Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ještě doplnim, že je schopný prohrát jednorázově i 50tis.
to je hrůza, naháníš mi strach. nedivím se že odcházíš já bych nemohla být s chlapem kterému bych se bála dát pohlídat peněženku.. Toto bylo poprvé před 6 lety měl taky úlet ale jednalo se asi o 1000 v opilosti na plese. Mám ale strach že to nebude naposledy
Čeká až se ty umoudříš??To je mimoň. Nevím, spíš to dělal potajnu. Já bych si s ním promluvila, ale první vychladni. A příště radši zhluboka dýchej a počítej do sta-a nebude ti z toho ani blbě, naopak.
@LennaZS Názor mít můžeš, samozřejmě se na to dívám stejně. Ale můžu si to myslet a nemusím jí to hned v této situaci psát. Navíc pokud jí to pomohlo ke zklidnění, tak možná miminku ta jedna cigareta ublíží méně než ty hrozné nervy, které měla.
Zakladatelko: Čeká, až se umoudříš?? Tak to nechej čekat pěkně dlouho, umoudřit by se měl ON! Vždyť jste měli jet na výlet, aniž by řekl, kde je, byl celý den pryč, nechával tě ve stresu (v těhotenství) a vyhazoval peníze. To snad nemyslí vážně!!
![]()
To cigaro bych neodsuzovala, diteti ta jedna cigareta neublizi, rozhodne mene, nez ten stres. A k muzi, jestlize jednorazove vybral 8000,– pak je prohral a neozyval se, neverila bych mu, ze to nedela casteji. Ale asi bych se to snazila resit, pokud vas ta castka nedostala do existencnich potizi do vyplaty, nevyhazovla bych ho a promluvila si s nim
@Anonymní píše:
to je hrůza, naháníš mi strach. nedivím se že odcházíš já bych nemohla být s chlapem kterému bych se bála dát pohlídat peněženku.. Toto bylo poprvé před 6 lety měl taky úlet ale jednalo se asi o 1000 v opilosti na plese. Mám ale strach že to nebude naposledy
ono je to ošemetný v tom, že dlouho neprohraje ani kačku, pak stači, když se s kamarádama napije a je to konečná, prohraje všechno…v tu chvílí nepřemýšlí a je jim jedno, že nebudou mít co jíst dalších několik týdnů. Jak říkám, buď obezřetná, protože jestli v tom jede, je to profi lhář.
Určitě si s ním promluv, nejen o tom hraní, ale o celé té situaci - slib na výlet, čekání, strach, co s ním je. Ať si vše uvědomí. Pokud je rozumný chlap a doposud jste měli dlouholetý bezproblémový vztah, tak už to snad neudělá.
@Petule030 čeká až se umoudřím a vemu ho domů. Mám v plánu mu napsat v 10 at jde domů. nechci s ním dnes trávit čas u televize ani náhodou, ale přeci ho nenechám spát venku ještě by šel někam do baru…
No já sice zapřisáhlý nekuřák, ale taky bych tady zakladatelku neperovala…
jinak co s chlapem. musis vedet ty jestli to bylo ojedinělý úlet, nebo hlubší problém, pokud je toho víc utíkala bych rychle pryč…k rodičům, kamarádce, pokud to byl úlet je to na poradnou domluvu co dal…
@Meha a viděla jsi někdy, co s miminkem taková hezky šluklá cigareta děla? Notabene spolu s tak velkým stresem.To je kombinace. Jak už jsem psala zakladatelce, zhluboka dýchat, počítat a myslet na hezké věci-uklidní to jistojistě víc, když se mozku dodá kyslík a nehrozí nevolnost. Stokrát vyzkoušeno. A ten její chlap mi taky pěkně zvedl mandle. Že já sem vůbec vezu
Ježiš doteď jsem si opravdu myslela že to musel být jen jednorázový úlet ale mám strach že není. Ted mi dochází že před rokem ztratil 3000. Co když je nestratil ale prohrál. Ach jo Když jsem ho viděla jak brečel a omlouval se a prosil vůbec jsem ho nepoznávala…Pořád volá mám mu to zvednout nebo ne? Já nevím ![]()
Ad cigaro - neni to predmetem diskuze a ze zidle mne to nenadzvedlo ackoliv jsem radikalni nekuracka…
Ad hrani - taky jsem zila s gamlerem skoro 2 roky a rok a 3/4 jsem o nicem nevedela. Tohle nebyla nahoda si myslim
Boba situace a nedivim se, ze si tak zareagovala. Udelala bych to same. Trvala bych na tom, aby ty penize prinesl zpet. Zaroven by mne nastval i to, ze nedodrzel slib holcicce. Za to vse bych ho minimalne dnes nepustila domu ![]()
@Anonymní píše:
Ježiš doteď jsem si opravdu myslela že to musel být jen jednorázový úlet ale mám strach že není. Ted mi dochází že před rokem ztratil 3000. Co když je nestratil ale prohrál. Ach jo Když jsem ho viděla jak brečel a omlouval se a prosil vůbec jsem ho nepoznávala…Pořád volá mám mu to zvednout nebo ne? Já nevím
Aha, tak to nevěstí nic dobrého ta ztráta peněz:-( musíš si s ním promluvit. Ale ze zkušenosti říkám, že ten můj doma brečel, prosil, sliboval, že už nikdy… a další den tam vrazil posledních pár korun co měl.
Cigaretu neřeš, ten stres je pro mimi horší než jedna zapálená…je strašné co muž provedl, pokud ale předchozích 6 let nehrál, tak je to třeba opravdu jen exces…nooo, příště budeš muset s kreditkou do bankomatu ty…sklony ke gamblerství evidentně má, tak radši nepokoušet.