Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Zajdi na OSPOD pod který spadáš, vysvětli situaci, se vším ti tam poradí.
![]()
Hledej na internetu „svěření dítěte do péče“,i tady na emiminu je na toto téma dost diskusí, stačí hledat.
Svěření dítěte můžete sepsta mezi sebou, na to netřeba soud, pokud nejste manželé. Vč. dohody o výši výživného na dítě. Nechat potvrdit na matrice.
@berry4 píše:
Svěření dítěte můžete sepsta mezi sebou, na to netřeba soud, pokud nejste manželé. Vč. dohody o výši výživného na dítě. Nechat potvrdit na matrice.
Ahoj…ja jsem ve stejne situaci…prosimte takze s tim nemusim behat k soudu kdyz si to sepisem mezi sebou, kdyz nejsme manzele??? resim to same a dle jinych doporuceni mne ceka pekny maraton po uradech…
@Anonymní píše:
Prosím, nemohl by mi někdo poradit? Tatinek nás opustil a tak teď řeším spoustu věcí… nevíte kde mám žádat o svěření dítěte do péče a co vlastně všecno musím udělat?https://www.emimino.cz/…stil-309445/
mrkni na odkaz…to vlakno jsem vcera zalozila a dost mi tam poradili…treba se tam neceho chytnes…jsem ve stejne zoufale sotuaci jako ty…
@muska666 píše:
Ahoj…ja jsem ve stejne situaci…prosimte takze s tim nemusim behat k soudu kdyz si to sepisem mezi sebou, kdyz nejsme manzele??? resim to same a dle jinych doporuceni mne ceka pekny maraton po uradech…
Není nutné řešit vůbec nic. Prostě žijte dál odděleně, o dítě se starejte, jak se dohodnete, peníze si plaťte, jak si dohodnete. Teprve když se nedohodnete, pak se to musí řešit soudně. Vřele nedoporučuju.
Prosím, nemohl by mi někdo poradit? Tatinek nás opustil a tak teď řeším spoustu věcí… nevíte kde mám žádat o svěření dítěte do péče a co vlastně všecno musím udělat? Jestli něco sepisovat atd?