Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky nevite kde je na Praze 10 dobrej zubar jak pro dospeli tak detsky.Dekuji
Dobrý název diskuse ![]()
Omlouvám se, že nepřispěji k tématu, ale název mě fakt pobavil ![]()
Vynikající zubařka je na Olšanské poliklinice, mudr. Krčmářová. Je tam celé patro zubařů, tak stále nabírá nové pacienty. Je ale jen pro dospělé. Je moc šikovná.
Tady jsou dobří http://www.praha10.cz/…i-pece-.aspx
Vždycky jsem byla spokojená ![]()
se zubaři je to problém, teď jsem sháněla pro syna zubaře na Praze 10 a neuspěla jsem:-( Nakonec jsme se s nim vnutila k moji zubarce na Praze 4.
U nas na poliklinice v Petrovicich jsou 2 detsti zubari, ale uz neberou a pak jsme slysela, ze Pekárek na Praze 11 u Chodovské tvrze jeste bere (www.pekarek.eu), ale tam jsme se tyden nemohla dovolat a na mail reagovali az za tyden a to uz jsme mela domluvenou tu svoji zubarku, ale napsali mi, ze jeste deti berou
Já můžu jako dětskou zubařku doporučit MUDr. Coderovou, je úžasná. A teď tam pracuje i její dcera. Poliklinika Zahradní město
Já obě děti k Pekárkovi vodím a jsem spokojená, již několik let. Zatím mají zuby zdravé, takže péči nemohu posoudit. Čas od času nové pacienty berou.
Jinak můžu ještě doporučit Mudr. Bussovou, která u Pekárka také dříve pracovala a dcera u ní byla. Ta si teď vede svoji ordinaci přímo ve základní škole Jižní na Spořilově. Sice to není Praha 10, ale nemusí to být od vás daleko.
A ještě pro info, Coderová už nebere nové pacienty, max. sourozence už stávajících. Kamarádka taky hledala pro dcerku, asi dva týdny zpátky a nic.
Také jsem u Pekárka na Chodově spokojená, chodí tam syn i já a výborný přístup i péče, to spíš já jsem neukázněný pacient a flákám to.
Stížnosti jsem slyšela nejvíc od lidí, kterým vadilo, že museli něco zaplatit, ty pak měli nejvíc řečí co všechno je tam špatně. Neříkám, že by ceny neměly být příznivější, teda hlavně u dospělých to jsou pálky, u dětí ta plomba za 300 nebo kolik to bylo, není nic hrozného, ale dneska se prostě za lepší péči a služby platí už skoro všude.
@TehotnaTerezka Můžu se zeptat, jaká je paní doktorka Bussová, jaké má vybavení ordinace a ceny? Bere děti i dospělé? Díky moc
@kittysha Jak to nakonec dopadlo, chodíte k pani doktorce Bussové?
@JuliM U Bussové byl nějaký háček (teď už nevím jaký), chodíme nakonec k Trojkové na Spořilově a zatím spokojenost.
No my tam jdeme zitra, tak uvidime, jak to tam bude vypadat.. Ale vubec nevim, budu neco platit za tu vstupni prohlidku?
@kolik tak díky moc, to jsem ráda. A doufám, že bude i tak příjemná a hodná, jak se o ni píše ![]()