Kde žádat o svěření dítěte a co zařizovat? (otec nás opustil)

Anonymní
26.1.14 16:37

kde a jak zadat???

Prosím, nemohl by mi někdo poradit? Tatinek nás opustil a tak teď řeším spoustu věcí… nevíte kde mám žádat o svěření dítěte do péče a co vlastně všecno musím udělat? Jestli něco sepisovat atd?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
566
26.1.14 16:40

Zajdi na OSPOD pod který spadáš, vysvětli situaci, se vším ti tam poradí. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.1.14 16:55

Hledej na internetu „svěření dítěte do péče“,i tady na emiminu je na toto téma dost diskusí, stačí hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.1.14 18:02

Svěření dítěte můžete sepsta mezi sebou, na to netřeba soud, pokud nejste manželé. Vč. dohody o výši výživného na dítě. Nechat potvrdit na matrice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.2.18 13:14
@berry4 píše:
Svěření dítěte můžete sepsta mezi sebou, na to netřeba soud, pokud nejste manželé. Vč. dohody o výši výživného na dítě. Nechat potvrdit na matrice.

Ahoj…ja jsem ve stejne situaci…prosimte takze s tim nemusim behat k soudu kdyz si to sepisem mezi sebou, kdyz nejsme manzele??? resim to same a dle jinych doporuceni mne ceka pekny maraton po uradech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.2.18 13:17
@Anonymní píše:
Prosím, nemohl by mi někdo poradit? Tatinek nás opustil a tak teď řeším spoustu věcí… nevíte kde mám žádat o svěření dítěte do péče a co vlastně všecno musím udělat?

https://www.emimino.cz/…stil-309445/

mrkni na odkaz…to vlakno jsem vcera zalozila a dost mi tam poradili…treba se tam neceho chytnes…jsem ve stejne zoufale sotuaci jako ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
22.2.18 21:14
@muska666 píše:
Ahoj…ja jsem ve stejne situaci…prosimte takze s tim nemusim behat k soudu kdyz si to sepisem mezi sebou, kdyz nejsme manzele??? resim to same a dle jinych doporuceni mne ceka pekny maraton po uradech…

Není nutné řešit vůbec nic. Prostě žijte dál odděleně, o dítě se starejte, jak se dohodnete, peníze si plaťte, jak si dohodnete. Teprve když se nedohodnete, pak se to musí řešit soudně. Vřele nedoporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna