Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím si, že sama víš, co by bylo nejlepší udělat…
Zeptám se proto realisticky : čí je bydlení???
Odešla bych.. zaprvý to nebude čekat, zadruhý se to rozhodne.. buď si uvědomí co ve vás opravdu má bo se přestaneš trápit a začneš žít ![]()
Hmm, chtěl jsem napsat něco čím by jsem mohl obhájit chlapův přístup, ale nic mě nenapadá. Jestli to je tak jak píšeš, tak ho pošli do zádele, buď se vzpamatuje nebo ne.
Možná můžeš si taky začít hledat další vztahy a dát mu to jasně najevo, to by ho mohlo probrat.
Léčit by se měl on..bohužel muži se v tomhle nemění, nebyla bych s ním, uráželo by mě to.
On tě pomlouvá a pak je ještě naštvanej? je to blb a rychle od něj
Utíkej pokud máš kam, pokud je bydlení tvé, sbal mu kufry.
Kdybych se dozvěděla že můj chlap vykládá že je se mnou pouze kvůli dítěti, bylo by to rychlý
S takovým bych nebyla je to… Po tom co by řekl, že je se mnou jen kvůli dětem by letěl rychlostí blesku
Pochopila jsem správně z příspěvku, že bydlení je tvé? byla bych ještě tak hodná a sbalila mu kufry.. buď si to uvědomí, nebo ne. proč ses k tomu neodhodlala dřív? je v tom i finanční stránka?
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky, potřebuji slyšet i názor nezaujatých…i když asi vím, co mi odpovíte.
K věci: můj chlap neustále navazuje nové vztahy na FB, či v práci. Což by nebylo hrozné, kdyby to nebylo z 80% s ženskýma a těm rád tvrdí, že je se mnou nešťastný, je se mnou jenom kvůli malému atd.Už je to poněkolikáté, co jsem to zjistila. Bůhví, co nevím.
Když mu řeknu ať si teda jde hledat štěstí, že ho tu nikdo nedrží, tak se mám jít léčit a když opadne vztek, tak mě hrozně miluje, jsme jeho všechno, dokonce se tu nějakou dobu bavíme o svatbě. Vždycky se snažím zapomenout, odpustit, pochopit, ale pak mě to opět srazí na kolena.
Je mi z toho mizerně.
Prosím ponechat anonym. Všichni nepotřebují vědět všechno. Potřebovala jsem dostat ze sebe žal.
těžko říct, si zřejmě honí ego, nebo se snaží ulovit milenku na lítost??? každopádně chlap od rodiny by takhle blbnout - viděla bych to na ostrou promluvu o budoucnosti, zřejmě si neuvědomuje, že ty s ním nemusíš zůstat, jen proto, že je otec dítka
Každá manželka či přítelkyně je hrozná a nerozumí mu atd. Přece neřekne ženský kterou chce dostat do postele, že jeho přítelkyně je nejlepší a jí chce jen voš. ukat.
Nevím jak to má s citama k tobějestli tě miluje nebo ne rozhodně si tě neváží a jim se snaží dostat do kalhotek.
Když jsem měla kdysi ženatého milence (
), tak mě na něm imponovalo mimo jiné i to, že o manželce neřekl nikdy křivé slovo a že byl ke mně upřímný. Říkal mi, že jeho žena je super ženská a perfektně si rozumí, jen se prostě zamiloval do mě a nemůže si momentálně pomoci. Takže i muži, kteří mají nebo hledají lásku jinde, nemusí své ofiko partnery urážet a ponižovat.
Já bych nedala, ani kdyby mě takto urážel třeba před jeho přáteli, natož při hledání jiné ženské…proto jsem se ptala, čí je bydlení…
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky, potřebuji slyšet i názor nezaujatých…i když asi vím, co mi odpovíte.
K věci: můj chlap neustále navazuje nové vztahy na FB, či v práci. Což by nebylo hrozné, kdyby to nebylo z 80% s ženskýma a těm rád tvrdí, že je se mnou nešťastný, je se mnou jenom kvůli malému atd.Už je to poněkolikáté, co jsem to zjistila. Bůhví, co nevím.
Když mu řeknu ať si teda jde hledat štěstí, že ho tu nikdo nedrží, tak se mám jít léčit a když opadne vztek, tak mě hrozně miluje, jsme jeho všechno, dokonce se tu nějakou dobu bavíme o svatbě. Vždycky se snažím zapomenout, odpustit, pochopit, ale pak mě to opět srazí na kolena.
Je mi z toho mizerně.
Prosím ponechat anonym. Všichni nepotřebují vědět všechno. Potřebovala jsem dostat ze sebe žal.
tohle všechno a ‚bavíte se o svatbě‘?… ![]()
@Anonymní píše:
Je mi z toho mizerně.
Sama moc dobře víš co bys měla udělat… ![]()
Když to uděláš, nebudeš mít žádný žal, ze kterého by ses musela vypisovat… zbytečně se ponižuješ
![]()
Už je to poněkolikáté, co jsem to zjistila. Bůhví, co nevím.

K věci: můj chlap neustále navazuje nové vztahy na FB, či v práci. Což by nebylo hrozné, kdyby to nebylo z 80% s ženskýma a těm rád tvrdí, že je se mnou nešťastný, je se mnou jenom kvůli malému atd.
Je mi z toho mizerně.