Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Jojo určitě napíšu. Dnešní odpoledne spolu docela i komunikujeme, opět koupal malou, já si udělala prádlo, krmil ji…v tomhle vše ok.Ale nevím nevím, má jí stále na FB…
Ale pozitivní, zítra se jedu odreagovat k holiči
Holič je prima.. to jo ale co mě třeba udivuje, že furt řešíš FB víc než ty facky a neurvalý chování.. víš proč to tak máš?
@Sisulík píše:
Holič je prima.. to jo ale co mě třeba udivuje, že furt řešíš FB víc než ty facky a neurvalý chování.. víš proč to tak máš?
To nevím…bojím se že mi ho vezme, i když by ho nechtěla, absolutně ne
ale v hlavě pořád mám že o něj můžu přijít!!
i když není žádnej kauf…
@Anonymní píše:
To nevím…bojím se že mi ho vezme, i když by ho nechtěla, absolutně neale v hlavě pořád mám že o něj můžu přijít!!
i když není žádnej kauf…
Takže pocit : „Mám ho, je můj, nemá ho jiná“ vítězí? I za cenu ošklivýho chování a facek?
Jen se ujišťuju…
@Anonymní píše:
Jojo určitě napíšu. Dnešní odpoledne spolu docela i komunikujeme, opět koupal malou, já si udělala prádlo, krmil ji…v tomhle vše ok.Ale nevím nevím, má jí stále na FB…
Ale pozitivní, zítra se jedu odreagovat k holiči
Tak to je fajn ze jdes k holici, aspon si zprijemnis den, a udelas neco sama pro sebe,..Tod je jen otazka zda si toho ten tvuj i vsimne… ![]()
No vis jak, ja nevim jak to doma mate kloudne, ale kdyz zde pises, tak me prijde, ze je to u vas jak na houpacce, jednou je to tak a pak zase onak, jednou on je hnusnej ze ti da i facku a pak je zase mily ze doma pomuze a snazi se komunikovat, ja nevim no…
Je to nejaky cely u vas zaracovany kruh, ale jak jsem psala nekolikrat musis sama vedet co chces, zda chces byt stastna a nebo byt nestastna a byt bita..
![]()
@Sisulík píše:
Takže pocit : „Mám ho, je můj, nemá ho jiná“ vítězí? I za cenu ošklivýho chování a facek?
Jen se ujišťuju…
Hmmmm
Jsem zralá a blázinec… Nevím jak se tohohle „zbavit“..
@Jaja87 píše:
Tak to je fajn ze jdes k holici, aspon si zprijemnis den, a udelas neco sama pro sebe,..Tod je jen otazka zda si toho ten tvuj i vsimne…
No vis jak, ja nevim jak to doma mate kloudne, ale kdyz zde pises, tak me prijde, ze je to u vas jak na houpacce, jednou je to tak a pak zase onak, jednou on je hnusnej ze ti da i facku a pak je zase mily ze doma pomuze a snazi se komunikovat, ja nevim no…![]()
![]()
Je to nejaky cely u vas zaracovany kruh, ale jak jsem psala nekolikrat musis sama vedet co chces, zda chces byt stastna a nebo byt nestastna a byt bita..
![]()
Píšeš to úplně přesně… houpačka, jednou nahoře, jednou dole..
a pořád dokola.
@Anonymní píše:
To nevím…bojím se že mi ho vezme, i když by ho nechtěla, absolutně neale v hlavě pořád mám že o něj můžu přijít!!
i když není žádnej kauf…
Že by? http://cs.wikipedia.org/…3%BD_syndrom
A nebo se cítíš být extrémně submisivní a vzrušuje Tě, když Tě muž i ztluče?
Příspěvek upraven 16.09.12 v 20:01
@Anonymní píše:
HmmmmJsem zralá a blázinec… Nevím jak se tohohle „zbavit“..
Psychologa? Aby Ti třeba pomohl přemýšlet co s tou závislostí?
A ještě chci dodat víš.. uvědom si, že Ty ho stejně „nemáš“… jednoznačně ne.. protože jinak by neutíkal na FB a do sms.. to je o tom, že to není láska..z jeho strany určo ne..čili i ten tvůj pocit :„mám ho“ je jen iluze nic víc. Zkus si nic nenalhávat.
@Sisulík píše:
Tak se nehádej(nadsázka) - to ty ses připletla do mé debaty s @Freetibet čili za mě zbytečně se celkem my dvě pak bavíme že když téma je jak trefně pravíš o něčem jiném.
Ja se nepripletla, ja to myslela v dobrym, aby jste se nehadaly, ze diskuze zde neni o hadkach… ![]()
@Jaja87 píše:
Ja se nepripletla, ja to myslela v dobrym, aby jste se nehadaly, ze diskuze zde neni o hadkach…
To byla jen výměna názorů.. hádky tady na emiminu vypadají jinak… mě jen vadilo to co se tu začalo dít na vlákně..odsuzování a tak. To není podstatný..už to neřešme. Berme to jako odpolední soaré ![]()
@Sisulík Souhlasim s tebou …To je trefne
@Sisulík píše:
A ještě chci dodat víš.. uvědom si, že Ty ho stejně „nemáš“… jednoznačně ne.. protože jinak by neutíkal na FB a do sms.. to je o tom, že to není láska..z jeho strany určo ne..čili i ten tvůj pocit :„mám ho“ je jen iluze nic víc. Zkus si nic nenalhávat.
@Jaja87
ještě když už jsem tu chvílema of topic.. ten hošíček v avataru je tvůj? je naprosto kouzelnej.. ![]()
@Sisulík píše:
To byla jen výměna názorů.. hádky tady na emiminu vypadají jinak… mě jen vadilo to co se tu začalo dít na vlákně..odsuzování a tak. To není podstatný..už to neřešme. Berme to jako odpolední soaré
Ok dobre… ![]()
Zakladatelko, jak se toho zbavit nevim, jedine utekem od neho ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat