Každý den sleduje seriál

Anonymní
22.7.14 21:23

Každý den sleduje seriál

Ahoj holky, jak byste se tvářily, kdyby Váš chlap sledoval přibližně 3 hodiny denně seriál? Bylo by Vám to jedno, nechaly byste ho, nebo se vyjádřily, že se má věnovat Vám i dětem? Mně už tenhle styl života fakt unavuje. Už snad 5 dní jen čumí na filmy. V sobotu byl od rána do večera pryč, střílet vzduchovkou, v neděli se díval asi 4 hodiny na seriál. Včera asi jen hodinu a dnes zase už 2 hodiny. Nevím, co mám dělat… chce se mi brečet. Snažila jsem se s ním mluvit a jedinou odpovědí mi je: „A co mám jiného dělat?“ nebo „Chci mít taky čas pro sebe.“ už jsem z toho zoufalá. :( Nechci takového chlapa, chci žít, ne se jen dívat, jak se věčně dívá na filmy, které se mi nelíbí a samou mě nebaví se pořád čučet na televizi. Už toho fakt mám dost. Asi se seberu a půjdu na hodinu pryč, jsem zvědavá, jestli si toho vůbec všimne.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
2411
22.7.14 21:25

Ne na hodinu, ale pokud ti to finance dovoluji, tak na tyden…

Nicmene co dela, kdyz na serialy nekouka?

• načítám...
myšák1187
22.7.14 21:25

No a předtím se takhle nechoval? Myslím že takhle se člověk nezmění ze dne na den, bojím se spíš že jsi to předtím neviděla :nevim: :nevim:

• Upravit
1618
22.7.14 21:26

No tak záleží jestli takhle žijete pořád nebo jenom 5 dnů, pokud jenom teď tak má asi nějaký problém, ale asi nic vážného.

• načítám...
Meha
22.7.14 21:27

A to tak dělal vždy nebo začal nedávno?
Pro zajímavost - na jaké seriály se dívá :)?

• Upravit
myšák1187
22.7.14 21:28

@Meha :mrgreen: :mrgreen: jako jestli nekoukáš na stejný jo :P :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
4918
22.7.14 21:30

Tak zkus zorganizovat nějaký program, aby nemusel čumět na telku :nevim:.

• načítám...
9335
22.7.14 21:31

No tvl, to by mě zabilo. Já jsem měla takového spolužáka na vejšce a nedalo se s ním bavit, mě ty jeho filmy taky nebavily a on si dával třeba 3 filmy po sobě :roll:, jednou to na fesťáku zkusil ještě dýl… Mít to doma, tak se scvoknu. Jeden film za 3 dny mi stačí bohatě a dýl, jak 3/4 hod. denně na TV nekoukám, teď v létě snad vůbec. Ale neporadím, snad jen si zařídit svůj, zajímavější život a třeba ho to trkne?

• načítám...
7009
22.7.14 21:31

Tak mu navrhni, co by se mělo dít jiného, když jeho nic nenapadá. Mě tímhle dožírala drahá polovička, hrozně mu vadilo, že jsem večer na netu, ale sám nevymyslel nic, co bychom měli dělat, to se očekávalo taky ode mě :roll: Zkus ses ním dohodnout, že část času může koukat a třeba hodinu budete místo jeho seriálu hrát karty, povídat si, otevřete víno… A na víkend holt musíš vymyslet něco a přijít s tím dřív, než si najde vlastní zábavu :nevim:

• načítám...
7376
22.7.14 21:32

Já taky cumim na seriály, akorat v noci, když už všichni spi a já nemuzu. Řada to dokoukam až do konce. A to, že tebe to nebaví neznamená, že on se dívat nemůže, to ma jako celý den kolem tebe lítat jako kolibrik? :-D nudí se, tak čumí na seriály.

• načítám...
Meha
22.7.14 21:32
@myšák1187 píše:
@Meha :mrgreen: :mrgreen: jako jestli nekoukáš na stejný jo :P :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Tak jsou seriály, které (nejen) chlapi žerou a chtějí se na ně podívat v kuse, např. Hra o trůny apod.
Tam bych to ještě pochopila, že se chce podívat na celou sérii a že tím ty dva dny zabije.
Ale pokud by se díval 4 hodiny na Růžovku, tak by mi to bylo divné :mrgreen:.

A pokud to dělá dlouhodobě, tak to je úplně mimo ;).

• Upravit
30408
22.7.14 21:33

On asi nebude problém jen na straně tvého chlapa. Partnerky typu „Věnujsemi“ umí být taky pěkně protivné. Když neví, co jiného dělat, tak to svědčí o tom, že se s tebou nudí. Spíš než pláč by pomohlo vymyslet nějakou činnost, do které ho zapojíš.

• načítám...
7009
22.7.14 21:33
@Magnificata píše:
No tak záleží jestli takhle žijete pořád nebo jenom 5 dnů, pokud jenom teď tak má asi nějaký problém, ale asi nic vážného.

nemusí mít ani problém, třeba objevil seriál, postahoval a jede, já takhle taky našla jeden, co mě bavil a nedokázala jsem přestat, dokud jsem to nedokoukala :oops:

• načítám...
Meha
22.7.14 21:38
@hanka.br. píše:
On asi nebude problém jen na straně tvého chlapa. Partnerky typu „Věnujsemi“ umí být taky pěkně protivné. Když neví, co jiného dělat, tak to svědčí o tom, že se s tebou nudí. Spíš než pláč by pomohlo vymyslet nějakou činnost, do které ho zapojíš.

Souhlas, na druhou stranu by někdy také mohl vymyslet něco ten chlap 8).

• Upravit
50147
22.7.14 21:38

Tak koukejte spolu :jazyk:
Můj chlap taky kouká na své seriály, ale né denně. A já sleduju večer Sex ve městě a v sezoně ještě další seriály :jazyk: O víkendech koukáme spolu večer na filmy a seriály do noci :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová