Ztracené děti
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Russet píše:
Ale to je docela fajn dítě
No není, kašle na školu, hrozí jí 3 čtyřky a nemůžu ji motivovat po dobrém ani po zlém. A to jí hrozí čtyřka i z občanky a dějepisu, kde jsou jedničky zadarmo
Děs. Já nesměla donést trojku - to byla špatná známka. Chjo, kdy to přejde
. Moje mamka měla takhle těžkou pubertu (já neměla žádnou, takže dceři nerozumím) a říkala, že to skončilo, když dostala menstruaci. Dcera začala poprvé v listopadu, tak snad se srovná, jinak nevím. Někdy se bojím, že propadne ![]()
@Apaji píše:
No není, kašle na školu, hrozí jí 3 čtyřky a nemůžu ji motivovat po dobrém ani po zlém. A to jí hrozí čtyřka i z občanky a dějepisu, kde jsou jedničky zadarmoDěs. Já nesměla donést trojku - to byla špatná známka. Chjo, kdy to přejde
. Moje mamka měla takhle těžkou pubertu (já neměla žádnou, takže dceři nerozumím) a říkala, že to skončilo, když dostala menstruaci. Dcera začala poprvé v listopadu, tak snad se srovná, jinak nevím. Někdy se bojím, že propadne
U nás byl trojec na základce taky katastrofa, ale na gymplu už ne. Uvidím, jak bude v pubertě trojčit syn, období vzdoru trvá nějak dlouho. Třeba ji ta menstruace zklidní.
Dobrý den,
tato diskuze byla původně zamýšlena jako pomoc pohřešovaným. Bohužel se tak úplně nevyvedla.
Proto jsem ji uzamkla.
Děkujeme a za pochopení a přejeme pěkný večer ![]()
adminka Lucka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!