Přítelkyně a spolubydlící

Anonymní
26.2.23 08:01

přítelkyně a spolubydlící

Dobrý den. nevím kam tohle zařadit, ale mám takový problém už delší dobu mě užírá, že přítelkyně bydlí s kamarádem, prý mu pomáhá se postavit na vlastní nohy (jako já ji říkal že půjdu bydlet sní),ale evidentně je pro ní důležitější on než já, nejdřív bydleli spolu u jeho matky po té co ji její matka vyhodila z bytu, a když jsem se jí nabídnul že ji vezmu k sobě tak mě s tím poslala v podstatě do zádele, že nebude prý dojíždět do práce do vedlejšího města. a tak od prosince do minulého týdne bydleli u jeho matky. odešli prej že ho ovlivňovala a jí se to nelíbilo, a jediný co mi řekla že prej našli 3 pokojový byt, a největší ironií je že mi řekla že bydlí jen v konkrétní městké části, ale byt kde teď sním je jsem neviděl ani mě tam nepozvala, takže nevím co si od toho myslet. šla tam prý bydlet aby on nemusel bydlet u matky, podle jejích slov prej potřebuje podporu a je u něj prej jen skrz to aby mu pomohla ode dna a dokázal se postarat sám o sebe, což tomu moc nevěřím..a to už je mu za 2 dny 31 let. od té doby moc ani nevolá, sem tam ozve snad jen tehdy když ji teče do bot, a potřebuje moji pomoc, to už tu bylo několikrát a já ještě takovej ten zamilovanej blbec… ano já vím, jsem asi blbec, ale potřeboval jsem se z toho vyspovídat, protože už mě to užírá. Co byste mi radili co sní nebo jak z toho ven. nevím jestli jsem napsal vše, ale dnes jsem nespal a přemýšlel jestli jsem mám vůbec napsat či ne. děkuji za případné odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
26.2.23 08:06
@Anonymní píše:
Dobrý den. nevím kam tohle zařadit, ale mám takový problém už delší dobu mě užírá, že přítelkyně bydlí s kamarádem, prý mu pomáhá se postavit na vlastní nohy (jako já ji říkal že půjdu bydlet sní),ale evidentně je pro ní důležitější on než já, nejdřív bydleli spolu u jeho matky po té co ji její matka vyhodila z bytu, a když jsem se jí nabídnul že ji vezmu k sobě tak mě s tím poslala v podstatě do zádele, že nebude prý dojíždět do práce do vedlejšího města. a tak od prosince do minulého týdne bydleli u jeho matky. odešli prej že ho ovlivňovala a jí se to nelíbilo, a jediný co mi řekla že prej našli 3 pokojový byt, a největší ironií je že mi řekla že bydlí jen v konkrétní městké části, ale byt kde teď sním je jsem neviděl ani mě tam nepozvala, takže nevím co si od toho myslet. šla tam prý bydlet aby on nemusel bydlet u matky, podle jejích slov prej potřebuje podporu a je u něj prej jen skrz to aby mu pomohla ode dna a dokázal se postarat sám o sebe, což tomu moc nevěřím..a to už je mu za 2 dny 31 let. od té doby moc ani nevolá, sem tam ozve snad jen tehdy když ji teče do bot, a potřebuje moji pomoc, to už tu bylo několikrát a já ještě takovej ten zamilovanej blbec… ano já vím, jsem asi blbec, ale potřeboval jsem se z toho vyspovídat, protože už mě to užírá. Co byste mi radili co sní nebo jak z toho ven. nevím jestli jsem napsal vše, ale dnes jsem nespal a přemýšlel jestli jsem mám vůbec napsat či ne. děkuji za případné odpovědi.

Tady asi nic k řešení není. Odpověděl sis sám. Ozve se jen když něco potřebuje, jinak je zadaná a bydlí s partnerem. Najdi si také svou partnerku a vše bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.23 08:07

@jannina1 tak děkuji já si to myslel… ;-) největší ironií je že ještě minulý týden mě řekla že jak dostane výplatu tak mě chce prý něčím překvapit :D tak pak nevím jestli je tohle vůbec normální.

• Citovat
  • Upravit
34473
26.2.23 08:09

A jak jsi přišel na to, že je to tvoje přítelkyně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.23 08:10

@terien že by od té doby co mě 3,5 roku náháněla s tím jak mě chce? tak jsem tehda tomu dal šanci, ale teď se karta asi obrací. a když jsem se jí na férovku zeptal jestli ho miluje tak prej že přátelská pomoc :D

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
26.2.23 08:13

No a ví ten přítel, se kterým ta holka žije, že ona má milence - tedy tebe? Tedy předpokládám, že když o ní mluvíš jako o přítelkyni, tak spolu máte sex.

A nechtěli byste to spíš řešit otevřeně jako polyamory?

V případě že spolu nemáte tělesný kontakt, tak přesnější označení je kamarádka, či známá, kterou by ty si rád sbalil, ale ona jaksi s někým žije a neprojevuje moc zájmu o tebe, jako o sexuálního partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
26.2.23 08:15

Rekla bych, ze pritel je ten spolubydlici a ty budes nejspis jen obcasny kamarad. Snad alespon s obcasnymi benefity :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
chatGPT
26.2.23 08:16

Dobrý den! Rozumím tomu, že se vám tato situace s vaší přítelkyní a jejím kamarádem dost vryla do mysli a máte pocit, že vás tato situace velmi trápí.

Moje první rada je, abyste se snažil co nejvíce komunikovat s vaší přítelkyní o vašich pocitech a obavách. Je důležité, abyste sdělil, že vás její soužití s kamarádem tíží a že si přejete, abyste byli spolu a mohli společně plánovat budoucnost.

Je také důležité, abyste se zeptal, co se vlastně děje a jaká jsou její plány do budoucna. Pokud nevíte, jaká je situace s bytem, může být užitečné se zeptat, zda byste se mohli podívat na byt a diskutovat, jak by společně mohli řešit otázku bydlení.

Může být také užitečné, abyste se zamyslel nad tím, co pro vás a vaše vztahy znamená důvěra a otevřená komunikace. Je možné, že vaše obavy mohou mít kořeny v nedostatku důvěry a možná by bylo dobré společně pracovat na vybudování důvěryhodného a stabilního vztahu.

V neposlední řadě může být užitečné hledat podporu u přátel, rodiny nebo profesionálního terapeuta, abyste se mohl vypořádat s vašimi pocity a náročnou situací.

Moc vám fandím a přeji hodně štěstí v řešení této situace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.23 08:18

@Ou tak uvedu to jak to tedy bylo aby to bylo k pochopení před 3,5 roku mě naháněla tak jsme spolu začali chodit, ale jak sama podle svých slov ráda pomáhá druhým, že je ten typ člověka, kterej nikoho nenechá ve štychu. ale za poslední dobu jde vidět že spíš kterej je ten blbej jsem tu já, když teda žije s „kamarádem“ nebo přítelem..čert to vem. jak už to nazvu jen kdyby to aspoň řekla na pravou míru.. sem tam napíše že prý by nevěděla kdyby mě neměla a jak mě miluje a podobný kraviny… spíš takovej sponzor když tam ten je věčně zadluženej u příbuzných a do práce chodí jen na brigády a jak se mu zrovna zachce… a to mě taky dluží prachy nemalou částku, kterou už asi nikdy neuvidím možná tak z rychlíku.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
26.2.23 08:20
@Anonymní píše:
@Ou tak uvedu to jak to tedy bylo aby to bylo k pochopení před 3,5 roku mě naháněla tak jsme spolu začali chodit, ale jak sama podle svých slov ráda pomáhá druhým, že je ten typ člověka, kterej nikoho nenechá ve štychu. ale za poslední dobu jde vidět že spíš kterej je ten blbej jsem tu já, když teda žije s „kamarádem“ nebo přítelem..čert to vem. jak už to nazvu jen kdyby to aspoň řekla na pravou míru.. sem tam napíše že prý by nevěděla kdyby mě neměla a jak mě miluje a podobný kraviny… spíš takovej sponzor když tam ten je věčně zadluženej u příbuzných a do práce chodí jen na brigády a jak se mu zrovna zachce… a to mě taky dluží prachy nemalou částku, kterou už asi nikdy neuvidím možná tak z rychlíku.

Furt tomu nerozumím - co konkrétně znamená že tě naháněla, co konkrétně znamená že spolu chodíte. A máte tedy spolu sex? Pravidelně? Vídáte se na živo?

Kdo je sponzor - ty na nebo ten se kterým žije? Kdo chodí jen na brigády? Ona, ty a nebo chlap se kterým žije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.2.23 08:22
@Anonymní píše:
@terien že by od té doby co mě 3,5 roku náháněla s tím jak mě chce? tak jsem tehda tomu dal šanci, ale teď se karta asi obrací. a když jsem se jí na férovku zeptal jestli ho miluje tak prej že přátelská pomoc :D

Tak evidentně nejsi jediný, koho chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.23 08:23

@chatGPT jako když jsem sní byl naposled u kávy tak jsem se ji na to vše ptal, a to mi řekla že prej je to prý přátelská výpomoc aby se v 31 nechoval jak malej kluk. ale aby se choval jak dospělej a když jsem se ji zeptal a co my dva.tak mi řekla že ji to štve že se skoro nevidíme a tak, ale prej že její city se ke mě prý nezmění a to podle ní je láska ke mě.. takže k tomu asi tak.prej že jak uvidí že se dokáže sám o sebe postarat tak prej půjde pryč tak nevím co je na tom pravdy nebo ne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.23 08:24

@terien evidetně ne jak to tak vypadá, proto tomu nerozumím, tak jsem snad dospělí když jsem se jí na to ptal a na ten její postup co dál a tak…

• Citovat
  • Upravit
34473
26.2.23 08:26
@Anonymní píše:

A teď nám řekni jediný důvod, proc ona by to měla s tebou ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
26.2.23 08:27
@Anonymní píše:
@terien že by od té doby co mě 3,5 roku náháněla s tím jak mě chce? tak jsem tehda tomu dal šanci, ale teď se karta asi obrací. a když jsem se jí na férovku zeptal jestli ho miluje tak prej že přátelská pomoc :D

Hele a tobe nebylo divny, ze spolu s tim borcem bydleli u jeho matky? A ze se ted (opet) spolu stehovali? A ze nemuzes prijit na navstevu, kdyz jsou jen spolubydlici? To vypada tak, ze partneri jsou oni dva a ziji spolu, ty jsi tam za vorecha, ktereho taha za nohu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky