Spotřebiče BEKO
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
spotřebiče BEKO
Ahojky holky:-)!
Jdu zas pro radu,budem dělat novou kuchyň,vč.nových vestavných spotřebičů. Dostala jsem nabídku na BEKO. Tuto značku neznám,tak bych se ráda zeptala jestli s ní máte někdo zkušenost? Jediné co jsem se zatím dočetla bylo,že ty starší jsou horší,než ty nové. My máme mezi vybranými spíš novější varianty,ale ne zas tyúplně nejdražší. Jinak se jedná o myčku,pračku,plynový sporák, trouba,digestoř. Moc děkuji za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mame Beko mycku a lednici a jsem prozatim maximalne spokojena!!!! Sporak a trubu mame zase Candy a jsem taky spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já vybírám mezi elektroluxem a tím bekem a u toho beka je za podobnou cenu víc funkcí…Ale zas nechci kupovat „levný šmejd“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pračku teď mi má přijít myčka a neměnila bych. S pračkou jsem velmi spokojená, má ji i bratr a mamka a všichi spokojení. Takže Beko za mě ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemyslim si, ze by to byl nejaky „smejd“… ja osobne bych do toho po mych zkusenostech klidne sla, ale vis jak, nekdomu se treba zkazila jedna pracka a uz by do toho nikdy nesel. Je to jako s autem, nabytkem, elektronikou… ![]()
Koupila jsem pritelovi na Vanoce (uz davno) domaci kino samsung - okamzite se zkazilo, no a mamce - ktera mi ho doporucila jede uz skoro sest let bez chybicky, vzdycky muzes narazit na „zmetka“ vyroby… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barca12345 píše:
Nemyslim si, ze by to byl nejaky „smejd“… ja osobne bych do toho po mych zkusenostech klidne sla, ale vis jak, nekdomu se treba zkazila jedna pracka a uz by do toho nikdy nesel. Je to jako s autem, nabytkem, elektronikou…Koupila jsem pritelovi na Vanoce (uz davno) domaci kino samsung - okamzite se zkazilo, no a mamce - ktera mi ho doporucila jede uz skoro sest let bez chybicky, vzdycky muzes narazit na „zmetka“ vyroby…
Tak, tak. To je kus od kusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to je pravda…bohužel… Ale s tím i počítám,jen jsem chtěla vědět jestli se mi tu nesesypou same negativní reakce. To bych si to pak rozmyslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám BEKO pračku a max. spokojenost ![]()
Jen jsem chtěla ještě dopsat, že jí mám nějakých 7let a pořád super, žádný problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to levné Turecko, za mě ne. Dnes se dá za stejné peníze pořídit Electrolux, Bosch, Whirlpool a jiné prověřené značky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dalimil píše:
Je to levné Turecko, za mě ne. Dnes se dá za stejné peníze pořídit Electrolux, Bosch, Whirlpool a jiné prověřené značky
Vidis, a prave BOSH mi elektrikar skoro v rodine dooost vymlouval, kvuli propojeni kablu a moznemu pristupu vody nebo co… ![]()
Jinak whiepool mame pracku a take spokojenost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám beko sklokeramickej sporák… Super cena, dlouhá záruka, nízká spotřeba… Spotřebiče se ted dělají na to aby se co nejdříve po záruce rozbily (kamarádce den po záruce pračka vhirpůlka, odešel jí program
)… Značka nezaručuje kvalitu (lednice -italské ardo mám jí asi 14let,
každej mi jí rozmlouval). Takže jak tu někdo napsal je to kus od kusu a i ve kvalitní značce se vyskytne auschus a nehledě na to spousta značkových firem má levné věci stejné kvality jako svojí značku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Beko lednici a spokojenost, ale mám jí teprve od léta. A pro změnu Bosch za mě už nikdy. Sušička se rozbila přesně po záruce a oprava by byla pomalu dražší než nová,odešel nějaký modul v ní, takže na vyhození…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahj,máme ledničku a jediné co mi trošku vadí je vyšší hlučnost
nicméně je to věc která mě v rozhodování nijak neovlivňuje takže kdybych něco dalšího kupovala tak do Beka jdu. Za ty peníze se mi ty spotřebiče líbí a vyhovují mi! ![]()
- Citovat
- Upravit
Mno my jsme měli do teď baumatic, což jsou italové a za mě už nikdy v životě!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit