Kde a jak najít přítele?

Anonymní
26.2.23 19:46

Kde a jak najít přítele?

Zdravím,
nevím, zda je to jen můj případ, ale přijde mi, že dnešní doba je poněkud zvláštní na hledání nějakého vztahu či seznamování. Jsem sama už více jak 2 roky a nějak se mi nedaří najít člověka, se kterým bychom si rozuměli a byla mezi náma vzájemná náklonnost. Už se sama sebe kolikrát ptám, co je na mně divného, když mě nikdo neosloví nebo nedá najevo zájem. Je mi 22, vyšší hubenější postavy, dlouhovlasá brunetka, vzdělání vysokoškolské, gramatiku ovládám.

Máte to tak taky některá? Opravdu mám pocit, že chlapi snad vymřeli nebo co :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5134
26.2.23 19:49
@Anonymní píše:
Zdravím,
nevím, zda je to jen můj případ, ale přijde mi, že dnešní doba je poněkud zvláštní na hledání nějakého vztahu či seznamování. Jsem sama už více jak 2 roky a nějak se mi nedaří najít člověka, se kterým bychom si rozuměli a byla mezi náma vzájemná náklonnost. Už se sama sebe kolikrát ptám, co je na mně divného, když mě nikdo neosloví nebo nedá najevo zájem. Je mi 22, vyšší hubenější postavy, dlouhovlasá brunetka, vzdělání vysokoškolské, gramatiku ovládám.Máte to tak taky některá? Opravdu mám pocit, že chlapi snad vymřeli nebo co :)

Já se snažím najít tlustého kamaráda už od puberty. Abysme tvořili jakýsi pár jako byl Terence Hill a Bud Spencer. A tak chodím třeba opilej v baru za tlustým člověkem a ptám se ho, jesti se nechce kamarádit, že spolu budeme mlátit zlé lidi a budeme bezva dvojka. A oni přede mnou utíkaj, tak nevim kde si najít takového přítele, prostě nevim :nevim:

Tlustých kamarádů je prostě nedostatek :nevim:

Příspěvek upraven 26.02.23 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
26.2.23 19:50

Mno, víš že většině chlapů je tvoje vzdělání naprosto u zádele pokud nejsi naprostá blbka? Když své vzdělání, schopnost dodržovat gramatiku, zmíníš jaké své přednosti tak je to skoro red flag.

Chlapi nevymřeli. Je nás spousta takových co za to stojíme. Jenže na většinu z vás kašlem no. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
26.2.23 19:51
@Pírko2 píše:
Tlustých kamarádů je prostě nedostatek :nevim:

Musíš si nějakého vyrobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
@Lexter píše:
Mno, víš že většině chlapů je tvoje vzdělání naprosto u zádele pokud nejsi naprostá blbka? Když své vzdělání, schopnost dodržovat gramatiku, zmíníš jaké své přednosti tak je to skoro red flag.Chlapi nevymřeli. Je nás spousta takových co za to stojíme. Jenže na většinu z vás kašlem no. :think:

Nás zajímá, jestli ženská umí vařit a pěkně vypadá a je milá, gramatika není hlavní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška

Třeba jsi moc hezká a chlapi se Tě bojí oslovit, protože si myslí, že je odmítneš.
Zkus se zmínit před kamarády a přáteli, že hledáš vztah.
Prostě najdi nějakou dobrou duši ve svém okolí, která rozkecá, že hledáš partnera.
Taky jsou bezva koníčky, víkendy pro nezadané a tak.
Držím palce🙋‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
26.2.23 19:52
@Anonymní píše:
Zdravím,
nevím, zda je to jen můj případ, ale přijde mi, že dnešní doba je poněkud zvláštní na hledání nějakého vztahu či seznamování. Jsem sama už více jak 2 roky a nějak se mi nedaří najít člověka, se kterým bychom si rozuměli a byla mezi náma vzájemná náklonnost. Už se sama sebe kolikrát ptám, co je na mně divného, když mě nikdo neosloví nebo nedá najevo zájem. Je mi 22, vyšší hubenější postavy, dlouhovlasá brunetka, vzdělání vysokoškolské, gramatiku ovládám.Máte to tak taky některá? Opravdu mám pocit, že chlapi snad vymřeli nebo co :)

Chlapi nevymřeli, akorát jim říkáte „jen kamarádi“ :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7692
@Pírko2 píše:
Nás zajímá, jestli ženská umí vařit a pěkně vypadá a je milá, gramatika není hlavní :nevim:

K tomu věrná. No a najednou máš sadu požadavků, síto kterým proleze naprosté minimum. V kombinaci s tím, kolik možností má průměrný chlap je zabijácky malá šance najít babu co není na facku. :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 26.02.23 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
@Lexter píše:
Musíš si nějakého vyrobit.

Možná se budu muset vyžrat pak si najít hubenýho kamaráda :nevim:

Hele ale tuhle holku bysme mohli seznámit s HlasatelemSlov… to by byla ideální dvojka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
26.2.23 19:54
@Kutil Tom píše:
Chlapi nevymřeli, akorát jim říkáte „jen kamarádi“ :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
26.2.23 19:55
@Lexter píše:
K tomu věrná. No a najednou máš sadu požadavků, síto kterým proleze naprosté minimum. V kombinaci s tím, kolik možností má průměrný chlap je zabijácky malá šance najít babu co není na facku. :lol: :lol: :lol:Příspěvek upraven 26.02.23 v 19:53

Je to tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.23 19:56

@Pírko2 Chápu, že gramatika není hlavní, jen jsem chtěla říct, že nejsem člověk, který napíše víkend s tvrdým „y“ :mrgreen:
Vaření, pečení je samozřejmost, to jsem ani nepsala :D

• Citovat
  • Upravit
5134
26.2.23 19:57
@Dlouhá punčoška píše:
Třeba jsi moc hezká a chlapi se Tě bojí oslovit, protože si myslí, že je odmítneš.
Zkus se zmínit před kamarády a přáteli, že hledáš vztah.
Prostě najdi nějakou dobrou duši ve svém okolí, která rozkecá, že hledáš partnera.
Taky jsou bezva koníčky, víkendy pro nezadané a tak.
Držím palce🙋‍♀️

Moje koníčky jsou třeba klonování zvířat a tak. Nevim jestli je tohle zrovna vhodné na seznámení se. :nevim:

Ale můj druhý koníček, opíjení se v barech, to je na balení holek už lepší :nevim:

Navrhnul bych autorce podobný koníček. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
26.2.23 19:58
@Anonymní píše:
@Pírko2 Chápu, že gramatika není hlavní, jen jsem chtěla říct, že nejsem člověk, který napíše víkend s tvrdým „y“ :mrgreen:
Vaření, pečení je samozřejmost, to jsem ani nepsala :D

Hele tak to už zní dobře. Tak my tady máme na Emimču takového kluka, který vypadá prej průměrně, ale myslí si, že je ošklivej, vy dva byste se spolu mohli seznámit a ty bys mu mohla zvednout sebevědomí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
26.2.23 19:59
@Anonymní píše:
Vaření, pečení je samozřejmost, to jsem ani nepsala :D

Jsem milá, štíhlá brunetka vyšší postavy, ráda peču a čtu. Hledám věrného muže kterému budu oplácet stejně.

Boha jeho, startuju motory!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria