Ztracené děti
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ztracené děti
Ahoj holky taky máte hruzu z toho že se vaše dítě stratí, koukla jsem se na stránky policie české republiky a byla jsem překvapena kolik nezletiných dětí policie hledá.
Můžete prosím nazdílet link na seznam pohřešovaných dětí svým znýmým a snad spolu pár dětí zachráníme.
http://aplikace.policie.cz/…hrozeni.aspx
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Ne, nemám strach, že se mi ztratí dítě. Řekla bych, že 99% pohřešovaných „dětí“ jsou buď útěky z domova anebo děti, které odvezl jeden z rozvedených rodičů (většinou cizinec) do jiné země.
Rozlišovala bych hledá a hledá. Kolik těch nezletilců je problémových, vlastně se ví, i kde zhruba jsou, ale pokud o ně policajt vyloženě nezakopne, tak se nic neděje…
@MartinKa36 ten obrazek v uvodu to ma co spolecneho s detma, to jsou dospeli chlapi u kterych ani neni jisty vek a navic toulavi cizinci, co jdou tam, kde si mysli, ze je jim lepe.
Ztracene deti v patrani jsou utekari z vychovnych ustavu, nezletili zijici dobrovolne na ulici nebo deti nevracene druhym rodicem.
Opravdu me obavy jsou jineho razu, nez takove, ze se dite ztrati.
M
@pikola píše:
@MartinKa36 Moc nechápu, proč jsi zvolila zrovna tenhle obrázek
Prostě to jsou fotky stracených dětí z poicejní database nic jiného za tím nehledej.
@MartinKa36 píše:
Ahoj holky taky máte hruzu z toho že se vaše dítě stratí, koukla jsem se na stránky policie české republiky a byla jsem překvapena kolik nezletiných dětí policie hledá.Můžete prosím nazdílet link na seznam pohřešovaných dětí svým znýmým a snad spolu pár dětí zachráníme.
http://aplikace.policie.cz/…hrozeni.aspx
To si děláš prču, ne?!
@admin
@pikola píše:
O to nejde, ale zavání to provokací.
Pravda. Je skoda, ze zalozi zakladatelka diskuzy, o ktere si myslim, ze by byla dobra, a pak tam da takovou stranku. Opravdu skoda a ztrata casu.
@mado píše:
@MartinKa36 ten obrazek v uvodu to ma co spolecneho s detma, to jsou dospeli chlapi u kterych ani neni jisty vek a navic toulavi cizinci, co jdou tam, kde si mysli, ze je jim lepe.Ztracene deti v patrani jsou utekari z vychovnych ustavu, nezletili zijici dobrovolne na ulici nebo deti nevracene druhym rodicem.
Opravdu me obavy jsou jineho razu, nez takove, ze se dite ztrati.
M
Koukni se na datum narození těm chudážkům ještě nebylo 18 let.
@MartinKa36
Jo, ja se take nasmala
. 2.1.2001 narozen, vypada na 25 let, nebezpecny neni, zbran nema, nakazlive nemoci take ne, v nejlepsim pripade jen ty pohlavni… ![]()
@berďana píše:
@MartinKa36
Jo, ja se take nasmala. 2.1.2001 narozen, vypada na 25 let, nebezpecny neni, zbran nema, nakazlive nemoci take ne, v nejlepsim pripade jen ty pohlavni…
Policie by přece nelhala…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!