Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@silonk nežárlím a nikdy jsem nežárlila. Vztahy jsem měla založené na důvěře. Máš krásný pevný vztah a věříš sobě i jemu. Gratuluj si a nehledej mouchy. Žárlivost bývá projev nejistoty vůči sama sobě u žárlícího člověka.
Ten můj umí být tak protivnej, že kdyby byl takhle na pěstí i před potenciální milenkou, tak nemusím mít strach, že by si ho pustila k tělu. ![]()
@ncc1701 píše:
Ten můj umí být tak protivnej, že kdyby byl takhle na pěstí i před potenciální milenkou, tak nemusím mít strach, že by si ho pustila k tělu.
tvl nechápeš jak dokážem bejt okouzlující po frázi „manželka mi nerozumí.. nechce bavit o emocích“ ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
tvl nechápeš jak dokážem bejt okouzlující po frázi „manželka mi nerozumí.. nechce bavit o emocích“
Tohle už je nuda, ne? Nebo pro někoho není? ![]()
Taky jsem dnes zůstal v šoku, že stará klišé jsou stále v intenzivním kurzu ![]()
Taky jsem dnes zůstal v šoku, že stará klišé jsou stále v intenzivním kurzuhttps://www.emimino.cz/…-den-197227/
Jooo, to jsem četla. ![]()
Dobře, beru zpět.
Doufám, že kdyby mě můj chlap podvedl, mělo by to aspoň úroveň a nenechalo by se to opíjet rohlíkem. ![]()
@ncc1701 píše:
Jooo, to jsem četla.
Dobře, beru zpět.
Doufám, že kdyby mě můj chlap podvedl, mělo by to aspoň úroveň a nenechalo by se to opíjet rohlíkem.
tak to je jasný, máloco na chlapovi naštve víc, než milenka co nemá úroveň, ideální je tak půlstupeň pod manželkou/přítelkyní ![]()
Jo a máloco tak pobaví, jako blbec, co neumí vkládat příspěvky
@silonk ne
Jo a máloco tak pobaví, jako blbec, co neumí vkládat příspěvky
Obdivuji lidi, co umí pobavit sami sebe…
Už ne… pár let… a teď, když jsem se dozvěděla, jaká „EXTRALIGA“ je ta jeho Kundulína Pičifuková, tak si musím dát pozor, aby mi ho nakonec nebylo drobááátečko líto… ale jenom drobátko ![]()
@maminazplzne píše:
Už ne… pár let… a teď, když jsem se dozvěděla, jaká „EXTRALIGA“ je ta jeho Kundulína Pičifuková, tak si musím dát pozor, aby mi ho nakonec nebylo drobááátečko líto… ale jenom drobátko
Ne, nežárlíme na sebe. Ani si k tomu nedáváme důvod. Přijde mi to zcela normální. ![]()
Zajímá mě jestli žárlíte na svého přítele/manžela.. já mám přítele 2 roky.. máme naprosto úžasný vztah.. rok a půl spolu bydlíme.. prostě jsme bez sebe nemohli být.. a je to tak pořád
a to jsme bydleli rok v mini garsonce
příteli naprosto věřím, prostě nějak vím, jsem si jistá, že by mě nepodvedl, že nemá absolutně potřebu podvádět.. Vím, že se milujeme úplně stejně.. no prostě k sobě patříme.. neříkám, že se občas nehádáme.. ale přijde mi, že to ještě posílí náš vztah.. je to nějak vzrušující..každá hádka skončí sexem
tím jak mu věřím, tak na něj vůbec nežárlím.. až mi někdy přijde, že chci žárlit..nevím, asi mi to přijde nějak vzrušující