Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No kazdopadne te zakladateko obdivuji na jednu stranu, ze to ponizovani, od neho a psani na fb s zenskyma mu tolerujes,apod…Uz jen proto bych si promluvila s nim a nastavila urcity meze jinak ze koncim, at si jde kam chce!!!
Taky te obdivuji v tom ze nechces odejit, a nechas to treba zajit buh vi kam, daleko…
A taky se divim ze si nechas tak ublizovat ale budis no, tobe neni pomoci!!!Uvidime kdy zase budes brecet.
Já prostě nevím co cítím, co je správné abych udělala. Pořád si říkám, že se to zlepší..že takovej nebude..
Já nevím krucinál… pro něj je jediný řešení když bych odešla já, ale jedině bez malý, tu mu tu mam nechat.Byla jsem v pátek na tý Policii a tam mi řekli, že kdykoli na číslo 158-že okamžitě pošlou hlídku a počkají až si vezme osobní věci a pak třeba za týden se vrátí i s PCČ pro zbytek - protože byt je můj, i ho platím já, tak nemám prý nikam odcházet a zůstat s malou tady.
Jenže když tohle radikální udělám, nebude se mnou mluvit máma, děda s babičkou, protože ty mají XXX svatýho, a řeknou mi ať si přestanu vymýšlet a nebo moje matka udělá to že si mě nastěhuje k sobě domů, protože mi řekne že si nepřeje abych bydlela někde sama jen s dítětem.
Tak to je výběr… ![]()
@Anonymní píše:
Taky s ním nechci být..ale nechci by šel za ní, nebo možná chci, chci ho opustit, vykopnout, ale tím pádem budu na vše sama
Ale vždyť jsi na vše sama
![]()
Zbavila by ses pouze koule na noze, která tě táhne ke dnu.
A že by šel k ní? Jakmile by jakýkoliv ženská viděla, že má jednu kapsu prázdnou, druhou vysypanou, nemá žádný zázemí, nepracuje a hledá, kdo by ho živil, tak každá vezme nohy na ramena…navíc si zmínila, že ani v posteli to není žádný přeborník… tak k čemu by které byl? když na něm není nic, co dělá chlapa chlapem ![]()
@Anonymní píše:
Jenže když tohle radikální udělám, nebude se mnou mluvit máma, děda s babičkou, protože ty mají XXX svatýho, a řeknou mi ať si přestanu vymýšlet a nebo moje matka udělá to že si mě nastěhuje k sobě domů, protože mi řekne že si nepřeje abych bydlela někde sama jen s dítětem.![]()
Tak to je výběr…
Kvůli měsíci nemluvení ( třeba ) budeš riskovat to, že si poděláš celý zbytek života? A nejsi snad dospělá, aby Ti máma určovala, kde a s kým budeš bydlet?
@Anonymní píše:
Já prostě nevím co cítím, co je správné abych udělala. Pořád si říkám, že se to zlepší..že takovej nebude..Já nevím krucinál… pro něj je jediný řešení když bych odešla já, ale jedině bez malý, tu mu tu mam nechat.Byla jsem v pátek na tý Policii a tam mi řekli, že kdykoli na číslo 158-že okamžitě pošlou hlídku a počkají až si vezme osobní věci a pak třeba za týden se vrátí i s PCČ pro zbytek - protože byt je můj, i ho platím já, tak nemám prý nikam odcházet a zůstat s malou tady.
Jenže když tohle radikální udělám, nebude se mnou mluvit máma, děda s babičkou, protože ty mají XXX svatýho, a řeknou mi ať si přestanu vymýšlet a nebo moje matka udělá to že si mě nastěhuje k sobě domů, protože mi řekne že si nepřeje abych bydlela někde sama jen s dítětem.![]()
Tak to je výběr…
Jakože by se mu líbilo, že bys odešla ze svýho bytu a přenechala mu ho??? Věřím, že by se mu to líbilo, a když bys mu k tomu nechala i dítě, tak by si na něj vyřídil nějaké sociální dávky, které by uživily i jeho
![]()
Víš, nezlob se na mě, ale já bych se nedivila, kdybys to opravdu udělala… Já si myslím, že naše příspěvky tu jsou k ničemu, tobě fakt může pomoci jedině odborník.
Neboj, to bych opravdu neudělala
ale v páteční hádce to vytáhl taky
![]()
Zase tak pitomá ještě nejsem..utlačovaná ano, ale blbá na hlavu ne ![]()
Ano, byt je můj, veškeré vybavení, auto (od rodičů k 18tinám)… jeho penis když spí - 5cm… pak rostě
mírně!
Holky, on takový nebyl, takovejhle hnusák..staral se o nás, snažil se…na vše se vys*al… ![]()
Nejlepší bylo když jsme byli u jeho mámy, tak já mám rodičák napsaný na něj, jakože já jsem žadatel a podle něj je to posuzovaný, a jeho máma, že kdyby jsme se rozešli že by mi to nechal - tech 10 200,– jinak bych měla svých 3 800,–/4roky a on: „hm, to nevim teda!“ a ona se rozhejkala - to ti říkám že bych jim to nechal, to jsou peníze malý, na to bys nesáhl! a seděl a čučel ![]()
@Anonymní píše:
Neboj, to bych opravdu neudělalaale v páteční hádce to vytáhl taky
![]()
Zase tak pitomá ještě nejsem..utlačovaná ano, ale blbá na hlavu ne![]()
Ano, byt je můj, veškeré vybavení, auto (od rodičů k 18tinám)… jeho penis když spí - 5cm… pak rostě
Holky, on takový nebyl, takovejhle hnusák..staral se o nás, snažil se…na vše se vys*al…mírně!
Tak k tomuhle všemu humusu ještě 5 centimetrový tragéd???
![]()
a ty se bojíš, že ho chtěla jiná???
![]()
tak teď jsem pochopila, proč ti zahýbá jenom virtuálně…
Ja bych hlavne doma ani chalpa ktery nedela mit nemohla. A nebo kdybych mu musela ja praci hledat!!!
To jako vubec!!!
Jsem si více než stoprocentně jistá že v realitě by nezahnul… my jsme se seznámili a sex byl až po měsíci cca. Bál se reakce…
@pikola píše:
Uz chodi do prace?
Dnes mu mají volat na řidiče VZV, říkám - zavolej tam ty, číslo máš a on-že teda asi moc pracovníky nehledaj, když na to serou.Prej se ji nebude vnucovat.tak říkám, že TY potřebuješ práci a on at sem zticha, už dost ![]()
Takže tak!
Holky, sedím u holiče a mám co delat abych nebrecela.Jen jsem zabouchla dvere, uz byl na fb a psal si s dotyčnou. Od holiče asi vyzvednu malou a pojedeme za mámou ať uz se to nak vyřeší!! ![]()
@jullls píše:Četla jsem diskuzi, tobě není moc snadné poradit, beztak si jedeš podle sebe…
Holky, sedím u holiče a mám co delat abych nebrecela.Jen jsem zabouchla dvere, uz byl na fb a psal si s dotyčnou. Od holiče asi vyzvednu malou a pojedeme za mámou ať uz se to nak vyřeší!!
P. S. Pokud si teda neděláš celou dobu tady srandu, četla jsem i jiné diskuze tvou založené a řešíš tam různé protiklady, jednou se máte dobře, najednou zas ne, pak zas jo, že už si říkám, že si vymýšlíš… pokud ne, tak se omlouvám..
Ale k téhle diskuzi, opravdu nevím, jak ti tu máme poradit, abys pochopila, že ho máš poslat někam anebo se smířit s tím, jaký je, ale potom si tu nestěžovat a nechodit si pro radu, těch už jsi dostala dost…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat