Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@terien evidetně ne jak to tak vypadá, proto tomu nerozumím, tak jsem snad dospělí když jsem se jí na to ptal a na ten její postup co dál a tak…
Ty ses kapku natvrdlej, viď? Co jako dál, nic. Ona s ním bude píchat a ty to budeš sponzorovat.
@Ou tak naháněla mě v tom smyslu že ve mě tenkrat viděla kluka s kterým chce být. taky ze začátku to jsme se viděli snad obden. sex tam dřív byl taky dost často. jako na začátku každého vztahu..a na živo jak tu píšete kdy se vidíme tak teď už jen zrovna když chce ona.. a co se týče sponzora tak podle všech odpovědí si tak připadám já.. a kdo chodí do práce tak ona a on z toho co psala předtím tak on chodí na brigády a na ten byt kde jsou teď si prý půjčoval od sestřenice a předtím aby měli na jídlo u jeho matky si půjčoval od strýce…
@terien tak naposled co jsem do ní dal korunu už je nějaký pátek, už má asi vše co potřebuje
a jak sám řekl čím větší prase tím lepší sex
![]()
Příspěvek upraven 26.02.23 v 08:31
@ontarova.stara
no občasný kamarád, kterýmu dá asi pusu z toho že je někdo tak blbej
![]()
@ontarova.stara spíš mě tahá za koule
že prej se stěhovala schválně do většího aby mě si prej mohla pozvat
ale zkutek utek… hlavně že ji předtím když ji přišli prachy tak za něj utratila asi tak 25k, ale tak její blbost že jo když za něj platila cíga a žrádlo aby měli co jíst
a na to mi řekla že vařila aby přežila
a prej že vidí výsledky že už normálně vstává do práce a to ještě před nedávnem zní vylezlo že prej jestli za něj bude platit sociální a zdravotní za březen a duben asi aby nemusel hnout prstem
takže tak
Co s ní? Poslat ji někam. Ona tě má někde. Už dávno má vztah s údajným kamarádem. Není to její kamarád.
A za další, oba dva jsou asi pěkná existence, když je jeho matka vyhodila.
@Anonymní píše:
@ontarova.stara spíš mě tahá za kouleže prej se stěhovala schválně do většího aby mě si prej mohla pozvat
ale zkutek utek… hlavně že ji předtím když ji přišli prachy tak za něj utratila asi tak 25k, ale tak její blbost že jo když za něj platila cíga a žrádlo aby měli co jíst
a prej že vidí výsledky že už normálně vstává do práce a to ještě před nedávnem zní vylezlo že prej jestli za něj bude platit sociální a zdravotní za březen a duben asi aby nemusel hnout prstem
takže tak
![]()
Takovou ženu si chtěl ve svém životě? Nech mu ji. Vrána k vráně sedá.
@Anonymní píše:
@ontarova.stara spíš mě tahá za kouleže prej se stěhovala schválně do většího aby mě si prej mohla pozvat
takže tak
Tak ono uz te melo varovat to, ze spolu bydleli u jeho matky. To nebyva u kamaradu obvykle. Ted se opet stehovali spolecne.
Nejspis by s vami bydlel i po svatbe, ne
? Udelali byste mu pokojicek a meli ho ve spolecne peci.
Kolik ji a tobe je? A znas vubec adresu toho bytu? Jestli ne, tak ma bobky, ze bys je mohl necekane navstivit.
@topazio tak ona se ohrazuje tím že je prostě takovej ten spasitel, že musí za každou cenu každýmu pomoct, i kdyby se to obrátilo proti ní, mno někde mě zatím nemá když něco vyloženě potřebuje tak se ji hodím, když on zrovna nemá peníze nebo tak… prostě věčně zadluženej on kdyby neměl strýce co mu poskytne brigádu a sestřenici co mu půjčí prachy na byt a to nemluvím o tom, že jsem tenkrát byl taky tak blbej a půjčil mu taky a řekl to takovým tím tónem sorry, ale nevracím a do teď jsem ty peníze neviděl.. a to se ohradila že prej se změnil a uvědomil si že se nezachoval prý dobře a že mi ty peníze chce vrátit
hlavně že od toho už uplynula dost dlouhá doba a pochybuju o tom a jejím tvrzení taky ![]()
@ontarova.stara tak mě je 27 a jí je 25 a ne neznám kde přesně bydlí vím jen městkou část
tak ona se furt ohrazovala tím že chce bydlet ve stejným městě, kdyby asi kdyby ji matka vzala na milost
nebo aspoň to takhle vyznělo
a to jsem ji řekl ať se na něho vysere že co z něj má, a ona prej že ji to vní že mu musí pomoct
a tak tady je výsledek ![]()
@topazio tak potom jak se dřív chovala jsem si myslel že je to ta pravá chovala se jinak pozorně i dárky jsem od ní dostal byl i sex, ale čím víc to vypadá že jsem se vní spletl ![]()
@Anonymní píše:
@ontarova.stara tak mě je 27 a jí je 25 a ne neznám kde přesně bydlí vím jen městkou částtak ona se furt ohrazovala tím že chce bydlet ve stejným městě, kdyby asi kdyby ji matka vzala na milost
nebo aspoň to takhle vyznělo
a to jsem ji řekl ať se na něho vysere že co z něj má, a ona prej že ji to vní že mu musí pomoct
a tak tady je výsledek
Hochu, reknu ti tajemstvi. Nemas pritelkyni.
Jsi jen dojna krava a obcasny sponzor. A ona neni spasitelka, ale vych.cana jak dira do snehu. Udelali si z tebe kasicku nejspis oba, pokud jsi ho tedy nekdy nazivo videl.
@ontarova.stara no jasně že viděl o to víc mě zaráží že věří takový prohnaný svini o tom jak se změnil a uvědomil si co udělal špatně a že potřebuje k životu peníze.. a ne jen aby ho někdo sponzoroval ať už strýc či matka nebo sestřenice nedejbože já… a stejně nevěřím tomu že mi ty peníze vrátí
stačilo jak naposled hory doly a že mi peníze vrátí prej přes kámošku a nic ![]()
Příspěvek upraven 26.02.23 v 08:59
@Anonymní píše:
@ontarova.stara no jasně že viděl o to víc mě zaráží že věří takový prohnaný svini o tom jak se změnil a uvědomil si co udělal špatně a že potřebuje k životu peníze.. a ne jen aby ho někdo sponzoroval ať už strýc či matka nebo sestřenice nedejbože já…
Ale neveri, oni si z tebe spolecne udelali kasicku a jemu asi nevadi, ze se o ni podeli, kdyz to hodi nejakou kacku do rozpoctu a on nemusi hnout zadkem.
@ontarova.stara tak dobře ví jakou já mám na něj averzi z toho jak mě vypekl, a o tom jak mě dřív urážel, ale když na chvíli bydlel ve stejným městě tak najednou potřeboval moji pomoc když to tu neznal
nevěřím mu ani teď, ale o ní jsem si myslel že má lepší míňění když podporuje takovou krysu. a jestli se semnou o ní dělím tak i kdyby tak on to neví ![]()
Příspěvek upraven 26.02.23 v 09:02