v tangách. Rok se s ní neviděl (bydlí přes 300km),ale sám mi přiznal že si spolu občas píšou, prý o ničem špatným. To, jak se cítím, se nedá popsat.. 

Opouštět ho asi nechci, ale…stále to je mezi námi… Šla jsem do ložnice a začala bulet, celá se třásla, on šel za mnou co mi je..řekla jsem mu jestli mě tedy s nimi podvádí, nebo co to má být. A on odešel, vzteklej, kde jsem to zase vzala apod. a já říkam, že viděla na vlastní oči, tak byl ticho.Pak za mnou přišel ještě dvakrát s tím, jestli jdu koupat malou, toť vše.
Už se ho nedotýkám, nepusinkuju jen tak, jako předtím…Přijde mi jako by mu bylo vše jedno. Teď sedí u PC, se sluchátkama, kouká se na film, já jsem taky na PC…podle mě ho to žere, mrzí, štve, nevím…
Já si ho nějak nevšímám, absolutně nevím jak se mám chovat…

Tolik to bolí, kruci… proč zrovna já?