Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já myslím, že od matek, těsně před obědem lepší hadříky nikdo nevyřeše
🤣 🤣
Momentálně mám domácí triko a kraťasy (peklo se, vařilo, průběžně uklízelo, pere se). Ještě se stírá podlaha v kuchyni-obýváku. Počkáme, až uschne a vrhneme se na oběd. Takže provozní domácí ohoz. Hlavně pohodlně. Převleču se, jak půjdeme se psem odpoledne.
Jsem na tom podobně triko s dlouhym rukavem a flanelové pyžamové kalhoty
ale tedy na nakup jsem mela dziny…
Tssss…. Já porcuju krávu…..
škoda, že už není halloween. ![]()
Ale dneska je u nás lampioňák, tak bych mohla vyrazit a dělat jim na trase strašidlo…. ![]()
Já jsem po flámu a bylo to drsný
fotku fakt nechcete
ale muž a kámoš, co u nás spí, vypadají mnohem hůř ![]()
Mám tepláky, triko a ponožky. ![]()
Dneska bude změna akorát večer, nasadím noční košili. ![]()
@Atisia píše: Více
Já jsem vařila v sukni, černém triku a přes to super zástěra od šona ![]()
A to já se můžu pochlubit, že mám na sobě šaty ![]()
Teda pokud nebudu dodávat, že jsou domácí asi 15 let staré a je na nich momentálně flek, jak jsem si na ně kydla při vaření kus masa ![]()
Hmmm, zajimave tema. Založ na to klidne skupinku…
Jinak jako v sobotu a když jsem doma na mně nikdo nevidi nic jineho nez tepláky a tričko😂
Stejné téma bylo na módním peklu, diskuse Co jsem měla dnes na sobě
Často jsem tam koukala, bylo to hodně zajímavé. Ani nevím jestli to ještě funguje ![]()
Dnes mám na sobě růžovou teplákovou soupravu z Lidlu a tlusté ponožky. Vypadá to příšerně, ale je to hrozně pohodlné a teploučké. Dětem je to fuk a manžel má trenky a tričko, tak nemá co říkat ![]()
Legíny, vytahany triko s asi 150 fleky od kdoví čeho (2 batolata doma) a kdyz jsme dopoledne byli nakoupit tak jsem měla přes sebe docela pěkný mikinovy šaty…jeany jediný použitelný který jsem měla se minuly týden rozhodly mě opustit (prospupaly se ) takže jsem teda dnes pořídila dvoje nové ☺️ v pondělí půjdu do školky nafintena😂 🤭
Ahoj,
dostala jsem takový nápad:
Co kdybychom v této diskuzi (zájemkyně) sdílely své každodenní outfity? Buď popis, nebo foto (klidně bez obličeje) a příspěvek klidně anonymní?
Napadlo mě založit skupinu, kde si budeme sdílet naše outfity a inspirovat se navzájem.😊
Co tomu říkáte? Jdeme na to? Pokud ano, můžete i rovnou přispět!😊