Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hildegarde píše:
@Mazlik85 promiňte, ale… kam na takové příspěvky chodíte?![]()
skoro už se mi ani nechce vám tvrdit, že spíš já jsem ryze submisivní osobnost (asi zčásti díky přísné výchově), ačkoliv jsem docela zvědavá, co byste mi na to odpověděl. Jó, a s těma prsama - tak tomu bych se s určitostí zasmála.
Aby to nebyl nĕjakej ouchyl ![]()
tak pokud jste sama submisivní, tak by bylo možná lepší se cíti držet. mohla byste taky narazit na někoho, kdo bude vaší submisivity využívat.
no, myslel jsem, že jsem taky spíš citlivější, ale to co tu popisujete za „chlapy“, to je fakt extrém…
mě by vadilo, kdyby mi někdo řikal, že jsem malý nebo tlustý, ale abych brečel, psal statusy a podobné zhovadilosti, to nikdy, prostě když mě ta holka něčim nasere, tak jsem šel od ní rovnou
@WontTell píše:
„Lojzo, proč vám vede ta odpadní trubka prostředkem obyváku?“
„Manželka to vymyslela, tak to musím respektovat.“![]()
Trubka ale spadá do následující věty. A navíc nejsem debil. ![]()
Zakladatelko, tohle si musis vyresit jen a pouze sama! Tady na emiminu je problem v tom, ze se tu prilis skatulkuje a kolikrat az neuveritelne zobecnuje a zjednodusuje. Na nazory ostatnich zvysoka kasli - ty to musis rozhodnout, ne emimino.
@Chlap anonym píše:
Zakladatelko, tohle si musis vyresit jen a pouze sama! Tady na emiminu je problem v tom, ze se tu prilis skatulkuje a kolikrat az neuveritelne zobecnuje a zjednodusuje. Na nazory ostatnich zvysoka kasli - ty to musis rozhodnout, ne emimino.
tak to by snad musela být úplně blbá, aby se ve vztahu zařídila podle rady z emimina, se kterou se třeba neztotožňuje. Ona nechce od nás rozhodnout, jestli se s ním má rozejít, nebo ne. Potřebuje si jen utřídit vlastní myšlenky a tím že je sama napíše a my jí je pomůžeme rozebrat, pojmenovat, osvětlit, ona si utvoří svůj vlastní názor a sama se rozhodne jak dál.
No ja doufam, ze neni uplne blba.
a nevim, jestli ji s tim tridenim zrovna pomuzou reci jako ‚ja bych se s nim rozesla‘
PS: doufam, ze moja nepozna, ze sem pisu, ona totiz emimino dost casto cte a vzdycky se u toho cteni hrozne nasmejem
emimino je jedno velke Beverly Hills ![]()
@Chlap anonym já myslím, že pomůžou. Ony tyhle řeči můžou mít i opačný efekt. Jestli ho miluje a je to ten pravý, tak si řekne, že my jsme všechny pitomé nány a zůstane s ním. Něco jako když si hodíš korunou, padne ti panna a ty díky tomu zjistíš, že sis celou dobu přál, aby padl orel ![]()
A proč by to nemohla poznat? Ostudu tady snad neděláš ![]()
@Chlap anonym píše:
Jo a mym oblibencem tu je Mazlik85' to je proste klasik.
musela jsem si včera vyhledat nějaké diskuse abych byla v obraze a jsem z něho mírně zmatená. Psaný projev výborný, ale ty názory
![]()
@Mazlik85 píše:
@Hildegardeasi se k sobě nehodíte. jiná holka by citlivého kluka ocenila, ty tím pohrdáš a trápíš ho.
vhodnější pro tebe bude nějáký podpantoflák, kterého budeš moct celý den ponižovat
pro rodinu ne , ale pro vztah urcite … pro tebe neni fyzicky soulad s partnerem dulezity , zijete jen jako rodice ?
to je velmi důležité, sle portálu emimino je velikost penisu pro rodinu to nejdůležitější
Příspěvek upraven 17.07.14 v 23:26
Jé, děkuji za všechny názory, rady a zkušenosti. Zatím tomu asi nechám volný průběh a jestli dostane znovu nějaké své citlivkovské období, asi si o tom s ním promluvím. A když ani to nepomůže nebo se situace dokonce zhorší, tak to nejspíš skončím. ![]()
Jinak @Chlap anonym, kvůli názorům sem píšu. Chci vědět, co si o tom myslí ostatní, jakožto neutrální a nezaujaté postavy. Chci vědět, jestli to většině lidí připadá normální, nebo jestli je chyba ve mě. Chci vědět, jestli je můj problém ojedinělý, nebo jestli se s podobným problémem potýkalo více přítomných a hlavně jak to řešily. Podle toho si chci udělat svůj názor na věc. A jasně že když tu někdo napíše abych se s ním rozešla, tak nepůjdu a bezhlavě se s ním nerozejdu jenom kvůli tomu, že to sem někdo napsal. Ale kdyby sem někdo například napsal vlastní zkušenost, že po takovémto chování následovaly manipulátorské móresy i s příklady(a pokud vím, někdo sem i něco takového psal), když něco takového zpozoruji u přítele, okamžitě zpozorním, vzpomenu si na tento příspěvek a zařídím se podle toho. A třeba tak ušetřím půl roku nebo rok nejistoty v nefunkčním vztahu. Jinak to naprosto přesně vystihla @Antonie Bolavá. ![]()
A vlastně mám ještě jeden dotaz k tomuto tématu. Druhá (a poslední) věc, která mi na příteli vadí je to, že je úžasný kamarád s jeho bývalkou, která očividně neví co chce ale s naprostou jistotou nám chce překazit vztah (a začala tím, že si o mě vymyslela a domyslela spoustu špatných věcí které mu namluvila). On jí udajně řekl ať nám do vztahu nemluví, ale to bylo asi tak všechno a jsou úžasní kamarádi dál
. Chodili spolu asi něco okolo 2 let a on se s ní rozešel proto, že mu zahejbala a celkově k němu zřejmně neměla žádnou úctu. Od té doby je s ní ale stále úžasným kamarádem, scházejí se a často o ní mluví a dokonce jí prý lichotí. Mě to ale neskutečným způsobem leze krkem a taky jsem mu to tak skoro řekla. On mi tvrdí, že má k ní pořád nějaké citové pouta po tom jejich vztahu a že by nedokázal ji úplně odstřihnout ze svého života. Myslíte, že to může nějak souviset s tím, že je citlivka? Nechci vypadat jako hysterka a zakazovat mu s ní veškerý kontakt, ale ta jeho citová pouta se mi taky nějak nechce tolerovat. ![]()
@Hildegarde hmm, tak s tím ti nepomůžu, protože ho v tom chápu. Já měla přítele 6 let, po rozchodu jsme byli kamarádi, taky jsme se vídali. On si pak našel holku, co na mě tak žárlila, že si navymýšlela, že jí píšu, že jí chodí fotky nás dvou a tak. Prostě ho proti mně poštvala, zakázala mu se mnou jakýkoli kontakt. Přitom já už během toho našeho přátelství chodila se svým současným mužem, s tím bývalým jsme spolu byli fakt jen kamarádi. Ale nejlepší kamarádi. Mě to do dneška bolí, jen si na to vzpomenu
Strašně se mi po něm stýská, je to jako bych se nesměla vídat s bratrem.
Přitom mně by to taky vadilo, kdyby se můj chlap nějak moc kamarádil s bývalkou. Nebo s jakoukoli jinou ženou. Jako nějaké kávičky a tak, to bych vůbec netolerovala ![]()
Jak se říká, že přátelství mezi mužem a ženou neexistuje, že je to vždycky o jiné přitažlivostí, tak to sice platí, ale výjimečně to možné je. Ještě to mám s jedním kamarádem, že ho vůbec neberu jako chlapa.