Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Abych ještě vysvětlila. Neřekla jsem mu, že tam bydlí kolegyne. Řekla jsem jen, že jsem jeho vesnicí projížděla. Nevím, jestli se ho mám na ni zeptat, jestli ji nezná. Jde taky o to, že muž má specifický zdravotní problém, díky kterému ho v celé vesnici určitě vadí.
@pikola píše:
Opravdu jsi jela na první rande k chlapovi domů?
Já ti napíšu SZ.
A co vlastně řešíte? Buď ho chcete a jste schopna akceptovat všechny ty okolnosti, anebo ne a tak ho necháte být. Jiné možnosti nevidím.
@Anonymní píše:
Abych ještě vysvětlila. Neřekla jsem mu, že tam bydlí kolegyne. Řekla jsem jen, že jsem jeho vesnicí projížděla. Nevím, jestli se ho mám na ni zeptat, jestli ji nezná. Jde taky o to, že muž má specifický zdravotní problém, díky kterému ho v celé vesnici určitě vadí.
@Prostě Vodnář píše:
A co vlastně řešíte? Buď ho chcete a jste schopna akceptovat všechny ty okolnosti, anebo ne a tak ho necháte být. Jiné možnosti nevidím.
No řeším to, že by v práci všem řekla, s kým se stýkám a že celou dobu v práci lžu, že mám partnera, i když nemám.
Jsem naštvaná, že jako musí bydlet hned v rodinném domě téměř vedle sebe. To snad ani není možné.
A v čem je problém? Nechceš aby to kolegyně věděla? Stydíš se za něj?
@ZuzaM píše:
Nestydím se za něj. Klidně s ním půjdu kamkoliv. Spíš řeším i kdybych ji tam někdy potkala. Byla by v pěkném šoku. Nevím, vše moc řeším a zbytečně se trápím. Víš, uvažuji, jak se k tomu postavit.
@ZuzaM píše:
Já hlavně nevím, jestli se ho mám na ni zeptat. Navíc tam bydlí stejně dlouhou dobu.
@Anonymní píše:
Nestydím se za něj. Klidně s ním půjdu kamkoliv. Spíš řeším i kdybych ji tam někdy potkala. Byla by v pěkném šoku. Nevím, vše moc řeším a zbytečně se trápím. Víš, uvažuji, jak se k tomu postavit.
Tak tenhle styl uvažování fakt nechápu.
No tak jste se seznámili a jezdíte k sobě se poznávat, trávit spolu čas.
Co s tím má společného nějaká kolegyně? ![]()
Tim stylem, jak píšeš, máš spíš strach, aby si tě s ním hned všichni nezačali spojovat. Ale pokud spolu máte být, tak to stejně bez toho nepůjde. ![]()
Když už jste v tom lhaní, tak se s partnerem co nejdříve rozejděte, než si najdete nového. Pak už půjde obrana snáze. I když moc nechápu, co lidi k takovým hloupým lžím vede.
@Anonymní píše:
No řeším to, že by v práci všem řekla, s kým se stýkám a že celou dobu v práci lžu, že mám partnera, i když nemám.
Jsem naštvaná, že jako musí bydlet hned v rodinném domě téměř vedle sebe. To snad ani není možné.
Kde je problem? Tak kolegyni reknes, ze s tim imaginarnim pritelem ses rozesla a aktualnimu vysvetlis, zes tak trochu v praci kecala, kdyby na to dosla rec. Pises, ze ma specificky problem a ze by kolegyne drbaly. Pokud to tak je, jdi od toho, pokud je pro tebe nazor okoli tak dulezity.
@Anonymní píše:
Psala jsem si s jedním mužem na seznamce, zaujal mě. Píšeme si, kde bydlíme. Zjistila jsem, že bydlí v domě téměř vedle mé kolegyně. Máme v práci adresy nás všech. Tak já jedu autem a modlím se, ať nebydlí u sebe. No bydlí. Uvažuji, co teď dělat.
Anonymně raději nebo smazat.
Asi by mi to vadilo jen v případě, že by to byl bývalý té kolegyně a neměli to vyřešené. Jinak tak nějak nechápu, co je zde vlastně za problém 🤷🏻♀️
@Paní.Norrisová píše:
Tak tenhle styl uvažování fakt nechápu.No tak jste se seznámili a jezdíte k sobě se poznávat, trávit spolu čas.
Co s tím má společného nějaká kolegyně?
Tim stylem, jak píšeš, máš spíš strach, aby si tě s ním hned všichni nezačali spojovat. Ale pokud spolu máte být, tak to stejně bez toho nepůjde.
Vidím, že mám úplně nemožné uvažování a že se opravdu trápím zbytečně.
@ontarova.stara píše:
Kde je problem? Tak kolegyni reknes, ze s tim imaginarnim pritelem ses rozesla a aktualnimu vysvetlis, zes tak trochu v praci kecala, kdyby na to dosla rec. Pises, ze ma specificky problem a ze by kolegyne drbaly. Pokud to tak je, jdi od toho, pokud je pro tebe nazor okoli tak dulezity.
Jak jsem psala výše, řeším asi opravdu nesmysly. Ok, nebudu kolegyni řešit.
Psala jsem si s jedním mužem na seznamce, zaujal mě. Píšeme si, kde bydlíme. Zjistila jsem, že bydlí v domě téměř vedle mé kolegyně. Máme v práci adresy nás všech. Tak já jedu autem a modlím se, ať nebydlí u sebe. No bydlí. Uvažuji, co teď dělat.
Anonymně raději nebo smazat.