Víte, co o Vás říká váš manžel? :)

Tarfinka
21.7.14 18:09

Víte, co o Vás říká váš manžel? :)

Ahoj holky :) Tak co víte, co o vás říká Váš manžel (přítel) lidem jen tak na počkání?
Já byla dneska překvapená..najmuli jsme si dělníka. Dnes jsem ho viděla poprvé a říkal mi, že mají doma jedno dítě..tak jsem se ze zvědavosti zeptala, jestli plánují druhé..a pak to z něho začalo padat.., že manželka má problémy, že už to první byl problém..nechci se tady rozepisovat, aby se maminka náhodou nepoznala :) No nakonec je jeho žena prý totální „MEŠUGE“ jak se prej upíná na to děcko a už jí z toho pěkně hrabe :mrgreen: No, dobrých 5 minut jsem poslouchala jaký je blázen :dance:

Tak otázka zní..myslíte si, že o vás taky tak chlapi mluví?

Nic, v tom nehledejte…jen takové odlehčené téma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
21.7.14 18:11

Radši to nechci vědět, nebude to nic hezkýho :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263

@Tarfinka jo můj je strašná drbna a taky každýmu na potkání vykládal, jak jsme měli strašný porod :D například, ale co já se o něm taky bavím s kamarádkou, kolegyní v práci a tak. Ten Váš dělník se asi potřeboval vykecat a myslel si, že ženská ho pochopí.

Příspěvek upraven 21.07.14 v 18:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

@Tarfinka to já naštěstí nevim… přítel je Rumun a má tady jen rumunský kamarády a já rumunsky neumím, takže mám klid :D já o příteli občas taky řeknu, že je cvok, když si vymyslí nějakou blbost ze který jsem na mrtvici, ale to se on nikdy nedoví, protože to řikám jen před mojí nejlepší kamarádkou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.7.14 18:12

Ne a radši to nechci vědět :mrgreen:
Nedávno jsem šla po Kauflandu a kolem mě prošli dva týpci (cca 25 a víc :nevim: ) a jeden povídá tomu druhýmu: „Ty vole, ta moje holka je čím dál větší kretén“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
30556
21.7.14 18:12

Dokážu si to představit :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.7.14 18:13

Můj manžel určitě ne. Kdyby se mu cokoliv nelíbilo, tak to bude řešit se mnou. Ani kamarádům se nijak nesvěřuje. Prostě není svěřovací se typ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187

Ne, můj chlap si myslí že vše se má řešit v rodině a dle toho se i řídí, vím to na 100%, takže já můžu být v pohodě :think: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka

@RadkaCh :D no to je taky dobrý :D

• Citovat
  • Upravit
29436
21.7.14 18:14

Nevím a radši o vědět ani nechci. :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584

@RadkaCh Ježiš tak to snad ne :D
Já to snad taky ani nechci vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@myšák1187 píše:
Ne, můj chlap si myslí že vše se má řešit v rodině a dle toho se i řídí, vím to na 100%, takže já můžu být v pohodě :think: :mrgreen: :mrgreen:

Přesně tak! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka

NO, můj manžel taky není svěřovací typ, ale dneska se ho pro jistotu zeptám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17565
21.7.14 18:15

Nevím, on taky neví, co o něm říkám já :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
21.7.14 18:15

Tak ten můj povídá dost, ale zatím slýchám od okolí jen hezké věci (od jeho kolegů, kolegyň, přátel atd.). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí