Kávovar Dolce Gusto
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lejaa píše:
To je diskuze pro mě:-)))) Holky, prosím vás, co všechno se v tom dá dělat? To je na ty kapsle? Popište mi to prosím trošku:-D
Já nad ním už nějakou dobu přemýšlím, ale vím o tom prd.
DG je na tablety, mají jich aspon 20 druhů od černých káv po latté, cappuccino, čokoládu až po led. kávy a čaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dostali DG jako svatební dar a totálka ze mě závislačka na Latté. Ale kdo to má furt kupovat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže spokojenost s tímhle kávovarem?:-)
Já jsem právě taky na ty Latté a Cappuccina a tak:-) Kolik stojí ty kapsle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa
no mi z toho hrozne chutna samotna kava. ale capuccino ani latte ne, protoze nemam rada tu chut suseneho mlika ![]()
takze kdyz chci latte, tak si zvlast ohreju cerstve mliko v mikrovlnce a pak do toho udelam kafe z DG.
nemluve o tom, ze platit za ty kasple s mlikem jako za kavove mi prislo na hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa píše:
Takže spokojenost s tímhle kávovarem?:-)
Já jsem právě taky na ty Latté a Cappuccina a tak:-) Kolik stojí ty kapsle?
Když jsou v akci, tak stojí krabička 89-100 Kč, když ne, tak od 125 Kč výše. My jich vždycky koupíme víc, když je akce. Kupujeme převážně Lungo, Americano, Lungo Intenso, Grande Intenso. Latíčka už moc nepiju, už ses se jich přepila. V těch černých kávách je 16 tablet a v těch latté apod. je 8 tablet kávy + 8 tablet sušeného mléka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
@Lejaa
no mi z toho hrozne chutna samotna kava. ale capuccino ani latte ne, protoze nemam rada tu chut suseneho mlika
takze kdyz chci latte, tak si zvlast ohreju cerstve mliko v mikrovlnce a pak do toho udelam kafe z DG.
nemluve o tom, ze platit za ty kasple s mlikem jako za kavove mi prislo na hlavu.
Taky si ohřívám mléko do černé kávy, vyjde to levněji a je to mnohem lepší. Kdybych chtěla latíčko, tak bych si to musela našlehat, to není problém, ten šlehač máme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přemýšlím nad tímto kávovarem https://www.dolce-gusto.cz/…1vovary.aspx?…
Máte s ním někdo zkušenost? Piju jen latté, tak myslím, že by mi stačil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE Ahojky,
tak ja mam DG a naopak moc nemusím tyto typy, ale miluji caramelové latte, latte, capuccino a horkou čokošku, na tom fakt ujíždím ![]()
Toto je velká výhoda DG, že má fakt hodně druhu a každy si vybere, mam par kapslí co nepiju v zásobě pro návštěvy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.dolce-gusto.cz/…1vovary.aspx?…
tenhle ten kávovar je v akci v Kauflandu ještě zítra a kapsle tam mají taky v akci za 79,90kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi jsme si take poridili kavovar DG
zatim jsme meli jen -lungo(celkem sila)
,cokoladu, kapucino a deti kakao, jeste nemam v oku ty ml!! Budu muset koupit ruzny hrnky podle ml!! Jak to delate vy odhadnete ml nebo mate hrnky na late na coko atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do obyč sklínek z Ikei prvně jsem myslela že to rupne ale pak přijela setr vzala sklínku já se jí ptala co blbne ale uplně v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katula9 aha
ale nekde pisou- 100ml, 150ml, 210ml tak odhadnout? Tech 210 je snad kapucino ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj když koukáš jak se to dělá poznáš to tak že začne téct z té kapsle voda tak to dělám já
- načítám...
- Citovat
- Zmínit