Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejspíš to prostě “nekliklo”, stává se. ![]()
Mohla bys víc rozepsat, jak/proč se s ním necítíš uvolněně? Jestli to jsou “počáteční” (hodně v uvozovkách, po roce a půl) motýlci, nebo je tam něco, co ti podvědomě vadí?
Jak se cítíš při představě, že máš třeba otravu jídlem a on tě vidí ve společné domácnosti nečerstvou po dvou dnech zvracení a spaní?
Neklaplo to, jsi zamilovaná do představy o něm a pak v realitě je to jiné. Není to on, neztrácej čas.
Těšíš se moc, máš přehnaná očekávání, a pak to není tak úplně ono. To je jako když se moc těšíš do divadla nebo na dovolenou a pak se ti tam vlastně moc nelíbí. Jsou to prostě představy, které se nenaplní. Uber na těch představách, spíš počítej s tím, že to bude otrava, a třeba se to zlepší. Myslím, že už bys mohla být stará dost na to, abys tohle věděla sama. Tak je to se vším, nejen s chlapem. Teď úplně z fleku bych to asi hned nezahazovala, možná to šanci má. Ale musíš se trochu vrátit do reality. Držím palce ![]()
@Veselej kluk Souhlasím. S jedním bývalým jsem měla naprosto stejné pocity a bylo to tak, jak píšeš. Po nějaké době jsem se přestala těšit i na ty představy a byl konec.
@Veselej kluk píše:
Neklaplo to, jsi zamilovaná do představy o něm a pak v realitě je to jiné. Není to on, neztrácej čas.
Tohle mi taky stalo. Ale zamilovaná nebyla
Příspěvek upraven 26.02.23 v 15:22