Prý se rozvede, dělal si jen dobrý den?

Anonymní
19.7.14 21:08

dělal si jen dobrý den?

Ahoj holky, prosím o anonym…jdu si k Vám o názor…jak byste to viděly vy? Dala jsem se dohromady s mužem, kdy mi toho řekl spoustu pěkného, plánoval do budoucna, i přesto, že byl ženatý…doma mu to prý neklapalo…říkal, že pokud spolu vydržíme takto 2 roky, že se rozvede a budeme spolu…nakonec vše prasklo po půl roce a on jako bych neexistovala, přestal se ozývat, ze dne na den přestal volat, psát, když se potkáme, jen mávne a tím to hasne, dřív zastavil…Pořád se děsně trápím, protože jsem mu hrozně moc věřila, ale asi prdlačky…má cenu se kvůli takovému trápit?:( potřebuju trošku uklidnit asi, nemůžu ho dostat z hlavy:( Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
133
19.7.14 21:09

Nemá smysl se trápit, byl to klasický ženatý povl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
19.7.14 21:10

Měl tě za milenku, nikdy odejít nechtěl.. Takovej za to nestojí, netrap se :hug:

• Citovat
  • Upravit
19609
19.7.14 21:10

Jo dělal, nejspíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
19.7.14 21:11

Tak je celkem jasné, že to byly jen plané kecy, tebe tahal za fusekly a milejší je mu rodina. Upřímně ( jasně jsou i tací) ale kolik normálně myslících chlapů, takto odejde… Malovala sis něco na již zaplněné plátno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
19.7.14 21:12

Nemá to cenu, on to utnul, tak si nedělej plané naděje a netrap se, ono pokud by chtěl rozvod, když mu to neklapalo - proč to tedy neudělal, když to prasklo? asi proto, že ti kecal od začátku, hlavně na takového nečekej a najdi si někoho, kdo bude s tebou

Příspěvek upraven 19.07.14 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
19.7.14 21:12

Vykašli se na něj, nemá cenu se trápit :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.7.14 21:14

Ahoj, tak trápit se asi ještě nějakou dobu budeš, když jsi mu věřila…Problém byl možná už v tom, že byl ženatý a možná, že lhal už od začátku (asi by bylo hodně naivní myslet si, že ti bude vyprávět jakou má doma skvělou manželku, když tě balil…).nejspíš to doma nebylo tak hrozné, když mu po tom, co to prasklo dala manželka šanci a on teď seká dobrotu…tak nakonec třeba až tak špatný není. Bude to těžké, zkus se ale odstřihnout a rozhodně s ním už nepočítej. A hlavně, už víš, že je lepší se sblížit sněkým, kdo je svobodný. Bude líp, uvidíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
19.7.14 21:14

No tak když ženatý řekne, že jim to doma neklape, tak to je klišé číslo 1. Prostě jsi byla milenka a když to prasklo tak se vrátil k manželce, která mu „nerozumí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vetřelec
19.7.14 21:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o anonym…jdu si k Vám o názor…jak byste to viděly vy? Dala jsem se dohromady s mužem, kdy mi toho řekl spoustu pěkného, plánoval do budoucna, i přesto, že byl ženatý…doma mu to prý neklapalo…říkal, že pokud spolu vydržíme takto 2 roky, že se rozvede a budeme spolu…nakonec vše prasklo po půl roce a on jako bych neexistovala, přestal se ozývat, ze dne na den přestal volat, psát, když se potkáme, jen mávne a tím to hasne, dřív zastavil…Pořád se děsně trápím, protože jsem mu hrozně moc věřila, ale asi prdlačky…má cenu se kvůli takovému trápit?:( potřebuju trošku uklidnit asi, nemůžu ho dostat z hlavy:( Díky moc

je to šmejd :cert:… nejlépe se mu „pomstíš“, když si najdeš někoho jiného a budeš šťastná…bude to chvíli trvat, ale určitě se to podaří :pankac:

• Citovat
  • Upravit
35545
19.7.14 21:18

Nemá cenu se trápit, dostal nůž na krk a vybral si…ne tebe…a druhá nemá doma také žádné terno. chjo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.7.14 21:19

Klasika, neboj přijde lepší ;) S ženáčema byli vždycky problémy :mrgreen: Kecat uměj, ale pak skutek utek. A když to praskne, tak si hlavně snažej zachránit svůj zadek.. 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.14 21:21

Když jsem se ho ptala, jestli nezapomíná mazat sms, tak mi na to řekl, že už i přemýšlel, že by i bylo lepší, kdyby nějakou zapomněl smazat, aspoň by se to prý urychlilo a bylo vše venku…no a když se to teda provalilo, tak jsem mu to připomněla, že se tak teda stalo a co teď? Na to mi řekl, že je to teď na ho.no a že vůbec neví jak dál, co dál…že jsme si řekli ty dva roky…no a víceméně konec a už neexistuju…

• Citovat
  • Upravit
vetřelec
19.7.14 21:23
@Anonymní píše:
Když jsem se ho ptala, jestli nezapomíná mazat sms, tak mi na to řekl, že už i přemýšlel, že by i bylo lepší, kdyby nějakou zapomněl smazat, aspoň by se to prý urychlilo a bylo vše venku…no a když se to teda provalilo, tak jsem mu to připomněla, že se tak teda stalo a co teď? Na to mi řekl, že je to teď na ho.no a že vůbec neví jak dál, co dál…že jsme si řekli ty dva roky…no a víceméně konec a už neexistuju…

to je klasika… mají plnou hubu řečí a když jde do tuhého, tak dají zpátečku…

• Citovat
  • Upravit
26270
19.7.14 21:25

Buď ráda, že to nakonec dopadlo takhle! Trvalo to naštěstí jen půl roku, ještě, že tě netahal za nos déle!!!Měl jasno, že za 2 roky se rozvede ale jeho jasno se teď změnilo. To, že neví jak a co dál - je už jen jeho problém! Nemysli vůbec na to, že by se vrátil. Možná se svou paní nakonec nezůstane, ale zkus na něj zapomenout a najít někoho spolehlivějšího… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí