"Hádka" s kamarádem :-)

133
21.7.14 22:40

"Hádka" s kamarádem :-)

Dotaz pro odlehčení :mrgreen: vykládal mi právě kamarád u pivka… našel si moc pěknou vdanou ženskou (má dvě děcka)… když se poznali dole měla bobra (prales, houšťinu to je jedno jak to nazveme :D )… teď když se stýkají (protože jemu se ten bobr nelíbil) je dole vždy pečlivě a hladce oholená… když se potkali tak nebrala žádnou antikoncepci… teď jak má mého kamaráda, tak si antikoncepci honem honem šla předepsat… kamarád mi tlumočil její slova, že prý sex doma s manželem normálně má… já jsem mu tvrdil, že ta jeho vdaná pěkně kecá páč kdyby měla doma sex, tak se s ním za A nedá dohromady, za B neoholí se a a za C navíc, kdyby měla sex, tak by celou dobu brala antikoncepci a nešla si ji předepsat až teď, kdy si začala s kamarádem… pravdu zná pochopitelně jen ona, ale měl by zajímal Váš názor.. kecá když tvrdí, že má doma sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
21.7.14 22:44
  1. třeba je sexuchtivá a doma je to fajn, ale nestačí to

B)oholila se, aby vnesla zpestření na manželského intimního života, když to dorůstá, tak to škrábe, proto holí stále

C)manžel může být neplodný nebo má vazektomii

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.7.14 22:46

:mrgreen: :mrgreen: a proč je to tak důležité, jestli má mebo nemá sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
@Malaga píše:
A) třeba je sexuchtivá a doma je to fajn, ale nestačí to

B)oholila se, aby vnesla zpestření na manželského intimního života, když to dorůstá, tak to škrábe, proto holí stále

C)manžel může být neplodný nebo má vazektomii

a včil s kým má ty dvě děcka když je manžel neplodný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
@gungalka píše: :mrgreen: :mrgreen: a proč je to tak důležité, jestli má mebo nemá sex?

protože jsme to rozebírali u piva seriozně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
21.7.14 22:47

Proč by kecala. :nevim: Sex může být méně často nebo je to už rutina a ne vášeň, proto si našla milence, neplánované dítě s milencem je větší průser jak neplánované s manželem, ne každému chlapovi vadí bobr, některým je to dokonce fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
21.7.14 22:49
@gungalka píše: :mrgreen: :mrgreen: a proč je to tak důležité, jestli má mebo nemá sex?

protože kamarád odmítá uvěřit tomu, že mu panička smanželem není „věrná“ :lol: To asi musí hryzat každýho nadsamce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573

Ty mas starosti :think: :mrgreen:
Jinak prasky si mohla nechat napsat, neb doma soulozi s gumou, kterou tvuj kamarad nechce pouzivat. Oholit se mohla a manzelovi rict, ze je to kvuli tomu, aby ji v plavkach nekoukal ( tebou jiz zminovany bobr ), a sex s manzelem mit muze, jenom uz to proste neni „ono“. Ale pravdu vi jen ona.

Mimochodem, muzi maji doma take sex a presto zahybaji, bo ne?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270

@katango77 třeba dřív byl a teď už není anebo sousedská výpomoc :mrgreen:

a náhodou jednou tu už neposkvrněné početí bylo, tak třeba byla hned druhá v pořadí, co ty víš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.14 22:51

Proc by jako nemela mit doma sex? To se navzajem nijak nevylucuje a je jo pochopitelny. Ono je pak tezky resit, kdo je otcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 22:52

@katango77
TAk kdybych to byla já (což nejsem) tak nekecá, poněvadž
A/ prales, houštinu, bobra mívám taky - mám citlivou kůži a holení tam dole mi způsobuje bolestivé pupínky, nepříjemný pocit, když se holím sama a všude si tak hezky nedosáhnu, ale když máme doma sex, tak se přemůžu, protože
B/to holení a stříhání bereme jakožto předehru a můj manžel mi umí udělat pěkný účes - okolo jemně s citem nakratičko ostříhá a místa, kde to snesu, tak i oholí a doprostředka udělá nějaký pěkný obrázek (např. vánoční stromeček, když jsou Vánoce). Když jezdí pracovně pryč, tak na to holení přirozeně kašlu a tak je tam zase bobr, houština, prales
C/ antikoncepce mi nedělá dobrotu, - nemám po ní vůbec chuť, chráníme se s manželem jinak, ale kdybych měla milence, tak sichr je sichr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26270
21.7.14 22:53

@katango77 a kamarád asi taky nebude její 1. milenec. A paní mu řekla vše podstatné, tak alespoň ví, na čem je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.7.14 22:54
@katango77 píše:
Dotaz pro odlehčení :mrgreen: vykládal mi právě kamarád u pivka… našel si moc pěknou vdanou ženskou (má dvě děcka)… když se poznali dole měla bobra (prales, houšťinu to je jedno jak to nazveme :D )… teď když se stýkají (protože jemu se ten bobr nelíbil) je dole vždy pečlivě a hladce oholená… když se potkali tak nebrala žádnou antikoncepci… teď jak má mého kamaráda, tak si antikoncepci honem honem šla předepsat… kamarád mi tlumočil její slova, že prý sex doma s manželem normálně má… já jsem mu tvrdil, že ta jeho vdaná pěkně kecá páč kdyby měla doma sex, tak se s ním za A nedá dohromady, za B neoholí se a a za C navíc, kdyby měla sex, tak by celou dobu brala antikoncepci a nešla si ji předepsat až teď, kdy si začala s kamarádem… pravdu zná pochopitelně jen ona, ale měl by zajímal Váš názor.. kecá když tvrdí, že má doma sex?

tak za A lze mít sex s více lidmi - dokonce i zároveň viz swingers
B bobra a jeho absenci lze odůvodnit jakkoliv - manžílku překvapení…nebo hele mě to doporučil gynekolog jako prevenci výtoků… no vymyslet se dá cokoliv a nebo chtěla jsem si zaexperimentovat a zkusit jaký to je..
C třeba s mužem používali kondom a nebo přerušovanou a u kámoše si není jistá že by to bylo bezpečný - tak se jistí

takže resumé… je to možné naprosto klidně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.7.14 22:57
@Bibi239 píše:
protože kamarád odmítá uvěřit tomu, že mu panička smanželem není „věrná“ :lol: To asi musí hryzat každýho nadsamce :mrgreen:

Na to celkem pomáhá nehledat si vdané paní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
21.7.14 23:01

Holky, vy jste mi připomněly bezva vtip.

Manželé souloží vždy po tmě - muž to tak chce. Jednou to manželka nevydrží a při aktu rozsvítí. A vidí, že jí to muž dělá okurkou. Říká:„Můžeš mi to nějak vysvětlit?“

Muž odvětí: „Rád, hned jak mi vysvětlíš ty dvě děti.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí