Kde darovat věci pro děti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde darovat věci pro děti
Chtěla bych darovat nějaké staré věci z mého dětství, různé hračky a plyšáky zachovalé, šperky co už nenosím pro mladé slečny na hraní atd. Už jednou jsem tohle dělala ozvala se mi údajně nějaká paní psala že se dostala do těžké životní situace že po rozvodu přišla o všechno a věci by jí moc pomohly že dcera by měla radost, ovšem pak jsem zjistila že to byla nějaká podvodnice a věci začla po bazarech rozprodávat, kdybych je chtěla prodat udělám to sama ale chci aby z nich nějaké dítě mohlo mít radost. Nevíte kde takové věci a hračky darovat aby se opravdu dostaly do dobrých rukou a nebylo mé dobré vůle zneužito?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus třeba farni charitu někde v okolí. Ty berou i starší věci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já darovala k vánocům do azylového domu pro matky s dětmi, se kterým spolupracuji už nějaký rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simushka163 třeba něaký dětský domov, já dávám něco taky na charitu, neco do dětského domova(spolupracuje kolegyně bývalá s nimi), něco občas někomu v nouzi (ale to je takové ošemetné, asi 2× jsem chystala veci na předání a daný člověk nebyl schopen si je vyzvednout)..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětské domovy moc neberou (mají leckdy dost od sponzorů, takže napřed zkusit zavolat), ale azylové domy nebo klokánky jsou často rády za každou blbinku, co mám zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si našla dočasné pěstouny a oblečení, hračky, boty, všechno dávám jim. Mají toho dost spotřebu. Uvažovala jsem i o klokánku, ale dala jsem přednost lidem ve svém okolí.
- Citovat
- Upravit
Tak koukám že v okolí máme jeden azylový dům pro matky s dětmi tak jak budu mít cestu kolem zkusím se tam zastavit a zeptat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simushka163 jestli je to ještě aktuální, co ta rodina z Choustníku, co vyhořeli, je tu diskuse
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak azylový dům má prý věcí dostatek a nic nepřímá, kontejnery co u nás jsou tak to všechno jede na svoz do třídírny a následně prodáno v sekáči takže pro mě taky pomoc žádná zpeněží to někdo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!