Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tvl
Myslíš, že to udělal poprvé, nebo hraje už delší dobu? Pokud poprvé, možná už příště takovou blbost neudělá, ale jestli ho někdy napadne, že zase „vyhraje peníze navíc“…
Teď otázka, jestli jsi schopná mu odpustit, třeba že peníze vrátí tím, že se nějaký čas uskromní, dokud to nesplatí. Pokud máš ale podezření, že to poprvé nebylo, tak to už je na zamyšlení ![]()
@Petule030 Udělal to jednou cca před 6 lety. Ale to rozhodně nebylo tolik peněz. No tvrdí, že bude celý měsíc dělat přesčasy aby to vrátil. Že kočár koupí a tak. Je mi z něco zle… prostě jak tohle může udělat dceři slíbí koupání my na něj čekáme sbalené a nakonec tohle…
nechci ho dnes už vidět zítra nevím
To je drsný. Bylo to poprvé? Nebo už s tím měl někdy problém v minulosti? Možná to byl jen takový jednorázový zkrat.
Moje kamarádka žila s gamblerem, ale ten hrál pravidelně. Vydržela s ním několik let, ale vztah se nakonec rozpadl, prostě to nešlo…
A hlavně,,dělal",spíš jsem nezažila a nikdy neslyšela, že by si někdo šel jednou vyjímečně zahrát jestli se mu povede vyhrát. Jestli to fakt bylo jednou poprvně, přeju ti to, ale fakt si dej pozor na každou korunu a hlavně na kecy typu,,jenom jednou, ještě opravdu naposled atd."
@Anonymní píše:
@Petule030 Udělal to jednou cca před 6 lety. Ale to rozhodně nebylo tolik peněz. No tvrdí, že bude celý měsíc dělat přesčasy aby to vrátil. Že kočár koupí a tak. Je mi z něco zle… prostě jak tohle může udělat dceři slíbí koupání my na něj čekáme sbalené a nakonec tohle…![]()
nechci ho dnes už vidět zítra nevím
Je to blbý, ale pokud to nedělá pravidelně, tak to asi fakt byl zkrat.
Ale rozhodně se nedivím, že jsi naštvaná.
A kam muž šel
?
No já nevím, jestli by jen tak někdo vzal osmičku a nechal jí v automatech aniž by neměl aspoň malé gamblerské sklony, buď raději obezřetná, já žila s gamblerem 2 roky a z toho rok a půl nic netušila
Na těch přesčasech bych trvala, ať vidí, kolik dřiny stojí taková nerozvážnost..
Anonymní: Chápu tě, dnes ho klidně ignoruj. Máš právo být naštvaná
Nějak ale nerozumím tomu, že prohrál TOLIK peněz ![]()
Sorry, ale vy jste páreček..dát si cígo těhotná, ať už z jakéhokoli důvodů, je nechutné. To jen tak bokem. Pochybuji, že to udělal poprvé..nějaké náznaky musely být už dřív, ne? Vůbec si neumím představit, že se normální chlap sebere, neozývá se a udělá totok. Jak dlouho ho znáš?
@alun-ka píše:
A hlavně,,dělal",spíš jsem nezažila a nikdy neslyšela, že by si někdo šel jednou vyjímečně zahrát jestli se mu povede vyhrát. Jestli to fakt bylo jednou poprvně, přeju ti to, ale fakt si dej pozor na každou korunu a hlavně na kecy typu,,jenom jednou, ještě opravdu naposled atd."
Kdysi na dovolené jsem ze zvědavosti taky zkusila, ale zůstalo tam max. pár desítek korun. Jsem poučená ![]()
Ahoj, vím přesně jak se cítíš. Z tvého příspěvku vyvozuju, že se to stalo poprvé? Zkus si s mužem promluvit, hlavně jestli je to jednorázová záležitost (což tedy nevypadá, když tam vrazil vše, co měl k dispozici). Osobně bych mu vzala kreditku a zamezila jakémukoli přístupu k penězům. Pokud s tím má problémy dlouhodobě, tak léčit. Pokud s něčím z tohoto nebude souhlasit, popř. pokud bude hrát dál, pak bych ho teprve definitivně vyhodila.
Můj přítel je gambler, po půl roce zase prohrál vše co měl a navíc peníze, které si půjčil od kamaráda(naštěstí nemáme společné finance)…takže namísto dovolený, kterou jsme plánovali, bude zase několik měsíců splácet, aby se z toho vyhrabal. K tomu ještě splácí z minulosti spotřebitelský úvěr…Má solidní příjem, bohužel tím, že má z minulosti dluhy, je schopný ušetřit jen málo…Když něco ušetří, po pár měsících to stejně zase projede…Já už nemám sílu mu dávat další šance, takže odcházím…s léčením ani s tím, že mi bude dávat všechny své peníze, nesouhlasí. Jeho volba.
@Anonymní píše:
Ahoj, vím přesně jak se cítíš. Z tvého příspěvku vyvozuju, že se to stalo poprvé? Zkus si s mužem promluvit, hlavně jestli je to jednorázová záležitost (což tedy nevypadá, když tam vrazil vše, co měl k dispozici). Osobně bych mu vzala kreditku a zamezila jakémukoli přístupu k penězům. Pokud s tím má problémy dlouhodobě, tak léčit. Pokud s něčím z tohoto nebude souhlasit, popř. pokud bude hrát dál, pak bych ho teprve definitivně vyhodila.Můj přítel je gambler, po půl roce zase prohrál vše co měl a navíc peníze, které si půjčil od kamaráda(naštěstí nemáme společné finance)…takže namísto dovolený, kterou jsme plánovali, bude zase několik měsíců splácet, aby se z toho vyhrabal. K tomu ještě splácí z minulosti spotřebitelský úvěr…Má solidní příjem, bohužel tím, že má z minulosti dluhy, je schopný ušetřit jen málo…Když něco ušetří, po pár měsících to stejně zase projede…Já už nemám sílu mu dávat další šance, takže odcházím…s léčením ani s tím, že mi bude dávat všechny své peníze, nesouhlasí. Jeho volba.
Ještě doplnim, že je schopný prohrát jednorázově i 50tis.
@LennaZS znám ho 20 let.. máme bezproblémový vztah.. Ano dala sem si cígo potřebovala jsem se uklidnit třepala jsem se tu jak ratlík nechtěla jsem aby dcera něco poznala.. Před otěhotněním jsem byla příležitostná kuřačka a ve stresu mi prostě cigareta pomohla. Neudělal to poprvé jak jsem psala cca před 6 lety to taky udělal ale prohrál asi 1000 už nevím přesně. @Meha prý sedí v parku a čeká až se umoudřím @alun-ka nikdy jsem ho hrát neviděla. Finance hlídám u nás já on nosí jen hotovost já mám kartu. Vždy se domluvíme. Mám přehled o jeho penězích a rozhodně nehraje normálně to bych věděla. Leda že by mě nějak obelhával, ale to si nemyslím ![]()
@Meha jen můj názor, ať už se někomu líbí nebo ne
vždycky mě takové kecy vytočí..kouřit pro uklidnění. Já si s ex vytrhla peklo, jak málo kdo, ale ubližovat mimču, to mě vždycky nadzvedne.. ![]()
Dnes jsem měla hrozný den. Dopoledne jsme se s mužem domluvili, že půjdeme do aquaparku s dětkem. Mu vzal kartu do bankomatu že jde vybrat peníze s sebou. Po 2 hodinách co nepřišel jsem začala být opravdu nervozní. Kde je? Nestalo se mu nic? Volala jsem mu jak šílená. Po 3 hodinách zvedl telefon a jen řekl už jdu. Nepřišel. Hlavou se mi honilo vše možné. Nervozní jsem si šla zakouřit i přes to, že jsem těhotná a vůbec nekouřím!!! Vždy mě to uklidňovalo tak jsem si dala. A samozdřejmě mi bylo ještě zle. Asi ve 3 odpoledne mě napadlo dajít zkontrolovat účet jestli vybrat ty peníze jak říkal. A najednou konám je pryč 8000,– málem mě kleplo. Když jsem došla domů byl už tam ( v 17 h) A vypadlo z něj že chtěl zkusit zahrát automaty že by mi přinesl nějaké peníze navíc a prohrál a tak se bál co na to řeknu že to chtěl vyhrát zpět. Nechal tam 8500,– Měla jsem úplný záchvat hysterie jak mi to mohl udělat? Vyhodila jsem ho a ted tu sedím a brečím. On pořád volá brečí a omlouvá se. Co mám dělat? Udělal vám tohle někdy chlap? ještě dodám že finančně na tom nejsme nejlíp a tohle byly peníze na kočárek.