"Hádka" s kamarádem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
21.7.14 23:04
@Angua píše:
Na to celkem pomáhá nehledat si vdané paní :mrgreen:

ona si našla ho a zamilovala se do něj… dívá se na kamaráda jak na obrázek svatý a z manžela dělá vola (i její matka o kamarádovi ví) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
21.7.14 23:07
@katango77 píše:
ona si našla ho a zamilovala se do něj… dívá se na kamaráda jak na obrázek svatý a z manžela dělá vola (i její matka o kamarádovi ví) :(

moje zkušenost je, že zamilovaná nevěrnice se naopak prezentuje jako světice, která spí jen se svou novou láskou… Pokud mu takhle na férovku řekla, že spí i se svým chlapem, nebude to s tou láskou tak žhavý. Možná kamarád vidí něco, co tam tak úplně není a trošinku žárlí na manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.7.14 23:08
@katango77 píše:
ona si našla ho a zamilovala se do něj… dívá se na kamaráda jak na obrázek svatý a z manžela dělá vola (i její matka o kamarádovi ví) :(

Ale kamarád nějaké zbytky vlastního rozumu má, ne? Kdyby nechtěl, tak s ní nic nemá. A pokud má, tak se těžko může divit, že paní má sex i doma, když je vdaná :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 23:10

Přesně, jak už tu někdo zmiňoval. Kdybych to byla já (ačkoli nejsem, ale už jsem tu zkušenost měla): Sex s mužem bych měla, jen ne už tak často, neb by mě - na rozdíl od milence - tak nerozpaloval. Ačkoli bych s mužem používala kondom, s milencem bych běžela pro prášky, to dá rozum. Vyholení se dá vysvětlit (ač se většinu času neholím, občas ano), na rozdíl od nemanželského dítěte. Takže za mě sex mají, dokonce ho má s manželem častěji, neb ji rozpaluje vzpomínka na sex s milencem. ;-)

• Citovat
  • Upravit
21.7.14 23:13
@Anonymní píše:
Přesně, jak už tu někdo zmiňoval. Kdybych to byla já (ačkoli nejsem, ale už jsem tu zkušenost měla): Sex s mužem bych měla, jen ne už tak často, neb by mě - na rozdíl od milence - tak nerozpaloval. Ačkoli bych s mužem používala kondom, s milencem bych běžela pro prášky, to dá rozum. Vyholení se dá vysvětlit (ač se většinu času neholím, občas ano), na rozdíl od nemanželského dítěte. Takže za mě sex mají, dokonce ho má s manželem častěji, neb ji rozpaluje vzpomínka na sex s milencem. ;-)

Souhlas. My s manzelem napr. prerusujem a kdybych si nasla milence, tak bych ihned nasadila antiko.
Me pripada, ze se kamarad zamiloval a zarli a chtel uchlacholit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
21.7.14 23:16
@mlsalkaM píše:
Holky, vy jste mi připomněly bezva vtip.

Manželé souloží vždy po tmě - muž to tak chce. Jednou to manželka nevydrží a při aktu rozsvítí. A vidí, že jí to muž dělá okurkou. Říká:„Můžeš mi to nějak vysvětlit?“

Muž odvětí: „Rád, hned jak mi vysvětlíš ty dvě děti.“

:mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
133
21.7.14 23:18
@MilijonDolarBejby píše:
Souhlas. My s manzelem napr. prerusujem a kdybych si nasla milence, tak bych ihned nasadila antiko.

no kamarád tvrdil, že jí to věří… to já mu říkal, že tam má nevymetenou pavučinu :mrgreen: jdu spát děvčata nehádejte se tu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
21.7.14 23:21
@katango77 píše:
no kamarád tvrdil, že jí to věří… to já mu říkal, že tam má nevymetenou pavučinu :mrgreen: jdu spát děvčata nehádejte se tu :kytka:

myslím, že tu na emiminí poměry panuje až neuvěřitelná shoda názorů, takže tady se těžko bude někdo hádat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.7.14 23:21
@katango77 píše:
no kamarád tvrdil, že jí to věří… to já mu říkal, že tam má nevymetenou pavučinu :mrgreen: jdu spát děvčata nehádejte se tu :kytka:

Panebože, ty jsi chlap? Kam ten svět spěje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.7.14 23:26

@Angua

svět spěje do emimina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.7.14 23:29

@katango77 zřejmě… I můj strýc tvrdí, že tady se ví všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 07:04
@katango77 píše:

Vymetenou pavucinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.7.14 07:23

@katango77 cha tak tohle je opravdu pro odlehčení

1. to by jsi se divil kolik lidí spí s oběma a žádný problém :mrgreen:

b)tak přišla na to, že to je lepší, než Boubín

c)chlap může mít po dvou dětech dole úpravu, nebo nechce dítě ani s jedním ani s druhým :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.7.14 07:27
@MilijonDolarBejby píše:

To se nikdo neboji pohlavnich nemoci…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 07:57
@beneman píše:
To se nikdo neboji pohlavnich nemoci…?

To ano, ale malokdo pouziva v dlouhodobym vztahu sprcku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit