Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No a i kdyby ji chtel, co v tom vidis za problem? Proste by za ni prisel na navstevu, casem by si ji mohl brat treba ven, akorat by jsi nemela doma vyzirku. Jakej je rozdil mezi tim kdyz tam je a kdyby tam nebyl?
Hele ty si vymyslis takovy pitomy duvody. Ty pises dokola akorat co nejde.
@wildcherry píše:
jakej boj o malou???Kua holka tak jsi fakt už blbá nebo co? Mu nikdy malou nedají, bude rád že vůbec dostane návštěvy…a už toho mám dost, přestaň si hrát na hloupou blbku
…ani nevím jestli tě litovat, nebo se smát naivitě a hlouposti
Když jsem byla na PČR, řekli mi že by se styk s dcerou upravil soudně, že je malá pravděpodobnost že by ji vídat nesměl - to jen kdybych měla o těch občasných ranách lékařský správy, to nemám. Mám jen spoustu lidí okolo kdo to ví, ale to se prý vůbec nebere. Musela bych být ihned ošetřena. Mají teda zápis z toho pátku, tam to je že mě napadl a proto jsem si k nim šla pro právní radu. Ale nevím, nestihla jsem se zeptat jak to je, když má trvalé bydliště na Magistrátu města, ptž ho máma odhlásila, aby tam kdyby neplatil nepřišli exekutoři. Jinak prý by měl mít postýlku, kočárek, jídlo..aby mohl dostávat malou.
@wildcherry píše:
Přece není možný že ti něco říkáme a ty vůbec neslyšíš,proč vůbec sedíš doma? Když máš pocit že vybouchneš tak dej spat malou a jdi pryč!!!Pokud ti tak vadí tak proč s ním tak ráda trávíš čas???
Netrávím čas s ním. Vařím jen sobě, sedím na PC, prala jsem, koupala jsem malou. Přece nebudu 12h denně mimo domov, když tu dřepí…abych jezdila s malou okolo paneláku.. ![]()
Jezis, tak sis nemela delat dite s volem, kdyz to neumis normalne resit.
@Anonymní píše:
Ježiš, to by byl můj sen kdyby o dceru po rozchodu nejevil zájem. Nedovedu si představit že bych mu jí dávala třeba každých 14dní na víkend - tak to mají často lidé.
njn…ta je lepší že v tom žije, než aby si ji 1,2× vzal, než ho to přestane bavit
@Anonymní píše:
Netrávím čas s ním. Vařím jen sobě, sedím na PC, prala jsem, koupala jsem malou. Přece nebudu 12h denně mimo domov, když tu dřepí…abych jezdila s malou okolo paneláku..
psala jsem, že máš malou dát spát a jít ven se odreagovat, ne že s ní máš jezdit 12hodin kolem paneláku!!!Snad když ji tak chce, tak dokáže hlídat spíci dítě. Já nechápu, že ty nechápeš že je s tebou aby měl kde spat a složit hlavu…neni s tebou protože tě potřebuje a miluje, ale protože potřebuje tvůj byt.
Bože jako přijde mi skoro plejtvání času reagovat ale milá zakladatelko čteš vůbec vše, co Ti tu holky píšou??? nebo si vybíráš jen něco? na spoustu dotazů neodpovíš, omíláš tu jen co se u Vás zrovna řeklo a neřeklo a proboha až Tě jednou dcera zavrhne za to, v jaké rodině musela žít, můžeš si jít hodit mašli!!!
myslíš, že je důležitý, že se o něj nestaráš atd atd a pak tu napíšeš, že vlastně teda asi odejdeš atd?? Ty neděláš vůbec nic, jen mluvíš..
já i dovedu pochopit, že to asi není lehký, ale dopr…e si snad rozumná (i když pochybuju) mladá holka a co jako bude za xlet když takhle po 3letech už nežijete spolu ale vedle sebe? a ještě je na Tebe hnusnej a si pro něj v podstatě služka?
chudinko, aby ho neměla nijaká jiná, tak zničíš dva životy - svůj a dcery.. GRATULUJU!!! ![]()
@wildcherry píše:
Přece není možný že ti něco říkáme a ty vůbec neslyšíš,proč vůbec sedíš doma? Když máš pocit že vybouchneš tak dej spat malou a jdi pryč!!!Pokud ti tak vadí tak proč s ním tak ráda trávíš čas???
Aby si mohli večer masírovat záda
![]()
Mě by teda hanba fackovala, kdybych musela dát dceru na hlídání mámě, když jdu ke kadeřníkovi a chlap přitom seděl doma na prdeli. To to není mámě divný?
@Rozárka78 píše:
Aby si mohli večer masírovat záda![]()
![]()
a joooo vlastně
…
@brisco píše:
Mě by teda hanba fackovala, kdybych musela dát dceru na hlídání mámě, když jdu ke kadeřníkovi a chlap přitom seděl doma na prdeli. To to není mámě divný?
Hlídal ji přítel.
A taky by mě zajímalo, jak sis představovala, že budete žít v tom Německu? Že se tam polepší nebo co
. Uvědom si, že tam bys neměla zadkem mamku, všechno by bylo jen na vás dvou. Ty jsi fakt mimo realitu.
Vím o čem mluvím. Teď jsme na dva měsíce s manželem na služební cestě ve Francii a všechno kolem malé je jen na nás, resp. na mě, protože manžel chodí z práce nejdřív v sedm.
Holky, já myslím, že tahle diskuze nemá cenu… zakladatelka si mele svou, na argumenty nereaguje a jen píše, jak na ni ten její zase s.re, jen si chce postěžovat…
A navíc si dle mýho vymýšlí, pokud ne tohle, tak si vymýšlela v jiných diskuzích… nechtěla jsem to sem původně tahat, ale jak se v jednom příspěvku sama odhalila, tak mi hned trklo, že to je zakladatelka různých diskuzí…
Jednou neumí vyjít s rodičákem, podruhé řeší, jak to chodí v Německu, že manžel tam bude mít práci a budou se stěhovat, pak že přítel tráví pořád čas jen u PC, a pak se tu chlubí, že jde na plastiku prsou… a ted zas píše, že má jen 2700 z rodičáku, tak se ptám, zda už je po plastice, že už je bez peněz nebo jaktože ty peníze už nemá, když měla i na plastiku za x tisíc ![]()
Takže si tu asi někdo hodně vymýšlí anebo je to přímo případ pro psychiatra…
Nevím teda už přesně názvy těch diskuzí, ale zkuste si to nějak najít a uvidíte co je zač a že tady plýtváme rady asi zbytečně, ona opravdu nechce rady, někdy si chce postěžovat a jindy pochlubit (viz ta diskuze o plastice prsou)
Hele ja sispis myslim, ze ona si vzdycky neco umane, udela velky halo a stejne to nedopadne.. Uz taky mela bazar a podobne
stejne jako nemecko, rakousko, to planuje ona a ne ten jeji.
Příspěvek upraven 17.09.12 v 18:40
No, ono to taky jde s tou úrovní vysokých škol z kopce, protože je málo děcek a berou každýho. Znám to, na jedné VŠ jsem učila.
@káťa píše:
Zakladatelko, nechci být zbytečně moc tvrdá a zlá, ale kdybys tady nenapsala, že studuješ VŠ, tak bych řekla, že to tu píše nějaká nanynka ze zvláštní školy…Já se snad ani nedivím tomu tvýmu chlapovi, že se k tobě chová tak, jak se chová…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat