Ztracené děti
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pani dala spravny odkaz, podle zakona je dite do 18…nevim co se vam nelibi..probo rict ze se nebojim protoze mizi jen urcite deti je sila…deti se unaseji a u aset budou ve vsech ruznych vrstvach..a to jak dite vychovavate vazne nema stim souvislost..propo rozdil mezi pictem uteku a unosu, vrazdy atd je minimalni
Držte se prosím faktů jedná se o ztracené nezletilé děti, řešte prosím na kolik let vypadají a odkud jsou.
@PetraJ píše:
Tak si najdi nějaký jeho (její) starší příspěvky. Píše jako chlap.
jj, pamatuji se, že vystupoval jako muž
@PetraJ píše:
Tak si najdi nějaký jeho (její) starší příspěvky. Píše jako chlap.
Tak dalece mě to nezajímá. Některé uživatele znám, tenhle mi unikl. Pokud je chlap, proč píše v ženském rodě najednou?
@MartinKa36 píše:
Držte se prosím faktů jedná se o ztracené nezletilé děti, řešte prosím na kolik let vypadají a odkud jsou.
Tak ja se drzim faktu. Fakt je, ze mi s takovyma muzes vy.izat pr. el.
![]()
Jen sem proletla oficialni stranky policie a v hledanych osobach zadni takovi nejsou. Nevim, zda zakladatel-ka rozsiruje nejaky hoax.
@mado píše:
Jen sem proletla oficialni stranky policie a v hledanych osobach zadni takovi nejsou. Nevim, zda zakladatel-ka rozsiruje nejaky hoax.
@Russet Je to chlap, nebo aspoň dosud tady se tak projevoval. Podle mě chtěl diskusi založit anonymně jako provokaci a spletl se.
Jako napsat, že žije v hrůze, že se mu/jí ztratí dítě a pod to fláknou fotky uprchlíků, tak blbej snad nikdo není, aby to udělal neanonymně.
@renap
Treba zije v hruze
.
Ma hruzu z toho, ze mu priplave lod pred barak
![]()
@renap píše:
@Russet Je to chlap, nebo aspoň dosud tady se tak projevoval. Podle mě chtěl diskusi založit anonymně jako provokaci a spletl se.
Jako napsat, že žije v hrůze, že se mu/jí ztratí dítě a pod to fláknou fotky uprchlíků, tak blbej snad nikdo není, aby to udělal neanonymně.
A adminky vaří kávičku…
@mado píše:
Taky jsem si myslela, ale jsou tam. Většinou u uprchlíků bez minulosti nebo dokladů se dává datum narození 2.1. Kolik jim je doopravdy je věc druhá a je to věc úřadů. Rodiče ho asi nehledají
Je to jen pindání do větru
@Andy27 píše:
Pani dala spravny odkaz, podle zakona je dite do 18…nevim co se vam nelibi..probo rict ze se nebojim protoze mizi jen urcite deti je sila…deti se unaseji a u aset budou ve vsech ruznych vrstvach..a to jak dite vychovavate vazne nema stim souvislost..propo rozdil mezi pictem uteku a unosu, vrazdy atd je minimalni
Ty si to ještě jednou přečti…
Nejedná se o hoax jedná se o pohřešované děti, kterým nebylo 18let.
děti jo?
jako myslíte toho 30 letého chlupatého Afgánce, ojoj
ale tak zase chápu že například babička řekne i 50 letému „to je ještě dítě “
no jo no
neee nakažlivé nemoci nemá, tuberu zatím nemá otevřenou…jasná páka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!