Kávovar Dolce Gusto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
5.6.12 10:07

Diky :hug: , uz v tom mam vic jasno. Chci to jako darek darovat, takze ty konvicky neni to, co potrebuju. A protoze darovaneho znam a vim, ze pokud to bude mit drahy provoz, tak to nebude pouzivat, tak me prave zajima i ten provoz. Cekala jsem, ze to bude chtit jen ty originalni kapsle, ale nevedela jsem, jesti vsechny kapsle Dolce gusto pujdou do toho pristroje. Jestli jsem to pochopila spravne, tak podle toho, jake kapsle si koupim, tak podle toho se pak bude moct delat kafe. A jedno baleni je vzdycky jen jednodruhove nebo se dela i nejaky mix? Treba napoprve, abych to vyzkousela a nekoupila 16 kapsli neceho, co mi nebude chutnat.

tech 130 Kc za baleni mi neprijde tak moc, protoze necekam, ze bychom to pouzivali denne. Navic takhle aspon budu pokazde vedet, jaky darek koupit :mrgreen: . No jeste to proberu s rodinou a myslim, ze by to byl hezky darek. Pokud nebude jiny typ.

Tak jeste jednou diky. Ja tohle kafe pila u kamaradky uz asi 3× a musim rict, ze ac nejsem zadny kafar, tak jsem z toho byla nadsena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.6.12 10:13

Takze kdyz koupime treba tohle , tak to bude umet vsechny ty druhy kavy, o kterych tu pisete? Pochopila jsem, ze je to ten typ na mensi mnozstvi, to by ale melo stacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
5.6.12 12:25

@hkac Ke každému přístroji máš i zabaleno 12 kapslí s různými druhy nápojů, tak to stačí vyzkoušet a podle toho si další dokoupíš. V každém balení máš 16 kapslí, ty co jsou s mlékem, tak jsou jenom na 8 porcí (tj 8× mléko + 8× kafe). Jinak nějaký mix kafí se zatím nevyrábí, možná je to škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
10.5.13 15:27

Ahoj holky. Muzu se zeptat kdo mate kavovar dolce gusto, myslim ze je jedno ktery, dela to tak asi u vsech. Stalo se vam nekdy ze jste zapomnely dolit vodu? Delate si kafe a najednou to zachrousta a jede naprazdno. Nam se stalo asi 3×, vzdy jsem hned vypla a vodu dopustila a kafe dodelala. Dneska i po doleti vody bohutel nic netece :( vodu si to nevezme. Myslite ze se to tim pokazilo? Meli udelat nejakou kontrolku protoze se to musi stat hidne lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
10.5.13 15:50
@MišelkaX píše:
Ahoj holky. Muzu se zeptat kdo mate kavovar dolce gusto, myslim ze je jedno ktery, dela to tak asi u vsech. Stalo se vam nekdy ze jste zapomnely dolit vodu? Delate si kafe a najednou to zachrousta a jede naprazdno. Nam se stalo asi 3×, vzdy jsem hned vypla a vodu dopustila a kafe dodelala. Dneska i po doleti vody bohutel nic netece :( vodu si to nevezme. Myslite ze se to tim pokazilo? Meli udelat nejakou kontrolku protoze se to musi stat hidne lidem.

Dolévám to pokaždé, když to zavrčí a funguje to pořád. Zkus ho odvápnit, třeba se ti ucpal kamencem. Nám se to jednou taky stalo a musela jsem ho dát do opravy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
10.5.13 16:35

A odvapnujes těmi tabletkami co se musi koupit? Je fakt ze za rok jsem cistila jen dvakrat a to kys. citronovou. doporucil soused který si tablety jednou koupil a tu kys tu obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
10.5.13 16:55

Děkuji moc. Takze bych chudak zaneseny. Projela jsem to tou kys. citronovou. sice to chvili trvalo nez si to vubec vofu vzalo ale nakonec se podarilo. Jsem se bala ze uz cerpadlo se zadrelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
10.5.13 16:57
@MišelkaX píše:
A odvapnujes těmi tabletkami co se musi koupit? Je fakt ze za rok jsem cistila jen dvakrat a to kys. citronovou. doporucil soused který si tablety jednou koupil a tu kys tu obsahuje.

Měla jsem takový prášek na kávovary, dělám to tak 1× za měsíc. Na té reklamaci mi napsali, že to mám po každém kafi vyplachovat vodou a hodně často odvápňovat 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
10.5.13 16:58
@MišelkaX píše:
Děkuji moc. Takze bych chudak zaneseny. Projela jsem to tou kys. citronovou. sice to chvili trvalo nez si to vubec vofu vzalo ale nakonec se podarilo. Jsem se bala ze uz cerpadlo se zadrelo.

Tak super, jsem ráda, že jsem ti pomohla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
10.5.13 17:21

Ahoj holky
hrozně se mi líbí tady tohle DéLonghi http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…specifikace/#…
Máte ho některá? Jak jste s ním spokojené?
A další dotázek, kde budu kupovat do toho ty kapsle? Nebo jaké tam patří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
10.5.13 18:04
@Zuzie píše:
Ahoj holky
hrozně se mi líbí tady tohle DéLonghi http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…specifikace/#…
Máte ho některá? Jak jste s ním spokojené?
A další dotázek, kde budu kupovat do toho ty kapsle? Nebo jaké tam patří?

Ten je pěkný :palec: Kapsle do něj prodávají v inter. shopech, tady máš seznam. Koukám, že je mají i v Datartu ;)
 http://kavove-kapsle.heureka.cz/…inato-10-ks/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
10.5.13 18:29

Aha díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
16.5.13 12:27

Zdravim myslite ze se vyplati koupit kavovar d. g. z ruky za polovicni cenu? Nebo radeji investovat do noveho? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
25.6.13 10:29

Gratuluji ke koupi, já to měla ze začátku taky, ale teď po pěti letech si někdy toho turka dám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.6.13 10:31

To je diskuze pro mě:-)))) Holky, prosím vás, co všechno se v tom dá dělat? To je na ty kapsle? Popište mi to prosím trošku:-D
Já nad ním už nějakou dobu přemýšlím, ale vím o tom prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí