Nová levná pračka, co dobře pere?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@iiiv píše:
nechala bych vyměnit ložisko
udělali opatření, aby to nešlo. Musel by se rozřezat a zase svařit buben.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabri.ela.ela píše:
https://www.mall.cz/…-ewf-1062-da?…
díky, osobní zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
udělali opatření, aby to nešlo. Musel by se rozřezat a zase svařit buben.
sakra, tak doufám, že takové opatření nemáme taky ![]()
já mám už 8 let nějakou amicu, co byla nejlevnější, stála kolem 6t. A kdybych jí věčně nepřetěžovala, tak myslím, že by vydržela dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.mall.cz/…wre-6511-bww
Já nedám dopustit na pračky Beko, mám starší než tuhle a jsem maximálně spokojená. Fakt suprově pere a finančně nezruinuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ony bohuzel tipy na spotrebice, ktere vam vydrzely roky, jsou mi nahouby. Nove kusy od stejne znacky uz nejspis budou taky smejdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava já ji mám teprv rok, takže dlouhovekost nezaručím. Ale pere dobře a i dobře vypadá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám taky Beko, tu s tím „pet“ programem na odstranění chlupů (docela to funguje) a mám ji šestým rokem. Jsem s ní velmi spokojená. Tak ji jdu pohladit, aby ještě vydržela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme loni narychlo kupovali pračku, byla z malu a Gorenje, stále nějaký 6,5tisíce a pere dobrá, jediné mínus je, že v gumě u dvířek zůstává voda, to mě trochu štve, ale lidi to tam v recenzích zmiňovali, jinak si na ní nemůžu stěžovat. Koukala jsem, že teďka už ale v prodeji není, je to Gorenje W 6503/S. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z levnějších značek všeobecně mám dobré zkušenosti hlavně se zmiňovanou Amicou a teď nově testuju Gorenje (pračka, myčka), zatím v záruce a dobrý, hlavně myčka je super. Naopak hodně se neosvědčila ECG. Přeju šťastnou ruku na kus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit