Muž hraje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44197
20.7.14 02:18
@silvik.sk píše:
@terinka4444
Sohlasim, bohuzel to vidim taky tak.
Gambleri jsou lhari, umi tak vyborne lhat, ze jim nakonec verime :?

V určité fázi svým lžím věří i oni sami, to je na tom to nejhorší a nejzrádnější..Jen odborník může poznat, v jaké fázi se nachází a jestli se může dostat z toho začarovaného kruhu „ven“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.7.14 09:20

@versen Tak to máš štěstí, že vám to takhle dopadlo, moc vám přeju štěstí s miminkem. Je ti ale jasné, že po 14ti dnech pořádně člověka neznáš, mohla bys mu zaplatit dluhy a on by hrál dál… A navíc bys ty peníze už nemusela vidět. Já bych zaplatila maximálně odvykačku. Máš štěstí, že máte takový skvělý vztah a že manžel se drží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.7.14 09:40

Petule030:uplne jasne, ale tezko se to popisuje tady, byl vyborny student bezproblemovy, proste do toho spadl. Tim toamozrejme nomlouvam, co delal a gamblerstvi je svinstvo, on sam to vidi uz leta stejne a nechape, jak do toho mohl spadnout, jen jsem chtela napsat I sbou zkusenost, ze to treba muze mit I dobry konec. Kazdopadne zalezi na cloveku individualne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.7.14 09:44
@Meha píše:
@LennaZS Tak tímto jsi jí fakt pomohla :nevim:

Vždyť je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.7.14 09:52

Urcite ale musi byt zakladatelka opatrna a osetrit si finance pripadne I byt a jit do poradny. A taky nevim, jestli je rozumne partnera hned vyhodit, aby si treba pak nenadelal nejake dluhy podepsanim smenek za ktere by pak byla zodpovedna I ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.7.14 09:55

@versen Samozřejmě, že to může mít i dobrý konec, nechtěla jsem, aby má reakce zněla kriticky. Spíš naopak máš můj obdiv, já bych od zadluženého gamblera raději odešla - byla by to ta lehčí cesta. Ty ses vydala mnohem těžší cestou, ale dostali jste se z toho a jste teď šťastní. Já věřím, že člověk do hraní automatů spadne rychle, ale umění je se z toho vyhrabat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.7.14 10:11

Petule030:diky moc, ja vim, ze by ostatni utekli a chapu to. Jen ja proste nemohla, protoze jsem nejak vedela ze mu muzu pomoct a ze je to kvalitni clovek. Ale byly to take jine okolnosti, zacinal se mnou znovu a timpadem mel I motiv. Horsi asi je, kdyz nekdo zacne hrat v nejakem stavajicim vztahu, protoze asi touzi po nejake zmene v zivote a tam to muze byt tezsi. Nevim, jsem rada za to, co jsem udelala a jsem opravdu stastna I po tolika letech, ale samizrejme nerikam, ze to nebyl obrovsky risk. Snad pribeh zakladatelky bude mit taky stastny konec, moc ji to preju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.7.14 10:43

@Burj Chalifa Už to tady nehodlám dát řešit, protože už je to dávno vyřešeno.
Jen malá poznámka - pravdou vždy nepomůžeš a navíc pojem pravda je dost subjektivní záležitost.

• Citovat
  • Upravit
9819
20.7.14 10:54

@versen
Je brzo mluvit o stastnem konci. Ze vse dobre dopadlo si muzete rict, az budee oba lezet na smrtelne posteli. Kdyz jsem chodila na sezeni s byvalym, byli tam i kluci, kteri byli leta cisty a pak najednou z niceho nic prisla recidiva. Ani sami neumeli vysvetlit, proc se to stalo… :( Ja z bych nemohla zit v celozivotni obezretnosti. Trochu mi to prijde, akoby alkoholik bez odborne pomoci si jednoho dne rekne, ze prestane sam od sebe pit, coz je nesmysl. Takovy clovek potrebuje odbornou pomoc. Nechci ti tady hanit stesti a omlouvam se za svuj prispevek, ale holt mam zkusenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.7.14 13:45

Silvik.sk: chapu, co jsi napsala a souhlasim se smrtelnou posteli. Jenze bohuzel clovek si nemuze byt do te doby jisty vubec nicim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí