Spotřebiče BEKO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
13.4.18 21:33

Já taky mám už tak přes rok ledničku Beko, a úplně bez problémů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.18 12:52

Já se zase musím připojit s negativní zkušeností a bohužel ač nerada, radši varuji dále :( měli jsme od Beko pračku, která nám třikrát vytopila koupelnu a to zcela nová, děs a bohužel se to stalo i po výměně..za mě ne-e, ale věřím, že lednice nebo jiné spotřebiče mohou být ok (možná jenom smůla)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
7.1.20 09:27

Hezký den :kytka:.Prosím o konzultaci ke sklokeramickému sporáku BEKO-nepamatujete se zda ukazatel zbytkového tepla se sepne hned po zapnutí ploten či až později po „určitém zahřátí“ :think:.Sporák byl opraven-výměna hodin, ale již si nepamatuji zda se zbytkové teplo rozsvítí hnedči později. Nevíte prosím někdo? Plotny běželi tak 2 minuty, ale stále nic.. :think: :nevim: Myslím že co se týká kontrolky zbytkového tepla, bude princip asi u všech značek ale stejný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.1.20 17:36
@sissi001 píše:
Asi 2 roky máme lednici Beko, stála 10 tis., byla ve slevě ( poškozený obal). Není hlučná, zatím jsme spokojeni.
Před rokem jsme koupili sušičku Beko a zatím vše O. K.
Znám spoustu lidí, co kupují tuto značku a nikdo si nestěžoval.
Ale u spotřebičů jeden nikdy neví, pračku a myčku jsme kupovali levné a slouží bez jediné závady 10 let. Vysavač máme za tu dobu už třetí…

Beko je super značka, ale největší jistota jsou sušičky a pračky Miele, to je fakt mercedes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí