Kávovar Dolce Gusto

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5635
2.1.12 14:36

kavovar dolce gusto

Dobry den,mam takovy mozna hloupy dotaz,ale treba mate nektera zkusenost.
Dostala jsem od jeziska kavovar Nescafe Dolce gusto a koupila si do nej pro me a pro dceru kapsle Nesquika.A muj dotaz zni.Myslite,ze muzu misto vody nalit do kavovaru mleko?Ze by to jako bylo z mleka a ne z vody. :)
Dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
2.1.12 14:40

Já jsem to tak dělala i s čokoládou a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
2.1.12 14:41

To mě jěště nenapadlo, bála jsem se že si to zaneřádím, a jde to v pohodě jo? Nezanese se to nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
2.1.12 14:45

Jako,ja bych to tam nalila taky.Ale bojim se toho zaneseni.Ale kdyz po kazdem pouziti kavovar zaae proplachnu vodou,tak co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
2.1.12 14:59

Já jsem ho pak projela vodou a nic se nestalo funguje úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
2.1.12 15:01

No teda já ho mám 3 roky, ale teda tohle by mě nenapadlo 8o , Já bych to nedělala, kor jestli je to v záruce, když se s tím něco stane, nebude se na to záruka vztahovat. Já už ho měla v opravě, odešlo čerpadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
2.1.12 15:02

Mno, tak já to příště zkusím teda taky. ;) Prcek sice pije obyč granko s mlíkem, ale když moje hlava dubová občas zapomene koupit jsem ráda že tu krabička tohodle nesquika od dolce je. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
2.1.12 15:07

Tak jako,ono je dobre i z vody.jen me to tak napadlo.tak proto se ptam,zda to nekdo zkusil.
Je pravda,ze kdybych s tim neco udelala,tak uz to neopravim v ramci zaruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
2.1.12 15:59

Tak mě napadá, co by z toho bylo kdybych z mlíka udělala nějakou tu silnější kávovou kapsli, jestli by to bylo jako kafe s mlíkem? Asi to vyzkouším. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
2.1.12 17:29

Já bych to neriskovala, v tom nesquiku navíc mlíko je, myslím, že je to zbytečný. Bála bych se zanešení, mlíko je potvora, může to dělat neplechu i pak (nějaký bakterie nebo tak, čistá voda to určitě nevyčistí úplně, mlíko je mastné). A jestli chcete mlíko do kafe, tak je třeba laté, tam je krásná mlíková pěna !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
2.1.12 21:13

Tak na to asi prdim,i manzel mi to zatrhl.Pry to ta voda nevycisti uplne a bude se postupne zanaset ta trubka.Takze si tam mliko doleju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.6.12 20:16

jaky typ?

Ahoj. Uvazuju, ze bych jako darek koupila Dolce gusto, ale protoze jsem nekafar :lol: a vubec tomu nerozumim, potrebuju poradit, jestli je vic typu techto pristroju, popr. cim se lisi a co byste doporucili. Moje predstava je, aby to umelo latte, capuccino, presso a treba neco dalsiho. Je mi jasne, ze k tomu jsou potreba naplne, ale treba nevim ani to, jestli je vic druhu (jako ze do nekterych pristroju nektere naplne nejdou). A pak bych rada vedela, jake jsou cca ceny za ty naplne (kapsle). Diky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50126
4.6.12 20:20

https://www.emimino.cz/…apsle-84723/
Mrkni na tuto diskuzi, tady jsme snad diskutovali o všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
4.6.12 20:24

K tématu, ale z jiného soudku.. holky jsem jediná, která má pocit, že ty kapsle teď podstatně podražily? Dřív sem je v akci sehnala za 80 korun a teď už pod stovku nejdou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50126
4.6.12 20:38
@Camosh píše:
K tématu, ale z jiného soudku.. holky jsem jediná, která má pocit, že ty kapsle teď podstatně podražily? Dřív sem je v akci sehnala za 80 korun a teď už pod stovku nejdou :nevim:

Podle mě je to tím, že zvedli to DPH. Ted když je akce, tak jsou nejlevnější za 99,90. A ještě před rokem byli i pod 90 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí