Každodenní outfity

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Miuska1
9.11.24 10:51

Každodenní outfity

Ahoj,
dostala jsem takový nápad:
Co kdybychom v této diskuzi (zájemkyně) sdílely své každodenní outfity? Buď popis, nebo foto (klidně bez obličeje) a příspěvek klidně anonymní?
Napadlo mě založit skupinu, kde si budeme sdílet naše outfity a inspirovat se navzájem.😊

Co tomu říkáte? Jdeme na to? Pokud ano, můžete i rovnou přispět!😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
9.11.24 10:57

Dneska jsem fešanda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13614
9.11.24 10:59
@Tayen píše: Více
:lol: Děkuju, jinak bych něco obdobného musela přidat ja :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
9.11.24 11:00

Já myslím, že od matek, těsně před obědem lepší hadříky nikdo nevyřeše :lol: :lol: :lol: :lol: 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8776
9.11.24 11:05

Momentálně mám domácí triko a kraťasy (peklo se, vařilo, průběžně uklízelo, pere se). Ještě se stírá podlaha v kuchyni-obýváku. Počkáme, až uschne a vrhneme se na oběd. Takže provozní domácí ohoz. Hlavně pohodlně. Převleču se, jak půjdeme se psem odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
9.11.24 11:23

Jsem na tom podobně triko s dlouhym rukavem a flanelové pyžamové kalhoty :mrgreen: ale tedy na nakup jsem mela dziny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
9.11.24 11:45

Tssss…. Já porcuju krávu….. :mrgreen: škoda, že už není halloween. :mrgreen:
Ale dneska je u nás lampioňák, tak bych mohla vyrazit a dělat jim na trase strašidlo…. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42159
9.11.24 12:25

Já jsem po flámu a bylo to drsný 8) fotku fakt nechcete :mrgreen: ale muž a kámoš, co u nás spí, vypadají mnohem hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41684
9.11.24 12:30

Mám tepláky, triko a ponožky. :mrgreen:
Dneska bude změna akorát večer, nasadím noční košili. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6601
9.11.24 12:31
@Atisia píše: Více

Já jsem vařila v sukni, černém triku a přes to super zástěra od šona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9631
9.11.24 13:09

A to já se můžu pochlubit, že mám na sobě šaty :dance:
Teda pokud nebudu dodávat, že jsou domácí asi 15 let staré a je na nich momentálně flek, jak jsem si na ně kydla při vaření kus masa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.11.24 13:09

Hmmm, zajimave tema. Založ na to klidne skupinku…
Jinak jako v sobotu a když jsem doma na mně nikdo nevidi nic jineho nez tepláky a tričko😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
9.11.24 13:17

Stejné téma bylo na módním peklu, diskuse Co jsem měla dnes na sobě :palec: Často jsem tam koukala, bylo to hodně zajímavé. Ani nevím jestli to ještě funguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
9.11.24 14:00

Dnes mám na sobě růžovou teplákovou soupravu z Lidlu a tlusté ponožky. Vypadá to příšerně, ale je to hrozně pohodlné a teploučké. Dětem je to fuk a manžel má trenky a tričko, tak nemá co říkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11773
9.11.24 14:04

Legíny, vytahany triko s asi 150 fleky od kdoví čeho (2 batolata doma) a kdyz jsme dopoledne byli nakoupit tak jsem měla přes sebe docela pěkný mikinovy šaty…jeany jediný použitelný který jsem měla se minuly týden rozhodly mě opustit (prospupaly se ) takže jsem teda dnes pořídila dvoje nové ☺️ v pondělí půjdu do školky nafintena😂 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková