Píše si se svou bývalou :´(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6391
17.9.12 09:44

No kazdopadne te zakladateko obdivuji na jednu stranu, ze to ponizovani, od neho a psani na fb s zenskyma mu tolerujes,apod…Uz jen proto bych si promluvila s nim a nastavila urcity meze jinak ze koncim, at si jde kam chce!!! ;) Taky te obdivuji v tom ze nechces odejit, a nechas to treba zajit buh vi kam, daleko… :nevim: :nevim: A taky se divim ze si nechas tak ublizovat ale budis no, tobe neni pomoci!!!Uvidime kdy zase budes brecet.

• načítám...
Anonymní
17.9.12 10:06

Já prostě nevím co cítím, co je správné abych udělala. Pořád si říkám, že se to zlepší..že takovej nebude.. :( Já nevím krucinál… pro něj je jediný řešení když bych odešla já, ale jedině bez malý, tu mu tu mam nechat.Byla jsem v pátek na tý Policii a tam mi řekli, že kdykoli na číslo 158-že okamžitě pošlou hlídku a počkají až si vezme osobní věci a pak třeba za týden se vrátí i s PCČ pro zbytek - protože byt je můj, i ho platím já, tak nemám prý nikam odcházet a zůstat s malou tady.
Jenže když tohle radikální udělám, nebude se mnou mluvit máma, děda s babičkou, protože ty mají XXX svatýho, a řeknou mi ať si přestanu vymýšlet a nebo moje matka udělá to že si mě nastěhuje k sobě domů, protože mi řekne že si nepřeje abych bydlela někde sama jen s dítětem. :roll: :| Tak to je výběr… :(

• Upravit
káťa
17.9.12 10:11
@Anonymní píše:
Taky s ním nechci být..ale nechci by šel za ní, nebo možná chci, chci ho opustit, vykopnout, ale tím pádem budu na vše sama :(

Ale vždyť jsi na vše sama :roll: :roll: :roll:
Zbavila by ses pouze koule na noze, která tě táhne ke dnu.
A že by šel k ní? Jakmile by jakýkoliv ženská viděla, že má jednu kapsu prázdnou, druhou vysypanou, nemá žádný zázemí, nepracuje a hledá, kdo by ho živil, tak každá vezme nohy na ramena…navíc si zmínila, že ani v posteli to není žádný přeborník… tak k čemu by které byl? když na něm není nic, co dělá chlapa chlapem :think:

• Upravit
15659
17.9.12 10:13
@Anonymní píše:
Jenže když tohle radikální udělám, nebude se mnou mluvit máma, děda s babičkou, protože ty mají XXX svatýho, a řeknou mi ať si přestanu vymýšlet a nebo moje matka udělá to že si mě nastěhuje k sobě domů, protože mi řekne že si nepřeje abych bydlela někde sama jen s dítětem. :roll: :| Tak to je výběr… :(

Kvůli měsíci nemluvení ( třeba ) budeš riskovat to, že si poděláš celý zbytek života? A nejsi snad dospělá, aby Ti máma určovala, kde a s kým budeš bydlet?

• načítám...
káťa
17.9.12 10:15
@Anonymní píše:
Já prostě nevím co cítím, co je správné abych udělala. Pořád si říkám, že se to zlepší..že takovej nebude.. :( Já nevím krucinál… pro něj je jediný řešení když bych odešla já, ale jedině bez malý, tu mu tu mam nechat.Byla jsem v pátek na tý Policii a tam mi řekli, že kdykoli na číslo 158-že okamžitě pošlou hlídku a počkají až si vezme osobní věci a pak třeba za týden se vrátí i s PCČ pro zbytek - protože byt je můj, i ho platím já, tak nemám prý nikam odcházet a zůstat s malou tady.
Jenže když tohle radikální udělám, nebude se mnou mluvit máma, děda s babičkou, protože ty mají XXX svatýho, a řeknou mi ať si přestanu vymýšlet a nebo moje matka udělá to že si mě nastěhuje k sobě domů, protože mi řekne že si nepřeje abych bydlela někde sama jen s dítětem. :roll: :| Tak to je výběr… :(

Jakože by se mu líbilo, že bys odešla ze svýho bytu a přenechala mu ho??? Věřím, že by se mu to líbilo, a když bys mu k tomu nechala i dítě, tak by si na něj vyřídil nějaké sociální dávky, které by uživily i jeho :poblion: :poblion: :poblion:

Víš, nezlob se na mě, ale já bych se nedivila, kdybys to opravdu udělala… Já si myslím, že naše příspěvky tu jsou k ničemu, tobě fakt může pomoci jedině odborník.

• Upravit
Anonymní
17.9.12 10:18

Neboj, to bych opravdu neudělala :D ale v páteční hádce to vytáhl taky 8o :mrgreen:
Zase tak pitomá ještě nejsem..utlačovaná ano, ale blbá na hlavu ne :D

Ano, byt je můj, veškeré vybavení, auto (od rodičů k 18tinám)… jeho penis když spí - 5cm… pak rostě :D mírně!

Holky, on takový nebyl, takovejhle hnusák..staral se o nás, snažil se…na vše se vys*al… :pankac:

• Upravit
Anonymní
17.9.12 10:20

Nejlepší bylo když jsme byli u jeho mámy, tak já mám rodičák napsaný na něj, jakože já jsem žadatel a podle něj je to posuzovaný, a jeho máma, že kdyby jsme se rozešli že by mi to nechal - tech 10 200,– jinak bych měla svých 3 800,–/4roky a on: „hm, to nevim teda!“ a ona se rozhejkala - to ti říkám že bych jim to nechal, to jsou peníze malý, na to bys nesáhl! a seděl a čučel :D

• Upravit
káťa
17.9.12 10:31
@Anonymní píše:
Neboj, to bych opravdu neudělala :D ale v páteční hádce to vytáhl taky 8o :mrgreen:
Zase tak pitomá ještě nejsem..utlačovaná ano, ale blbá na hlavu ne :D

Ano, byt je můj, veškeré vybavení, auto (od rodičů k 18tinám)… jeho penis když spí - 5cm… pak rostě :D mírně!

Holky, on takový nebyl, takovejhle hnusák..staral se o nás, snažil se…na vše se vys*al… :pankac:

Tak k tomuhle všemu humusu ještě 5 centimetrový tragéd??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ty se bojíš, že ho chtěla jiná??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak teď jsem pochopila, proč ti zahýbá jenom virtuálně…

• Upravit
6391
17.9.12 10:45

Ja bych hlavne doma ani chalpa ktery nedela mit nemohla. A nebo kdybych mu musela ja praci hledat!!! 8) To jako vubec!!!

• načítám...
Anonymní
17.9.12 10:47

Jsem si více než stoprocentně jistá že v realitě by nezahnul… my jsme se seznámili a sex byl až po měsíci cca. Bál se reakce…

• Upravit
36228
17.9.12 11:05

Uz chodi do prace?

• načítám...
Anonymní
17.9.12 11:22
@pikola píše:
Uz chodi do prace?

Dnes mu mají volat na řidiče VZV, říkám - zavolej tam ty, číslo máš a on-že teda asi moc pracovníky nehledaj, když na to serou.Prej se ji nebude vnucovat.tak říkám, že TY potřebuješ práci a on at sem zticha, už dost :D

Takže tak!

• Upravit
36228
17.9.12 11:24

No, koukam, ze s nim je to vyhra na vsech frontach..

• načítám...
jullls
17.9.12 12:38

Holky, sedím u holiče a mám co delat abych nebrecela.Jen jsem zabouchla dvere, uz byl na fb a psal si s dotyčnou. Od holiče asi vyzvednu malou a pojedeme za mámou ať uz se to nak vyřeší!! :((

• Upravit
19032
17.9.12 13:08
@jullls píše:
Holky, sedím u holiče a mám co delat abych nebrecela.Jen jsem zabouchla dvere, uz byl na fb a psal si s dotyčnou. Od holiče asi vyzvednu malou a pojedeme za mámou ať uz se to nak vyřeší!! :((
Četla jsem diskuzi, tobě není moc snadné poradit, beztak si jedeš podle sebe…
P. S. zapomněla jsi dát anonymitu… a dle toho vím, že už jsi to, že tráví spoustu času na PC už v jedné diskuzi řešila…
Hele, bud s ním budeš i za cenu, že je jakej je, ale v tom případě si pořád nestěžuj… anebo s ním nebud a udělej ten krok a vykopni ho…
Možná to píšu drsně, ale ty tu opravdu jen fnukáš, jaký je, co dělá (nebo spíš on vlastně nedělá, jen se válí), ale zároven to řešit nechceš… a být s ním jen at ho nemá nikdo jinej, to je důvod jak prase, sorry, ten tvůj chlap fakt za moc nestojí a já bych byla nakonec i ráda, že ho má nějaká jiná a já mám šanci poznat někoho lepšího…

P. S. Pokud si teda neděláš celou dobu tady srandu, četla jsem i jiné diskuze tvou založené a řešíš tam různé protiklady, jednou se máte dobře, najednou zas ne, pak zas jo, že už si říkám, že si vymýšlíš… pokud ne, tak se omlouvám..
Ale k téhle diskuzi, opravdu nevím, jak ti tu máme poradit, abys pochopila, že ho máš poslat někam anebo se smířit s tím, jaký je, ale potom si tu nestěžovat a nechodit si pro radu, těch už jsi dostala dost…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová