Přecitlivělý přítel

33
17.7.14 23:14

Přecitlivělý přítel

Ahoj, mám dost citlivého přítele, ale až do teď jsem to brala pozitivně a to hlavně proto, že můj bývalý přítel byl flegmatik, což mě přivádělo k šílenství. Poslední dobou je ale buďto víc cíťa než obvykle, nebo je chyba ve mě. Začalo to včera, když jsem musela udělat tisíc věcí, byla jsem ve stresu že nestíhám a do toho mi psal přítel. Snažila jsem se odpovídat v rámci možností a ani jsem mu nebrala telefon, s tím že to ted vážně nestíhám a že zavolám později. On začal být hrozně smutný z toho, že odpovídám až za dlouho a když jsme se domluvili že se dneska uvidíme, zeptal se mě, jestli mi to nevadí, že se uvidíme. Nakonec si přál, abych mu zavolala teda až to budu mít všechno hotové, klidně až v noci a i když už bude spát. Když jsme se dneska viděli, bylo to fajn až do chvíle, když jsem z legrace zmínila, že není o moc vyšší než já. To se mnou asi 3 minuty nemluvil, pak byl zamlklý a tvářil se smutně. Já jsem to přitom myslela s nadsázkou a také jsem mu to vysvětlila. Už prostě nevím co mu můžu říct a co mu nemůžu říct, abych ho neurazila, nebo aby ho to nerozesmutnilo. Mám ho hrozně ráda, jen nevím jak se k němu chovat a nechápu, proč všechno tolik prožívá. :? máte to někdo podobně? za všechny rady a zkušenosti budu vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
17.7.14 23:20

@Hildegarde a uz jsi videla jeho muzstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.7.14 23:23
@AniNevim píše:
:lol: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
17630
17.7.14 23:24
@AniNevim píše:

jako jestli tam nemá spíš ženství? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.7.14 23:24

Já bohužel neporadím. Mám za sebou vztah s takovým „cíťou“ a nedopadlo to vůbec dobře. Když by ale nastala situace, že ty by jsi chtěla večer někam jít a on by ti začal „fňukat“, jakože jasný, proč by jsi byla večer s ním, s takovou nulou, že si najdeš někoho lepšího… tak raději pryč od něj… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
17.7.14 23:25

@Hildegarde

asi se k sobě nehodíte. jiná holka by citlivého kluka ocenila, ty tím pohrdáš a trápíš ho.

vhodnější pro tebe bude nějáký podpantoflák, kterého budeš moct celý den ponižovat

@AniNevim píše:

to je velmi důležité, sle portálu emimino je velikost penisu pro rodinu to nejdůležitější

Příspěvek upraven 17.07.14 v 23:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.7.14 23:26

@Hildegarde to je typický chlap citlivka ;) Nejspíš má i hodně nízké sebevědomí, což může být do budoucna problém..Jak dlouho jste spolu?
Ono se často stává, že si najdeš opak minulého partnera, což nemusí být vždycky lepší..

• Citovat
  • Upravit
2841
17.7.14 23:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.7.14 23:28

@Naty12 přesně.. ;) Já bych vedle sebe takového chlapa mít nemohla a popravdě bych si s ním ani nezačala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
17.7.14 23:31
@Antonie Bolavá píše:

Tak nějak, ten na tom bude psychicky dobře asi tak jak těhotná ženská :zed:

• Citovat
  • Upravit
566
17.7.14 23:33

@Silwinka87 Moje slova :palec: Já jsem asi byla slepá, hluchá a k tomu ještě úplně blbá, jinak tomu nerozumím, že jsem s takovým typem „chlapa“ byla. No co, aspoň dost velké poučení do budoucna, že tudy cesta opravdu nevede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
17.7.14 23:33
@Antonie Bolavá píše:

ale kdeze :P. To jen aby mela predstavu o velikosti jeho sebevedomi. Az pak jde rozhodnout, jestli se s tim da nebo neda neco delat ;)
Aby nezil v bludu jako @Mazlik85

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.7.14 23:36

Jé, omluvám se jestli to tak vyznělo, ale já jím rozhodně nepohrdám a netrápím ho. Sama jsem dost citlivka. Ale po dvouletém vztahu s flegmatikem (ve kterém jsem se jednou v zoufalosti pokusila probudit nějaké emoce tím, že jsem mu namluvila, že jsem zamilovaná do jeho nejlepšího kamaráda a že se s ním chci vyspat, na což pokrčil rameny a řekl „hmm, tak to se stává no“ a šlo se dál) na takové chování u muže vůbec nejsem zvyklá a uvádí mě do nejistoty. Jinak ho mám moc ráda, svým způsobem i tu jeho přecitlivělost. Ale teď už jsem z toho trochu nervózní, když nevím co si můžu dovolit říct a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.7.14 23:38
@AniNevim píše:
ale kdeze :P. To jen aby mela predstavu o velikosti jeho sebevedomi. Az pak jde rozhodnout, jestli se s tim da nebo neda neco delat ;)
Aby nezil v bludu jako @Mazlik85

aha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.7.14 23:40

Napíšu jen: s výškou mám špatné zkušenosti a spokojený vztah jsem našla až se 180+ cm. :mrgreen:
Napoleonské komplexy nebrat, ve spojení s přecitlivělostí je to vražedná kombinace. Nevím, jak dlouho jste spolu, asi moc ne, ale pokud už teď váháš, co říct a co ne, tak věz, že bude hůř!

Příspěvek upraven 17.07.14 v 23:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria