Spotřebiče BEKO

5502
29.12.11 09:19

spotřebiče BEKO

Ahojky holky:-)!
Jdu zas pro radu,budem dělat novou kuchyň,vč.nových vestavných spotřebičů. Dostala jsem nabídku na BEKO. Tuto značku neznám,tak bych se ráda zeptala jestli s ní máte někdo zkušenost? Jediné co jsem se zatím dočetla bylo,že ty starší jsou horší,než ty nové. My máme mezi vybranými spíš novější varianty,ale ne zas tyúplně nejdražší. Jinak se jedná o myčku,pračku,plynový sporák, trouba,digestoř. Moc děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15054
29.12.11 09:29

my máme ledničku s mrazákem už 10.rok a stále bez poruchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 09:30

Mame Beko mycku a lednici a jsem prozatim maximalne spokojena!!!! Sporak a trubu mame zase Candy a jsem taky spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
29.12.11 09:35

No já vybírám mezi elektroluxem a tím bekem a u toho beka je za podobnou cenu víc funkcí…Ale zas nechci kupovat „levný šmejd“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
29.12.11 09:38

Mám pračku teď mi má přijít myčka a neměnila bych. S pračkou jsem velmi spokojená, má ji i bratr a mamka a všichi spokojení. Takže Beko za mě ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 09:39

Nemyslim si, ze by to byl nejaky „smejd“… ja osobne bych do toho po mych zkusenostech klidne sla, ale vis jak, nekdomu se treba zkazila jedna pracka a uz by do toho nikdy nesel. Je to jako s autem, nabytkem, elektronikou… :think:

Koupila jsem pritelovi na Vanoce (uz davno) domaci kino samsung - okamzite se zkazilo, no a mamce - ktera mi ho doporucila jede uz skoro sest let bez chybicky, vzdycky muzes narazit na „zmetka“ vyroby… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
29.12.11 09:42
Barca12345 píše:
Nemyslim si, ze by to byl nejaky „smejd“… ja osobne bych do toho po mych zkusenostech klidne sla, ale vis jak, nekdomu se treba zkazila jedna pracka a uz by do toho nikdy nesel. Je to jako s autem, nabytkem, elektronikou… :think:Koupila jsem pritelovi na Vanoce (uz davno) domaci kino samsung - okamzite se zkazilo, no a mamce - ktera mi ho doporucila jede uz skoro sest let bez chybicky, vzdycky muzes narazit na „zmetka“ vyroby… :mrgreen:

Tak, tak. To je kus od kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
29.12.11 09:50

No to je pravda…bohužel… Ale s tím i počítám,jen jsem chtěla vědět jestli se mi tu nesesypou same negativní reakce. To bych si to pak rozmyslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
29.12.11 10:18

Mám BEKO pračku a max. spokojenost :palec:

Jen jsem chtěla ještě dopsat, že jí mám nějakých 7let a pořád super, žádný problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
29.12.11 10:35

Je to levné Turecko, za mě ne. Dnes se dá za stejné peníze pořídit Electrolux, Bosch, Whirlpool a jiné prověřené značky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 10:45
dalimil píše:
Je to levné Turecko, za mě ne. Dnes se dá za stejné peníze pořídit Electrolux, Bosch, Whirlpool a jiné prověřené značky

Vidis, a prave BOSH mi elektrikar skoro v rodine dooost vymlouval, kvuli propojeni kablu a moznemu pristupu vody nebo co… :think:
Jinak whiepool mame pracku a take spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
29.12.11 10:55

Já mám beko sklokeramickej sporák… Super cena, dlouhá záruka, nízká spotřeba… Spotřebiče se ted dělají na to aby se co nejdříve po záruce rozbily (kamarádce den po záruce pračka vhirpůlka, odešel jí program :cert: )… Značka nezaručuje kvalitu (lednice -italské ardo mám jí asi 14let, :dance: každej mi jí rozmlouval). Takže jak tu někdo napsal je to kus od kusu a i ve kvalitní značce se vyskytne auschus a nehledě na to spousta značkových firem má levné věci stejné kvality jako svojí značku… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.12.11 11:07

Já mám Beko lednici a spokojenost, ale mám jí teprve od léta. A pro změnu Bosch za mě už nikdy. Sušička se rozbila přesně po záruce a oprava by byla pomalu dražší než nová,odešel nějaký modul v ní, takže na vyhození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
29.12.11 11:30

ahj,máme ledničku a jediné co mi trošku vadí je vyšší hlučnost :think: nicméně je to věc která mě v rozhodování nijak neovlivňuje takže kdybych něco dalšího kupovala tak do Beka jdu. Za ty peníze se mi ty spotřebiče líbí a vyhovují mi! :palec:

• Citovat
  • Upravit
12735
29.12.11 12:15

Mno my jsme měli do teď baumatic, což jsou italové a za mě už nikdy v životě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí