Ztracené děti

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6257
14.1.18 16:14

Pani dala spravny odkaz, podle zakona je dite do 18…nevim co se vam nelibi..probo rict ze se nebojim protoze mizi jen urcite deti je sila…deti se unaseji a u aset budou ve vsech ruznych vrstvach..a to jak dite vychovavate vazne nema stim souvislost..propo rozdil mezi pictem uteku a unosu, vrazdy atd je minimalni

• načítám...
4077
14.1.18 16:15

Držte se prosím faktů jedná se o ztracené nezletilé děti, řešte prosím na kolik let vypadají a odkud jsou.

• načítám...
140230
14.1.18 16:16
@PetraJ píše:
Tak si najdi nějaký jeho (její) starší příspěvky. Píše jako chlap.

jj, pamatuji se, že vystupoval jako muž

• načítám...
53518
14.1.18 16:16
@PetraJ píše:
Tak si najdi nějaký jeho (její) starší příspěvky. Píše jako chlap.

Tak dalece mě to nezajímá. Některé uživatele znám, tenhle mi unikl. Pokud je chlap, proč píše v ženském rodě najednou?

• načítám...
1163
14.1.18 16:19
@MartinKa36 píše:
Držte se prosím faktů jedná se o ztracené nezletilé děti, řešte prosím na kolik let vypadají a odkud jsou.

Tak ja se drzim faktu. Fakt je, ze mi s takovyma muzes vy.izat pr. el. :cert: :cert:

• načítám...
21730
14.1.18 16:19

Jen sem proletla oficialni stranky policie a v hledanych osobach zadni takovi nejsou. Nevim, zda zakladatel-ka rozsiruje nejaky hoax.

• načítám...
4077
14.1.18 16:20
@mado píše:
Jen sem proletla oficialni stranky policie a v hledanych osobach zadni takovi nejsou. Nevim, zda zakladatel-ka rozsiruje nejaky hoax.

http://aplikace.policie.cz/…nDetail.aspx?…

• načítám...
9489
14.1.18 16:20

@Russet Je to chlap, nebo aspoň dosud tady se tak projevoval. Podle mě chtěl diskusi založit anonymně jako provokaci a spletl se.
Jako napsat, že žije v hrůze, že se mu/jí ztratí dítě a pod to fláknou fotky uprchlíků, tak blbej snad nikdo není, aby to udělal neanonymně.

• načítám...
1163
14.1.18 16:22

@renap
Treba zije v hruze :nevim:.
Ma hruzu z toho, ze mu priplave lod pred barak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
53518
@renap píše:
@Russet Je to chlap, nebo aspoň dosud tady se tak projevoval. Podle mě chtěl diskusi založit anonymně jako provokaci a spletl se.
Jako napsat, že žije v hrůze, že se mu/jí ztratí dítě a pod to fláknou fotky uprchlíků, tak blbej snad nikdo není, aby to udělal neanonymně.

A adminky vaří kávičku…

• načítám...
35740
@mado píše:
Jen sem proletla oficialni stranky policie a v hledanych osobach zadni takovi nejsou. Nevim, zda zakladatel-ka rozsiruje nejaky hoax.

Taky jsem si myslela, ale jsou tam. Většinou u uprchlíků bez minulosti nebo dokladů se dává datum narození 2.1. Kolik jim je doopravdy je věc druhá a je to věc úřadů. Rodiče ho asi nehledají :think: Je to jen pindání do větru

• načítám...
1163

@Russet
Ja rada se lzickou cukricku :pankac:  :kytka:

• načítám...
53518
14.1.18 16:23
@Andy27 píše:
Pani dala spravny odkaz, podle zakona je dite do 18…nevim co se vam nelibi..probo rict ze se nebojim protoze mizi jen urcite deti je sila…deti se unaseji a u aset budou ve vsech ruznych vrstvach..a to jak dite vychovavate vazne nema stim souvislost..propo rozdil mezi pictem uteku a unosu, vrazdy atd je minimalni

Ty si to ještě jednou přečti…

• načítám...
4077
14.1.18 16:24

Nejedná se o hoax jedná se o pohřešované děti, kterým nebylo 18let.

http://aplikace.policie.cz/…nDetail.aspx?…

• načítám...
13010
14.1.18 16:25

@MartinKa36

děti jo?

jako myslíte toho 30 letého chlupatého Afgánce, ojoj

ale tak zase chápu že například babička řekne i 50 letému „to je ještě dítě “

no jo no

neee nakažlivé nemoci nemá, tuberu zatím nemá otevřenou…jasná páka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!