Kávovar Dolce Gusto
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Potkyš píše:
@lowlands Taky mi to začalo dělat. Tak jsem vyndala celé to těleso co obsahuje jehlu a vyčistila v octu a jehlou protáhla jehlu jelikož byla ucpaná. Chvilku to fungovalo, ale pak už napomáhalo čištění a koupila jsem si na netu náhradní. Oni to vyrábí tak, aby se to po záruce rozbilo…
To není pravda, máme úplně ten první typ, asi 7 let a šlape pořád krásně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem si automat, s manualnim se mi delat nechtelo, kdyz zase kave normalne tolik nedam a nepotrebuju si vybirat mezi nejkvalitnejsi mletou kavou, jenze Ted me to s Tim automatem tak chytlo, ze si denne delam dve a klidne bych si do tretice dala vecer jeste cokoladu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám manuál a až mi odejde, jdu do automatu. bohužel v době, kdy jsem ho kupovala, automaty ještě nebyly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
oprava čerpadla
Dobrý den, kolik prosím stála oprava čerpadla? Má smysl opravovat nebo je lepší koupit rovnou nový?
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nové kapsle
Mohu se zeptat zda-li do toho nejstaršího modelu (Piccolo) jdou dávat i novější kapsle? Udělá to všechny dostupné varianty kafe od jejich firmy nebo jen ty starší? děkuji za odpověď
přemýšlím o koupi, a nechci poté zjistit, že mi to neudělá kafe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hana2219 Já myslím, že jo. Mám kávovar už snad 8 let a v pohodě. Funguje taky bez závad. Jen už mě unavuje pořád kupovat ty kapsle a být na nich závislá (v některých zemích EU už to dokonce začínají zakazovat, že je to neekologické), takže si šetřím na pořádný automatický presovač. Nelíbí se mi kupovat pořád x druhů (lungo, latte, cappuccino…), když u automatu stačí kromě vody jen dvě suroviny, mléko a káva. Finančně mi připadá, že ty kapsle jsou taky pořád nahoru. Dřív stály (bez akcí) 119,–, pak dlouho 129,– a teď už 148,–. Na to jim kašlu. Je to trošku vydíráníčko přes ty kapsle.
Lítat po akcích, aby mě kafe nevyšlo za 20,– je trochu moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kávovar DG Piccolo nebo Oblo
Zdravím vás, prosím o radu. Zvažuji koupi kávovaru DG a nemůžu se rozhodnout mezi DG Piccolo a Oblo. Jaký je mezi něma rozdíl nebo jsou stejné a liší se jen vzhledem a velikostí nádržky na vodu. Ráda bych slyšela vaše názory a zkušenosti. Četla jsem mnoho recenzí a dočetla jsem se, že Piccolo dost vibruje až skoro šálek vyskakuje z kávovaru.
Předem děkuji za vaše názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gaston1 Moje mamka má Picolo i obyč a ten teda docela vibruje, ale dá se to na tu chvilku,. Není to zas tak, že by z toho hrníček padal
Já měla dřív Melody a teď mám Picolo poloautomat. Řekla bych ten Picolo poloautomat vibruje méně, než ten mamky Picolo obyč, ale víc, než můj starý Melody. Snad jsem to napsala přehledně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
mam dotaz, koupila sem Dolce Gusto Mini Me, nejsem extra kafar takze kdyz si dam dvakrat za tejden dve kafe… nepotrebuju nic extra. Ale nejak mi vadi jak z toho jsou male porce - napr. kapsle Nesquik pro deti - mam maly hrnicky ale i nejmensi hrnicek je jen z poloviny plny
Mate to taky tak? Prijde mi to celkem opruz na jeden hrnicek delat dve porce, i Latte je strasne mala porce, naplni mi to normalne velky hrnicek jen ze 3/4 natoz abych si to davala do nejaky vysoky sklenicky ![]()
Jen by me zajimalo jestli to mate vsichni tak nebo jestli to treba nejak blbe nastavuju nebo co…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaple jsou drahé a já dostala od Ježíška 5 balení espresso. Pijeme jen Latté, kdyby někdo chtěl prodám za hezkou cenu. Leží mi tu zbytečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit