Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@střepina neříkám, že nemáš pravdu a nechci ho hájit
ale nikdo to nemůže posoudit líp, když ho nezná, každopádně děkuji za všechny názory, i ty negativní, možná to nakonec povede k něčemu, buď ten rozhovor, pokud uvidím, že to psaní pokračuje nebo napíšu té dotyčné a budu mít jasno definitivně
@Meha to by se přece se mnou mohl rozejít rovnou, několikrát sem mu řekla, že bych tenhle důvod pochopila… mohl to skončit dávno před tím, než jsme vůbec o dítěti začli mluvit… ale pokud spolu budem o tom mluvit, určitě to zkusím nadhodit… já jen nevím, jak mu mám dokázat, že to opravdu dělá, protože nechci prozradit, že mu lezu do telefonu…a on sám to nikdy bez důkazu nepřizná
@chrysantemis Třeba je to u něho takový pocit v podvědomí, neznamená to, že s Tebou dítě nechce, ale možná si myslí, že to nevyjde, ale fakt nevím, je to hrozně těžký něco usuzovat z pár řádků.
Pokud chceš po něm, aby byl upřímný a zpovídal se ze svých pocitů, tak bych asi taky byla vůči němu upřímná i s tím lezením do telefonu. Ale aby se ještě nenaštval a zablokoval se.
Nevím, co Ti poradit, třeba se přizná i bez důkazu;-).
Ahoj
Chci podělit o svůj podobný problém. S „přítelem“ jsem 2,5 roku. Minulý rok v červnu jsme se neskutečně pohádali, kvůli tomu, že si chatoval s hodně mladou dívkou a vyspal se sní. Na konec jsem se k němu vrátila, s tím, že už mi „nikdy“ neudělá. Pojistil si mě tím, že mi udělal dítě (V době, kdy jsem studovala). I, když jsem věděla jaký je, i přesto jsem si to nechala. Samozřejmě, moje mamka s tím nesouhlasila, jelikož též věděla, co je to zač. Když jsem byla v 5. měsicí, což byl prosinec, zjistila jsem, že si píše už pěkně dlouho s jednou holkou a dokoncce já napsal, že ji miluje (V životě ji neviděl). Odešla jsem od něj a šla bydlet ke kamarádce. V 7 měsíci těhotenství jsme se zkontaktovali, kvůli malé, aby věděl jak se jí daří v bříšku. Setkávali jsme, pak často, až to nakonec zase dopadlo tak, že jsem u něj přespala. Když jsem rodila koncem března, zavolala jsem mu, jelikož jsem chtěla, aby byl u porodu. No, zkrátím to. Dohodli jsme, že se nastěhuji s malou k němu a, že vše bude „krásné“ a bude ta pohodová rodinka. Tak a stalo se. Bydlela jsem tam týden a už jsem zjistila, že spal se 3 ženami, brala jsem to, tak že jsme byli rozejití. Ale, co se nestalo.. Nechal zapnutý počítač a odešel pryč a já toho využila. Zjistila jsem, že s nima spí a teď! Kdyby to byla jedna, ale proč najednou 3?? Dává si různé inzeráty, přímo na sex. Když jsem se ptala, jestli je spokojenej s naším vztahem a i sexem, řekl, že ano. Bohužel nedávno psal, že potřebuje pořádnou ženu. No, stím už nic bohužel neudělám. Jelikož beru jen rodičovský příspěvek, tak se odstěhovat nemůžu. Potřebuju jeho peníze na malou a musím snášet jeho nevěry do té doby, než vystuduji(1rok) a najdu si pořádnou práci!
@Aneta100 myslím si, že takových mužů je spousta, a že spousta žen se o tom ani nikdy nedozví… sama teď reálně uvažuji o rozchodu i když to bude ještě těžké… můžu se zeptat, jak jsi zjistila, že s nimi spal?
@chrysantemis píše:
@Aneta100 myslím si, že takových mužů je spousta, a že spousta žen se o tom ani nikdy nedozví… sama teď reálně uvažuji o rozchodu i když to bude ještě těžké… můžu se zeptat, jak jsi zjistila, že s nimi spal?
Bude to vtipný, ale on si ty „nevěry“ fotí a natáčí. A jelikož měl tenkrát otevřený notebook, tak jsem vše viděla a četla.
@Aneta100 píše:
Bude to vtipný, ale on si ty „nevěry“ fotí a natáčí. A jelikož měl tenkrát otevřený notebook, tak jsem vše viděla a četla.
Tak to je sila, to je na mě už moc.
Holky, vezměte rozum do hrsti! @chrysantemis pro Tebe možná dobrá výstraha…, i když tohle je fakt extrém. ![]()
@chrysantemis píše:
@Aneta100 tak to je síla
To mi povídej.. ![]()
@Aneta100 píše:
AhojChci podělit o svůj podobný problém. S „přítelem“ jsem 2,5 roku. Minulý rok v červnu jsme se neskutečně pohádali, kvůli tomu, že si chatoval s hodně mladou dívkou a vyspal se sní. Na konec jsem se k němu vrátila, s tím, že už mi „nikdy“ neudělá. Pojistil si mě tím, že mi udělal dítě (V době, kdy jsem studovala). I, když jsem věděla jaký je, i přesto jsem si to nechala. Samozřejmě, moje mamka s tím nesouhlasila, jelikož též věděla, co je to zač. Když jsem byla v 5. měsicí, což byl prosinec, zjistila jsem, že si píše už pěkně dlouho s jednou holkou a dokoncce já napsal, že ji miluje (V životě ji neviděl). Odešla jsem od něj a šla bydlet ke kamarádce. V 7 měsíci těhotenství jsme se zkontaktovali, kvůli malé, aby věděl jak se jí daří v bříšku. Setkávali jsme, pak často, až to nakonec zase dopadlo tak, že jsem u něj přespala. Když jsem rodila koncem března, zavolala jsem mu, jelikož jsem chtěla, aby byl u porodu. No, zkrátím to. Dohodli jsme, že se nastěhuji s malou k němu a, že vše bude „krásné“ a bude ta pohodová rodinka. Tak a stalo se. Bydlela jsem tam týden a už jsem zjistila, že spal se 3 ženami, brala jsem to, tak že jsme byli rozejití. Ale, co se nestalo.. Nechal zapnutý počítač a odešel pryč a já toho využila. Zjistila jsem, že s nima spí a teď! Kdyby to byla jedna, ale proč najednou 3?? Dává si různé inzeráty, přímo na sex. Když jsem se ptala, jestli je spokojenej s naším vztahem a i sexem, řekl, že ano. Bohužel nedávno psal, že potřebuje pořádnou ženu. No, stím už nic bohužel neudělám. Jelikož beru jen rodičovský příspěvek, tak se odstěhovat nemůžu. Potřebuju jeho peníze na malou a musím snášet jeho nevěry do té doby, než vystuduji(1rok) a najdu si pořádnou práci!
Udělat dítě? Pokud bys sama nechtěla, neudělá.
@Burj Chalifa píše:
Udělat dítě? Pokud bys sama nechtěla, neudělá.
Ale já otom, ani nevěděla, že ho „dělá“
@Aneta100 píše:
Ale já otom, ani nevěděla, že ho „dělá“
Cože??? Jak jsi to mohla nevědět
?
@Aneta100 asi se to stát může, ldyž člověk tvrdě spí nebo něco popil, ne?
@Meha píše:
Cože??? Jak jsi to mohla nevědět? [/cJelikož jsme celý 2 roky nepotřebovali žádnou ochranu a pak vše šlo mimo mě, tak to udělal, tak že nejdříve do mě a pak ven. Trpím častými výtoky, takže mi nepřišlo nic divného.