Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarfinka jo můj je strašná drbna a taky každýmu na potkání vykládal, jak jsme měli strašný porod
například, ale co já se o něm taky bavím s kamarádkou, kolegyní v práci a tak. Ten Váš dělník se asi potřeboval vykecat a myslel si, že ženská ho pochopí.
Příspěvek upraven 21.07.14 v 18:17
@Tarfinka to já naštěstí nevim… přítel je Rumun a má tady jen rumunský kamarády a já rumunsky neumím, takže mám klid
já o příteli občas taky řeknu, že je cvok, když si vymyslí nějakou blbost ze který jsem na mrtvici, ale to se on nikdy nedoví, protože to řikám jen před mojí nejlepší kamarádkou. ![]()
Ne a radši to nechci vědět ![]()
Nedávno jsem šla po Kauflandu a kolem mě prošli dva týpci (cca 25 a víc
) a jeden povídá tomu druhýmu: „Ty vole, ta moje holka je čím dál větší kretén“ ![]()
Můj manžel určitě ne. Kdyby se mu cokoliv nelíbilo, tak to bude řešit se mnou. Ani kamarádům se nijak nesvěřuje. Prostě není svěřovací se typ. ![]()
Ne, můj chlap si myslí že vše se má řešit v rodině a dle toho se i řídí, vím to na 100%, takže já můžu být v pohodě
![]()
@RadkaCh Ježiš tak to snad ne ![]()
Já to snad taky ani nechci vědět ![]()
@myšák1187 píše:
Ne, můj chlap si myslí že vše se má řešit v rodině a dle toho se i řídí, vím to na 100%, takže já můžu být v pohodě![]()
![]()
Přesně tak!
![]()
NO, můj manžel taky není svěřovací typ, ale dneska se ho pro jistotu zeptám ![]()
Tak ten můj povídá dost, ale zatím slýchám od okolí jen hezké věci (od jeho kolegů, kolegyň, přátel atd.). ![]()
Ahoj holky
Tak co víte, co o vás říká Váš manžel (přítel) lidem jen tak na počkání?
No nakonec je jeho žena prý totální „MEŠUGE“ jak se prej upíná na to děcko a už jí z toho pěkně hrabe
No, dobrých 5 minut jsem poslouchala jaký je blázen 
Já byla dneska překvapená..najmuli jsme si dělníka. Dnes jsem ho viděla poprvé a říkal mi, že mají doma jedno dítě..tak jsem se ze zvědavosti zeptala, jestli plánují druhé..a pak to z něho začalo padat.., že manželka má problémy, že už to první byl problém..nechci se tady rozepisovat, aby se maminka náhodou nepoznala
Tak otázka zní..myslíte si, že o vás taky tak chlapi mluví?
Nic, v tom nehledejte…jen takové odlehčené téma