Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Eee pardon, fotku zde mam jen jak jsem ve svatebnim…A to je foceno 11 srpna .To mel teda 16 mesicu.
@Jaja87
sluší vám to oběma moc..akorát malýmu možná přece jen o něco málo víc no.. je zlatej..
![]()
Jinak ano, v sexu mám ráda „tvrdé jednání“,ale né nějak extra ![]()
A ano, nevlastním ho, ale mám ten pocit, že je vedle mě, že ho cítím u sebe. Třeba ted se mazlíme, mazal mi záda, ted se sprší…koukáme na Talenty a povídáme si normálně… přijde mi jako kdybych vždy řekla něco co ho nas*re a vybuchne prostě nebo nevím… ![]()
Napíšu to tvrdě, ale upřímně. Myslím, že se spíš leknul toho, že by mohl přijít o bydlení zadarmo…
@káťa
ano, máš pravdu i tohle může hrát roli že dokáže tak obrátit o 180 st.. souhlasím. Zakladatelko.. popřemýšlej i o tomhle.
Já bych ti poradila vy**r se na něho protože to není vztah tohlens to to je děs běs…promin
![]()
Jojo holky, i to je možnost..
jenže jak mu mam přestat platit věci a nakupovat normálně jídlo pro oba, když on když „míval“ výplaty, celou ji nacpal do nás..
@Anonymní píše:
Jinak ano, v sexu mám ráda „tvrdé jednání“,ale né nějak extra
A ano, nevlastním ho, ale mám ten pocit, že je vedle mě, že ho cítím u sebe. Třeba ted se mazlíme, mazal mi záda, ted se sprší…koukáme na Talenty a povídáme si normálně… přijde mi jako kdybych vždy řekla něco co ho nas*re a vybuchne prostě nebo nevím…
Chapetete to nekdo???CHlap vas liskne, pise si s jinyma, jeden den je hnusnej-vulgarni-sprostej a dalsi den je tak uzasny ze vse mu zerete, a nechate si namazat zada a mazlite se…Ten chlap je jasny ze si je jisty u ni vsim a proto si dovoluje..Jsem zvedava kdy zase napises ze ti liskl, nebo ze je hnusnej a sprostej, jak dlouho mu tohle vydrzi…Vzdy jak jsi psala, vydrzelo mu to cca den dva…Ja jsem z tohodle uz fakt magor, diskuzi sleduji od zacatku, od zacatku ji komentuji!!!
A nevim teda co se zde resi, tim padem se diskuze muze uzavrit a je to, nebo nevim, ono je vlastne zase vse v poradku!!!
![]()
Jájo, tomu se říká nulové sebevědomí a fatální závislost.
Bohužel si zakladatelka jako objekt té závislosti vybrala takového vychcánka, který této závislosti dokáže dokonale využívat.
Zakladatelko, myslím si, že pro tebe by byla opravdu maximálně vhodná odborná psychologická pomoc. A to prosím neber jako rýpání, ale jako dobře míněnou radu.
@káťa píše:
Jájo, tomu se říká nulové sebevědomí a fatální závislost.
Bohužel si zakladatelka jako objekt té závislosti vybrala takového vychcánka, který této závislosti dokáže dokonale využívat.
Zakladatelko, myslím si, že pro tebe by byla opravdu maximálně vhodná odborná psychologická pomoc. A to prosím neber jako rýpání, ale jako dobře míněnou radu.
Ja to nechapu…Asi taky pujdu k psychologovi aby mi to nejak vysvetlil!!!
Ja bych s nim zatocila, davno bych s nim nebyla…
Taky s ním nechci být..ale nechci by šel za ní, nebo možná chci, chci ho opustit, vykopnout, ale tím pádem budu na vše sama ![]()
@Anonymní píše:
Taky s ním nechci být..ale nechci by šel za ní, nebo možná chci, chci ho opustit, vykopnout, ale tím pádem budu na vše sama
Lepsi byt na vse sama nez byt s volem ktery te triska, a je hrubej, hnusnej, sprostej a ja nevim co jeste!!!A at si jde tam kam chce, vsak ona by ho taky casem kopla, az by zjistila jaky je az by ji taky nafackoval apod…
@Jaja87 píše:
Lepsi byt na vse sama nez byt s volem ktery te triska, a je hrubej, hnusnej, sprostej a ja nevim co jeste!!!A at si jde tam kam chce, vsak ona by ho taky casem kopla, az by zjistila jaky je az by ji taky nafackoval apod…
To určitě, taky by ho opustila, každá.. já jen asi nechci „rozbíjet rodinu“ kterou jsme na veřejnosti..
nechci selhat…
@Anonymní píše:
To určitě, taky by ho opustila, každá.. já jen asi nechci „rozbíjet rodinu“ kterou jsme na veřejnosti..![]()
nechci selhat…
Delej jak myslis .......To te asi bude muset prizabit aby jsi odesla…No kazdopadne me zajima dal co se u vas bude vyvyjet apod…Rada si poctu. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat