Pračka na 7kg, na kolik kg sušička?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já mám pračku na 8kg, sušičku na 7 kg…buď je v plné pračce něco, co v sušičce nesuším, nebo jede sušička 2×
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme pračku na 8 a sušičku na 7 kilo, stačí to. Ale já dost věcí nesušičkuju, nemám problém rozvěšet choulostivé obrázky, funkční věci apod. na sušák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Delique sušičku minimálně na stejné množství prádla jako je pračka nebo větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Delique píše:
Ja chci prave do susicky vysypat celou 7mi kilovou pračku.
tak to by bylo opravdu vhodnější koupit větší než 8kg ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 Proc myslis, ja mam zato, ze vetsina lidi susi cely obcas pračky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chce to aspoň na 8 kg, aby bylo víc místa při sušení a prádlo nebylo zmackane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky s dovolenim se sem prilipnu s dotazem: muzete dat konkretni doporuceni na modely susicek se kterymi jste opravdu spokojene?
Podstatny je pro mne komfort uzivani, aby s tom nebylo vic otravy nez uzitku, abych nic nesrazila, nemusela dosusovat a kyho vyra. Klidne muze byt drazsi, to mi nevadi, ale jsem susickova panna a nerada bych si to otravila spatnym vyberem ![]()
Stejne tak uvitam tipy cemu se urcite vyhnout
diky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LKL píše:
Holky s dovolenim se sem prilipnu s dotazem: muzete dat konkretni doporuceni na modely susicek se kterymi jste opravdu spokojene?Podstatny je pro mne komfort uzivani, aby s tom nebylo vic otravy nez uzitku, abych nic nesrazila, nemusela dosusovat a kyho vyra. Klidne muze byt drazsi, to mi nevadi, ale jsem susickova panna a nerada bych si to otravila spatnym vyberem
Stejne tak uvitam tipy cemu se urcite vyhnout
diky!
Jestli ti nejde o peníze, tak Miele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miele máme my (spokojenost úplně maximální), ale zakladatelka bude mít problém s velikostí, Miele je právě na těch 7 kilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik píše:
Miele máme my (spokojenost úplně maximální), ale zakladatelka bude mít problém s velikostí, Miele je právě na těch 7 kilo
Jsou i na víc kg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, ty dražší jsou na 8 kilo. Já je viděla na prodejně naživo a od té naší se vnitřkem nelišily, tak jsem předpokládala 7 kilo u všech
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit