Spotřebiče BEKO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5241
17.10.15 13:07

@Alčák1 máma má Bosch, když se tam toho prádla dá moc, nebo různé druhy vláken, tak to je taky špatně usušené.. Člověk se to musí naučit používat. A u té spotřeby, prý není tak velký rozdíl mezi A++ a A+++, ale A+ a A+++ tam už nějaký rozdíl je, ale musí se opravdu dlouho používat, aby se to vyplatilo. Já se těším, že nebudu muset lítat do sušárny, nebo na balkon, dosušovat po topení. Na nadýchané ručníky a ložní prádlo. Košile žehlit budeme to je jasné, ale na ten zbytek kašlu. Ještě je důležité prádlo poskládat hned, jak se dosuší - pokud se naháže do koše, tak je zmuchlané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
17.10.15 13:10

Já tedy sušičku nemám, ale moje sestra má Beko a naši si minulý týden na doporučení sestry taky kupovali Beko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
17.10.15 14:09

Ahoj já mám Beko nejprve mi to bylo proti srsti nevěřila jsem značce…nicméně byly velmi kladný recenze, tak jsme koupili. Mám jí třetím rokem a veliká spokojenost, fakt. Prádlo není nikdy vlhké na rozdíl od bráchy, který má AEG. Jo a dokonce jsme po zkušenosti pořídili i lednici Beko a taky spokojenost. Za mě doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
17.10.15 15:20

Máme sušičku Beko asi měsíc a jsem s ní spokojená moc ;-). Já jsem ale potřebovala, aby byla trochu užší, takže jsem měla na výběr jen asi ze dvou typů, vybrala jsem tuhle, ta druhá byla kondenzační s větší spotřebou.
Suší dobře, prádlo zmuchlané nemám a vlhké občas bývají různá tlustší místa - gumy a pasy u džín třeba. Pokud je to víc, tak ještě přidám třeba dvacet minut sušení. To zmuchlání ale podle mě souvisí i s otáčkama v pračce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
23.10.15 14:07

Tak sušička dobrá, jsme spokojení - jen nemůžeme přijít na to, jak zamknout dveře :think: Máme ten typ s prosklenými dvířky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
23.10.15 14:12

Tak náš byt je reklamou na BEKO :mrgreen:
10 let máme lednici, cca šest let pračku a před létem jsme se stěhovali a do nové kuchyně jsem si pořídila od Beka vše - trouba, indukce, myčka a digestoř :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
2.3.16 20:42

Já mám od Beka pračku asi 8 let bez jediné poruchy. Myčku jsem koupila taky Beko, nedoléhají mi u ní dvířka, lehce uchází pára, dělala to hned od začátku, půl roku jsem čekala jestli to nepřestane a pak zavolala servis. Odvezli jí, napsali protokol neopravitelná závada /za 3 dny vyřízeno /. Zase mi jí dovezli. Budu jí vracet na prodejnu kde byla koupena, ale nejdřív si vyberu jinou. Jdu zase do Beka, znám spoustu lidí co mají v domácnosti Beko a není problém. Za mě doporučuji. :mavam:

Příspěvek upraven 02.03.16 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
2.3.16 20:43
@Alčák1 píše:
Ahoj holky, jdu pro radu a pro zkušenosti.
Nikdy jsem sušičku nevlastnila ale co máme malého který věčně učůrává a věčně pereme a žehlíme teď do toho přibude druhý prcek - budeme látkovat jako u prvního, chceme si ji koupit.
Nejvíc mě štve, když venku prší - to prádlo strašně špatně schne / máme starý dům a skoro 1m tlusté zdi a někdy i zasmrádne :zed: a ven ho už věšet nemohu protože všichni sousedi včetně nás topí uhlím, takže si dovedete představit kolem 17:00 tu dýmovou mlhu z komínů :mrgreen: Na trhu je strašně moc sučiček a mě se asi nejvíce líbí tyto dvě
http://susicky.heureka.cz/…y-8506-gxb1/ a
http://susicky.heureka.cz/…wtb-66200by/
koukala jsem hlavně na 3 věci - 1 spotřeba, 2,program peří a 3,program refresh
od Bosch máme mičku a sporák už kolem 8 roku a vše funguje bez závad.
Pokud máte tyto sušičky jaká je spokojenost??? a nebo máte ´plně jiný typ od těchto výrobců??? ještě jsme s manželem koukaly na WHIRPOOL ale soused mě od ní odrazuje. Díky

Kamarádka má sušičku Beko a je moc spokojená. Já mám Whirpool AZA a jsem také nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.3.16 10:37

Tak jsem v listopadu koupila tu sušičku od Beka :dance: :dance: :dance:, po dlouhém pročítání recenzí a srovnávání. Mám ji už 4tým měsícem a nemůžu si stěžovat - prostě PARÁDA :* :srdce: :srdce: :srdce: nechápu jak jsem mohla být bez sušičky, když si vzpomenu na ty koše s prádlem, který čekaly až je vyžehlím :zed: :pocitac: teď manžel přijede po týdnu z práce, snese mi dolů do prádelny společný koš se špinavým prádlem, k tomu přihodí věci po týdnu z práce. Po roztřídění to dělá 4-5 praček, ráno začnu a večer je všechno krásně voňavé, měkké a suché naskládané ve skříni :hug: bez sušičky mi to trvalo i týden protože jsem musela čekat až várka uschne na sušáku, když bylo špatný počasí, schlo to i celý den :cert: a někdy se stalo, že prádlo zatuchlo :pocitac: tak znovu vyprat :roll: ručníky nebyly nikdy tak hezky voňavý a měkký. Hlavně teď když už máme 2 měsíčního prcka a druhej chodí do školky. Ten starší kolikrát přijde ze školky jak čuník - od bláta bunda… hodím to do pračky a večer už je bunda zase čistá a suchá. No jsem moc ráda že tu sušičku mám :hug: po myčce a pračce další nepostradatelný pomocník - ještě by to chtělo hrnec, do kterého se hodí všechny suroviny, naprogramuje se co chci a vyjelo by to krásně naservírované na talíři - to by se mi hodně hodilo kord teď když jsem sama s klukama doma a manžel je celý týden v práci, to člověk neví kam dřív skočit :lol: vaření miluju- je to můj koníček ale když vám jeden vříská v postýlce a druhej pořád s něčím otravuje a chce si hrát a vy pořád odbíhate od plotny :zed: by se ten hrnec hodil :mrgreen: pak až by přijel manžel zase na týden domů, tak bych hrnec uklidila a kochala se klasickým vařením :lol: no možná naše děti budou mít takový hrnec ;) Takže co se týká sušičky Beko, zatím jede bez nehody, suší perfektně, program na vlnu je úžasnej. Zatím jsme moc spokojeni ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
21.3.16 00:10

@zazela Já tedy nevím.. :roll: :?,ale když jsme zakoupili lednici Beko tam se stalo to že při prvním spuštění prostě nechladila a to jsme ji, tak jak se to má nechali asi 10 hodin stát..,po převozu.. :think: :nevim: No nic, zavolal jsem na prodejnu kde mi bylo řečeno, že musím přímo na servis Beko, tak jsem napsal, zavolal-(jednalo se o den sobota),tak mi maník pověděl co a jak, že předají servisu kdo to dělá v místě bydliště a hele-v pondělí!!-již volal ráno mechanik co jako přesně s tím je a odpoledne už byl u nás a vše opravil!! :potlesk: :) Nějak tam bylo málo media chladicího či co… :nevim:
Takže za mne-bezproblémová komunikace se servisem i mechanikem-vše za jedna :potlesk: :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
21.3.16 08:11

Já mám pračku Beko už 2 rok a :palec: :palec: :palec:.Kupovala jsem ji ale u nás u pána u kterého vím že když se pokazí tak mě zajistí i servis. :) Snad ale nebudu potřebovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.11.16 13:11

Hned jdu číst taky tohle teď řešíme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.3.18 00:17

Cutting Costs

Já jsem si koupil lednici Beko, a ani jsem ji nestihl vybalit, a už se objevila závada: díra v mrazáku.

Je to neuvěřitelně vylevněný výrobek. Uvnitř samé levné plasty. Plast uvnitř je tenčí než kelímek od jogurtu. (Někdo si nedal v továrně pozor, a drátěnou policí ho prorazil.) Kryty pantů se viklají, prostřední pant nemá kryt vůbec. Jeden kryty šroubu odpadl sám cestou z továrny. Drátěná police je nedolakovaná. Distanční sloupky chránící žebrování lednice nemá vůbec.

Ale na druhou stranu, cenově srovnatelné výrobky jsou spotřebou či funkcemi o třídu níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.18 08:01

No, někdo mi to tu smazal :nevim:, ale chtěla jsem jen říct, že s pračkou jsme zatím spokojení a máme ji od podzimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
6.4.18 08:52

Asi 2 roky máme lednici Beko, stála 10 tis., byla ve slevě ( poškozený obal). Není hlučná, zatím jsme spokojeni.
Před rokem jsme koupili sušičku Beko a zatím vše O. K.
Znám spoustu lidí, co kupují tuto značku a nikdo si nestěžoval.
Ale u spotřebičů jeden nikdy neví, pračku a myčku jsme kupovali levné a slouží bez jediné závady 10 let. Vysavač máme za tu dobu už třetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí