Žárlíte na partnera?

silonk
21.7.14 23:37

Žárlíte na partnera??

Zajímá mě jestli žárlíte na svého přítele/manžela.. já mám přítele 2 roky.. máme naprosto úžasný vztah.. rok a půl spolu bydlíme.. prostě jsme bez sebe nemohli být.. a je to tak pořád :)) a to jsme bydleli rok v mini garsonce :) příteli naprosto věřím, prostě nějak vím, jsem si jistá, že by mě nepodvedl, že nemá absolutně potřebu podvádět.. Vím, že se milujeme úplně stejně.. no prostě k sobě patříme.. neříkám, že se občas nehádáme.. ale přijde mi, že to ještě posílí náš vztah.. je to nějak vzrušující..každá hádka skončí sexem :D tím jak mu věřím, tak na něj vůbec nežárlím.. až mi někdy přijde, že chci žárlit..nevím, asi mi to přijde nějak vzrušující :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
21.7.14 23:45

Ne, nežárlím, on na mě taky ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.7.14 23:51

@silonk nežárlím a nikdy jsem nežárlila. Vztahy jsem měla založené na důvěře. Máš krásný pevný vztah a věříš sobě i jemu. Gratuluj si a nehledej mouchy. Žárlivost bývá projev nejistoty vůči sama sobě u žárlícího člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.7.14 00:07

Ten můj umí být tak protivnej, že kdyby byl takhle na pěstí i před potenciální milenkou, tak nemusím mít strach, že by si ho pustila k tělu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21111
22.7.14 00:10
@ncc1701 píše:
Ten můj umí být tak protivnej, že kdyby byl takhle na pěstí i před potenciální milenkou, tak nemusím mít strach, že by si ho pustila k tělu. :mrgreen:

tvl nechápeš jak dokážem bejt okouzlující po frázi „manželka mi nerozumí.. nechce bavit o emocích“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.7.14 00:13
@pohledzdruhestrany píše:
tvl nechápeš jak dokážem bejt okouzlující po frázi „manželka mi nerozumí.. nechce bavit o emocích“ :mrgreen:

Tohle už je nuda, ne? Nebo pro někoho není? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21111
22.7.14 00:16

Taky jsem dnes zůstal v šoku, že stará klišé jsou stále v intenzivním kurzu :D

https://www.emimino.cz/…-den-197227/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.7.14 00:31
Taky jsem dnes zůstal v šoku, že stará klišé jsou stále v intenzivním kurzu :Dhttps://www.emimino.cz/…-den-197227/

Jooo, to jsem četla. :-)
Dobře, beru zpět.
Doufám, že kdyby mě můj chlap podvedl, mělo by to aspoň úroveň a nenechalo by se to opíjet rohlíkem. :-)

• Citovat
  • Upravit
21111
22.7.14 00:45
Tak to je jasný, máloco na manželovi naštve víc, než milenka co nemá úroveň, ideální je tak půlstupeň pod manželkou/přítelkyní :D
@ncc1701 píše:
Jooo, to jsem četla. :-)
Dobře, beru zpět.
Doufám, že kdyby mě můj chlap podvedl, mělo by to aspoň úroveň a nenechalo by se to opíjet rohlíkem. :-)

tak to je jasný, máloco na chlapovi naštve víc, než milenka co nemá úroveň, ideální je tak půlstupeň pod manželkou/přítelkyní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
22.7.14 00:46

Jo a máloco tak pobaví, jako blbec, co neumí vkládat příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
22.7.14 00:59

@silonk ne

Jo a máloco tak pobaví, jako blbec, co neumí vkládat příspěvky

Obdivuji lidi, co umí pobavit sami sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
22.7.14 01:25

Už ne… pár let… a teď, když jsem se dozvěděla, jaká „EXTRALIGA“ je ta jeho Kundulína Pičifuková, tak si musím dát pozor, aby mi ho nakonec nebylo drobááátečko líto… ale jenom drobátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.7.14 01:34
@maminazplzne píše:
Už ne… pár let… a teď, když jsem se dozvěděla, jaká „EXTRALIGA“ je ta jeho Kundulína Pičifuková, tak si musím dát pozor, aby mi ho nakonec nebylo drobááátečko líto… ale jenom drobátko :)
:lol: :mrgreen: Nádherné pojmenování :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.7.14 05:43

Ne, nežárlíme na sebe. Ani si k tomu nedáváme důvod. Přijde mi to zcela normální. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
22.7.14 05:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat