Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mazlik85 promiňte, ale… kam na takové příspěvky chodíte?
skoro už se mi ani nechce vám tvrdit, že spíš já jsem ryze submisivní osobnost (asi zčásti díky přísné výchově), ačkoliv jsem docela zvědavá, co byste mi na to odpověděl. Jó, a s těma prsama - tak tomu bych se s určitostí zasmála. ![]()
@Litta jojo
" takhle vypadám když mi někdo ublíží " „Silvestr 2007, źe já tam chodil“ " nerad brećim, ale poslední dobou se mi to stává čím dál tím víc"… Zrovna koukám, źe tam fotky stále jsou
tenkrát měl vizi, źe bych s nim trávila večery u tv a hned po maturité si pořídila mimino… Bylo mu v tý době 21… Já dala jak on říkal přednost alkoholovým a nikotinovým dýchánkům s kamarádama, a teď stále hledá nějakou babu která ho bude mít ráda, zatím co já trávim večery u televize s děckem na krku
holt život je takovej… ![]()
Příspěvek upraven 18.07.14 v 00:19
@Naty12 Neboj. Můj ex nefňukal při odchodu, ten to prostě zakázal, takže jsem chodila tajně.
Fňukal vždycky jen když na mě byl hnusnej a já ho poslala do háje. A nejvíc při definitivním rozchodu. Jestli si myslel, že to tou hysterickou scénou zachrání, tak asi neměl tolik koukat na americké romantické filmy a už vůbec si z toho brát jen ty ženské role. ![]()
@Mazlik85 Ostrou hádku nepotřebuji, jen chlapa, co bude respektovat, že jsem něco vymyslela a tak to bude.
Když si ale zas s něčím nevím rady já, musí se toho ujmout on a uznám to já. Pak si každý přijde na své a přitom se nemusí nic vynucovat řevem. Stačí k tomu vyrovnaný inteligentní muž s úctou k ženě. Rozhodně bych neřekla, že muže nenávidím. Jen pro mě není každý majitel péra automaticky muž.
A fakt to chce hledat někoho s co nejmíň narušenou psychikou, protože v jednom vztahu bohatě stačí ta hormonálně (ne)řízená ženská. ![]()
@Hildegarde píše:
@Mazlik85 promiňte, ale… kam na takové příspěvky chodíte?![]()
skoro už se mi ani nechce vám tvrdit, že spíš já jsem ryze submisivní osobnost (asi zčásti díky přísné výchově), ačkoliv jsem docela zvědavá, co byste mi na to odpověděl. Jó, a s těma prsama - tak tomu bych se s určitostí zasmála.
tak jsou dvě možnosti,
1 - buďto je on opravdu velice slabá osobnost
(nebo tzv. „emo“ což je úchylka u dnešních adolescentů a což by spíše seděelo na některé zde popisované „muže“.)
2 - nejste submisivní.
já jen za sebe vím, že s ženou která by se po mě neustále vozila, bych nemohl být… kdyby se jen vozila - ale to, pak ke všemu dodat, že jsem přecitlivělý cíťa, to by byla konečná
tak pokud teď máš toho hodného a věrného přítele, co žije jen pro tebe a dítě, tak je vše v pořádku
@Mazlik85
1. Tak „emo“ v žádném případě není, spíš bych se přikláněla k tomu nízkému sebevědomí, jak tu už někdo zmiňoval.
2. Člověče, to mám prokázané od psychologa a také je to vlastně věc, které se snažím zbavit, abych byla alespoň trochu použitelný člověk.
A pardon, kde jste přišel na to že se po něm neustále vozím? Pokud to má být narážka na mě. ![]()
S podobným typem jsem žila 5 let..začalo to tím, že je to milý, hodný, citlivý kluk..taky jsem občas byla rozněžněná, jak je křehký a jak je to úžasné..že je hrozně rád, že já, taková úžasná ženská jsem o něj vůbec pohledem zavadila..pak nastala fáze, že když ho někdy opustím, něco si udělá a opatrné zakazování různého oblečení, make-upu, chození ven(i odpoledne s kámoškou)..to mě mělo sice varovat, ale já, vztahů neznalá, jsem setrvávala dál..až se to dostalo do fáze, že jsem hloupá, tlustá (měla jsem v té době 48kg), úplně neschopná( přednášela jsem na univerzitě, na zahraničných kongresech) a neumím se o sebe a o něj postarat (vařila jsem každý den teplé večeře, chystala do práce svačinky a oblečení třídila dle barev a účelu)..jednoho krásneho dne se mi rozsvítilo a z milého chlapce se stal bývalý..takže i takový přerod může u milého citlivého kluka nastat..
Taky jsem zazila podobneho ![]()
Kdyz jsem mu odmitla schuzku, ze uz mam domluveny sraz s kamaradkama, tak prisel az ke me domu, ze ho uz nemiluji. Kdybych ho milovala, sraz s holkama bych prece zrusila a venovala se jemu..
Kdyz jsme se na necem neshodli, uz psal depresivni statusy na facebook.. ![]()
Jednou jsme jeli autem a ja, ze ho odvezu dom a pak musim zpatky do prace a on, ze uz nakoupil a pocita s tim, ze budeme spolu. Kdyz jsem rekla ne, musim do prace.. Otevrel za jizdy dvere, ze vystupuje.. Tak jsem ho nechala vystoupit a odjela jsem. Uz jsme se pak nevideli.. I kdyz ubrecenych smsek bylo jeste hooooodne ![]()
Trošku mě mrzí, že tady skoro většina radí, aby od něj odešla, ale já bych raději poradila si s ním promluvit a neřešit to na emiminu. To co si napsala nám tady bych řekla i jemu, něžně a citlivě, ono je někdo opravdu citlivější než ostatní a nemyslím si, že toto by byla nějaká velká překážka ve fungujícím vztahu, stačí o tom mluvit a nedělat, že je vše v pořádku. A taky si nemyslím, že citlivá osoba nepodrží partnera v tíživé situaci. Já jsem citlivka jako hrom a umím podržet muže, když už neví kudy kam, je to o komunikaci. Pokud to ale bude nesnesitelné pro Tebe a nebude Tě bavit vysvětlování toho, že jsi to tak nemyslela a podobně a on ve skutečností ví, že sis dělala jen legraci, to už by vadilo i mně. 3 měsíce je krátká doba a teprve se poznáváte, ale musíte si ujasnit pravidla, bez konverzace to nikdy nepůjde, hodně štěstí ![]()
To je hormonální výkyv behem menstruace, to přejde.
Ne, vážně. Třeba je jesitnej a ty ses ho poznámkou o výšce dotkla.
Ad respekt. Kdybych se nedej Bože dozvěděla, že můj chlap se vyskytuje na serveru pro maminky a ještě k tomu s přezdívkou mazlík
, tak bych toho respektu taky dost ztratila ![]()
@Hildegarde Uff, asi se fakt k sobě nehodíte, nemám vůbec představu, jestli by se k němu nějaká ženská hodila. Takovýho měla kamarádka a když jsme pro ní přišli s kamarády po práci, páč jsme měli domluvenou hospodu, tak on najednou začal předstírat nemoc a tvářil se strašně nešťastně, jako že kdo ho bude opečovávat. Taky to byl strašnej cíťa.
A taky pořád zdůrazňoval, jaký je citlivý, a že je to kvůli tomu, že je ve znamení ráčka.
Vztah skončil, když kamarádka začala opečovávat místo chlapa mimčo. To ho chudáka dorazilo.
@K9Girl píše:
Skoro jako ze života… I mojehos rozdílem, že já sem s ním ještě nic neměla a už brečel, že ho opustím.. Potom vystavoval na libimseti fotky kde brečí a u toho psal srdceryvné komentáře na moji adresu..
a taky na Silvestra
@Antonie Bolavá píše:
Ad respekt. Kdybych se nedej Bože dozvěděla, že můj chlap se vyskytuje na serveru pro maminky a ještě k tomu s přezdívkou mazlík, tak bych toho respektu taky dost ztratila
Aaaa, to znam
vydrzela jsem to 2 roky a dalsiho pul roku jsem se mu vyhybala brigadama a pak jsem se s nim rozesla.
Popis uplne sedi, ze to je muj ex?
Na takovyho chlapa musis mit povahu. Jakmile ti to vadi uz ted, tak si myslim, ze to nema budoucnost ![]()