Ztracené děti

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5455
14.1.18 17:29
@Russet píše:
Ale to je docela fajn dítě :kytka:

No není, kašle na školu, hrozí jí 3 čtyřky a nemůžu ji motivovat po dobrém ani po zlém. A to jí hrozí čtyřka i z občanky a dějepisu, kde jsou jedničky zadarmo :zed: Děs. Já nesměla donést trojku - to byla špatná známka. Chjo, kdy to přejde :zed:. Moje mamka měla takhle těžkou pubertu (já neměla žádnou, takže dceři nerozumím) a říkala, že to skončilo, když dostala menstruaci. Dcera začala poprvé v listopadu, tak snad se srovná, jinak nevím. Někdy se bojím, že propadne :,(

• načítám...
53518
14.1.18 18:30
@Apaji píše:
No není, kašle na školu, hrozí jí 3 čtyřky a nemůžu ji motivovat po dobrém ani po zlém. A to jí hrozí čtyřka i z občanky a dějepisu, kde jsou jedničky zadarmo :zed: Děs. Já nesměla donést trojku - to byla špatná známka. Chjo, kdy to přejde :zed:. Moje mamka měla takhle těžkou pubertu (já neměla žádnou, takže dceři nerozumím) a říkala, že to skončilo, když dostala menstruaci. Dcera začala poprvé v listopadu, tak snad se srovná, jinak nevím. Někdy se bojím, že propadne :,(

U nás byl trojec na základce taky katastrofa, ale na gymplu už ne. Uvidím, jak bude v pubertě trojčit syn, období vzdoru trvá nějak dlouho. Třeba ji ta menstruace zklidní.

• načítám...
20782
14.1.18 20:59

Dobrý den,

tato diskuze byla původně zamýšlena jako pomoc pohřešovaným. Bohužel se tak úplně nevyvedla.
Proto jsem ji uzamkla.

Děkujeme a za pochopení a přejeme pěkný večer :kytka:
adminka Lucka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!