Můj partner neustále navazuje nové vztahy se ženami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
20.7.14 20:47
@chrysantemis píše:
@Aneta100 asi se to stát může, ldyž člověk tvrdě spí nebo něco popil, ne?

Kdepak, byli jsem oba střízlivý, jen je hold „šikovnej“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.7.14 20:49

@Aneta100 Aha, tak to by mě nenapadlo. Každopádně, pokud bych věděla, že nechci dítě, tak bych se určitě nespoléhala jen na partnera…

• Citovat
  • Upravit
20.7.14 20:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
20.7.14 20:51
@chrysantemis píše:
@Meha to by se přece se mnou mohl rozejít rovnou, několikrát sem mu řekla, že bych tenhle důvod pochopila… mohl to skončit dávno před tím, než jsme vůbec o dítěti začli mluvit… ale pokud spolu budem o tom mluvit, určitě to zkusím nadhodit… já jen nevím, jak mu mám dokázat, že to opravdu dělá, protože nechci prozradit, že mu lezu do telefonu…a on sám to nikdy bez důkazu nepřizná

Ahoj, tak na to ti uvedu můj příklad ze života. Byla jsem s ex 17 let…no než souhlasil se snahou o dítě, tak mi bylo 30. Rychle se přišlo na to, že to půjde jen přes IVF. 4 roky jsme běhali po doktorech a i když to bylo psychicky hodně náročný, tak jsem se ho hodněkrát ptala jestli to chce a jestli chce být se mnou. Pořád říkal, že jo. Dokonce odmítl pauzu ve snažení, kterou jsem nabízela abychom se mohli víc věnovat sobě… No a dopadlo to tak, že mi jednou řekl, že na další pokus nejde, protože čeká dítě s jinou, se kterou už 2 roky chodí a ukázalo se, že to nebyla první milenka…
Když jsem se ptala, proč teda ode mě neodešel rovnou, tak prej proč by to dělal, když to tak dobře fungovalo a taky mi chtěl dát šanci mít to dítě…takže asi tak.

Nechci tě strašit, ale i takhle to může dopadnout. A to jsem byla tak naivní, že jsem si myslela, že si vědomě bude člověk dělat dítě s někým s kým chce žít…a ono to může být i ze soucitu nebo ze zvyku nebo z pohodlnosti… :poblion: :poblion:. U nás to pak už bylo tak „já jsem nevěděl, s kterou chci být, tak jsem to nechal na přírodě“ v překladu "nechám si tu, která otěhotní.

Na druhou stranu tě chápu, je to sice sobecké, ale je to aspoň šance mít dítě. Ale musíš se s jeho chováním připravit na to, že i když se to povede, tak můžeš s dítětem zůstat sama anebo snášet nevěry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
20.7.14 20:52
@Meha píše:
@Aneta100 Aha, tak to by mě nenapadlo. Každopádně, pokud bych věděla, že nechci dítě, tak bych se určitě nespoléhala jen na partnera…

Já vím, ale v životě by mě nenapadlo, že by to mohl udělat. Jen mu v tu chvíli ruplo v kouli :D Ale nemůžu toho litovat, je to to nejkrásnější, co mě mohlo potkat, malá je opravdový zlato. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.7.14 20:54
@Meha píše:

Existuje něco jak antikoncepce a povědomí o tom, že sex nese riziko otěhotnění. Nezlob se, ale můžeš si za to sama vlastní nezodpovědností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.7.14 20:56
@Burj Chalifa píše:
Existuje něco jak antikoncepce a povědomí o tom, že sex nese riziko otěhotnění. Nezlob se, ale můžeš si za to sama vlastní nezodpovědností.

Proč to píšeš mně :D?

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.7.14 20:58

@Dafné Tvůj příběh je smutný a bohužel by mohl korespondovat i se situací @chrysantemis .

• Citovat
  • Upravit
36504
20.7.14 20:58
@Meha píše:
Proč to píšeš mně :D?

Pardon, kousek vedle. Omluva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
20.7.14 20:59
@Burj Chalifa píše:

Na antinu jsem alergická a Dana mi vadí. Stejnak, já tu neříkám, že za to může on nebo tak. Tady jde o to, že je takový jaký je (Lhář a děvkař). Že není jediná, kdo tohle prožívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.7.14 21:00

@Burj Chalifa Accept :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20.7.14 21:06

@Dafné děkuju… něco na tom může být…on má děti moc rád… navíc má syna, ale ten žije na druhym konci republiky a jeho byvalka je nejaka mrcha, ktera si soudne vymohla vlastní péči… to vim, že tímhle trpí, že nemůže být se synem… já sem mu o svých problémech řekla asi po měsíci chození, nikdy mi to nevyčetl, ani když byly hádky nebo tak… jednou mi řekl, že bychom mohli najít ženu, které bychom zaplatili, on by ji oplodnil (stříkačkou) a dítě zůstalo u něj (po dohodě). já sem mu řekla, že chci prvně zkusit sama… tehdy mi řekl, že by dokázal takovou ženu najít… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.7.14 21:06

@Dafné 8o tak to je síla toto..

• Citovat
  • Upravit
3894
20.7.14 21:29
@chrysantemis píše:
@Dafné děkuju… něco na tom může být…on má děti moc rád… navíc má syna, ale ten žije na druhym konci republiky a jeho byvalka je nejaka mrcha, ktera si soudne vymohla vlastní péči… to vim, že tímhle trpí, že nemůže být se synem… já sem mu o svých problémech řekla asi po měsíci chození, nikdy mi to nevyčetl, ani když byly hádky nebo tak… jednou mi řekl, že bychom mohli najít ženu, které bychom zaplatili, on by ji oplodnil (stříkačkou) a dítě zůstalo u něj (po dohodě). já sem mu řekla, že chci prvně zkusit sama… tehdy mi řekl, že by dokázal takovou ženu najít… :nevim:

Mě to taky nikdy nevyčet, i když ta neplodnost je na mé straně, chodil bez poznámek na odběry, na pokusy…sice se o tom nechtěl moc bavit a odmítal se bavit o adopci, ale on nebyl zrovna ukecanej typ, tak jsem to brala tak, že za něj mluví to, že to se mnou podstupuje… hm a ono se ukázalo, že bylo všechno jinak, vůbec jsem ho pak nepoznávala jak pak otočil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.7.14 21:37

Tak to je síla. Ja zjistit ze si muj muž pise s nekolika zenami a pise o me jaka jsem hrozna atd..tak mu asi priskripnu koule 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí