Kávovar ano či ne, poradíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
@Hanka1 To je na kapsle? To já nechci. Každodenně použití by byl, ale tak max. na dvě kávy. Chci něco kvalitního. Samozřejmě, pokud bude mít shora uvedené funkce a bude levnější budu ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Coleta jj Nespresso je kapslovy. Jinak DeLonghi ma teta, oni jsou kafari, stal nejak kolem dvaceti tisic a jednou byl v oprave, ale celkove s nim je spokojena…
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 Jak jsem psala, kapsle ne. Budu ráda, když dá někdo typ na konkrétní kávovar a napíše +-. Nicméně díky za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme doma delonghi a maximální spokojenost, měli jsme předtím od saico asi za cca 17tis automat, dělal přesně to co požadujete a ten nebyl nic moc teď jsem pořídila pákový je z něj lepší káva a to o 100 % stal asi 4 tis a fakt max spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terkapali Pákový je na už mletou kávu, že? Chtěla jsem, aby i umlel kávu sám. Díky za kladnou zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Coleta ano koupila jsem zvlášť mlýnek ten stal Teda kolem 3 tisíc, aby se káva nespalila, když se mele. U kavovaru je tam i pára, takže si můžete naslehat napenit mléko. Pro nás fakt top, automat nebyl nic moc ikdyz ten si kávu namlel sám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Coleta My si koupili na Vánoce Philips - https://www.alza.cz/…d5323479.htm. Měli jsme stejné požadavky jako vy a absolutní spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
De Longhi jsou suprovy,pouzivaji i Italove. My ho mame pakovy (za 3500,–),kafe moc dobry. Mliko umi naslehat (parou). De Longhi,ktery sam mele kavu podle me tak dobry kafe nedela (ten jsme meli v praci),kavu jsme meli ruzne druhy a stejne z naseho pakoveho byla mnohem lepsi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamcaKr Já mám pákový v práci a je to na palici. Napěchovat kávu, uplačit, nasadit. I když doma více káv dělat nebudu, tak v práci než se jich udělá 15 na poradu je opruz:-)
Můžeš mi poslat odkaz na ten co máte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atinka77 Díky. Proč jsi se rozhodla pro Philips a ne de´longhi? Co rozhodlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám tento https://www.datart.cz/…350-55B.html?…
Byl to dárek od muže k Vánocům. Jsem naprosto spokojená, ale je fakt, že mám teď mnohem větší spotřebu kávy než dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Coleta Kupovala jsem v Alze a tenhle tam měli fyzicky vystavený, takže jsem ho mohla omrknout, líbil se mi + dobrá cena. Já chtěla s nádobkou na mléko, což trochu omezilo výběr.. Brácha si teď taky koupil nový kávovar, nádobku nemá a ve finále mi teď přijde, že je to úplně jedno.. Jinak pro mě bylo rozhodující, aby dělal dobře latte a capuccino..samotnou kávu já nepiju, přítel ano..teď jsme spokojeni oba.. Je samočistící - jak káva tak trubice na mléko - jen se občas doplní voda, dosype káva nebo vysype logr.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atinka77 Děkuji, to jsme na to stejně. Taky raději capuccino nebo latte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Coleta Já mám kávovar z Lidlu (SilverCrest), koupila jsem ho za 2.000 Kč s tím, že pro mě je dobrý, ale využívá ho celá rodina Dělám si své presso, latte a je skvělý. Káva pomletá na presso třeba z Lidlu nebo Oxalisu je skvělá, pochutnávám si na kávě jak z kavárny (kromě Illy a tak
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro ne moc caste pouziti, jak pises, bych si tak drahy kavovar nekupovala a koupila si treba Nespresso.